ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Португалија ја диктира ваквата игра со копачи како Седрик, Фонте и Вилиам Карвањо. Дур се овие на терен Хрватска нема да пријде до гол, а Португалија ќе се надева на некој кикс.

Фонте требаше да добие црвен за газењето на Ракитиќ.

Што се случува со коментаторите?, зошто мрачат?... Ако не се наспани нека земат нешто благо да му се крени шеќерот бидејќи ни ја убија желбата за фудбал со нивнито молчење да му ебам слепците партиски шо се пикнати... Аматери за нив е комплимент

Што е тоа што свирка/чкрипи на секои 10 секунди бе мамицата у пичка да им ја ебам на МТВ или коментаторот или кој и да е крив.
OCD FUCKING NIGHTMARE

Што е тоа што свирка/чкрипи на секои 10 секунди бе мамицата у пичка да им ја ебам на МТВ или коментаторот или кој и да е крив.
OCD FUCKING NIGHTMARE
Од МТВ е , зборевме со Топче зошто кај два различни оператора е истото. ДрЖте добар ace stream кој сака http://livetv.sx/en/eventinfo/42357...d4dc5f5cea6393aaea155|423579|437993|1032|1|en

Mislis koj znae sto slucuva na teren spored naslovite na portalite.. :DScreenshot_2016-06-25-22-25-10.png

Што се случува со коментаторите?, зошто мрачат?... Ако не се наспани нека земат нешто благо да му се крени шеќерот бидејќи ни ја убија желбата за фудбал со нивнито молчење да му ебам слепците партиски шо се пикнати... Аматери за нив е комплимент

Не им плaтиле зa прекувременoтo кoментирaње нa Пoлскa - Швaјцaријa, пa сегa им врaќaaт сo некoлку минутнo мoлчење.[DOUBLEPOST=1466886783][/DOUBLEPOST]И нa Мaкс имa прoблем. Кaблите не им чинaт.

Aman neka sutiraat odma penali, zosto uste pola sat od ovaa doza antifudbal e premnogu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom