Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
На велико се шушка дека Милошевски,Ивица се здобиле со нотарска диплома и курс, и не е исклучена можноста да преминат во тој правец.

Не ја сакам Мирка, ама можеби имаше право кога напиша дека: Груевски се подготвува за опозиција.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Се обидов да ти одговорам без да те омаловажувам, но ти си упорен. Кој нормален може да помисли дека позајмица на автобус значи премиерско или претседателско место? Кој тера пропаганда?

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Се обидов да ти одговорам без да те омаловажувам, но ти си упорен. Кој нормален може да помисли дека позајмица на автобус значи премиерско или претседателско место? Кој тера пропаганда?
Јасно и читливо напишав од
ваша гледна точка.
Ако неможиш да сватиш и разбереш што сакав да ти кажам, проблемот тие у глава. Немам намера да се спуштам на твое ниво за да ме разбереш.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Јас веќе пред тоа ја напишав мојата гледна точка, а за ситуации кои немаат врска од животот, како дали утре ќе врне на Марс и роботот ќе треба да си отвори чадор, немам намера да расправам.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Јас веќе пред тоа ја напишав мојата гледна точка, а за ситуации кои немаат врска од животот, како дали утре ќе врне на Марс и роботот ќе треба да си отвори чадор, немам намера да расправам.
Ти напиша гледна точка за работа што ти одговара во интерес на партијата што ја поддржуваш.

Ме интересира како ќе реагираше и дали ќе го застапуваше истото мислење, доколку автобусот го предадеше некој Х човек/фирма блиска до СДСМ?
или тогаш прв ќе беше настроен за пропаганда за федерализација? м?

Да не бидам погрешно сватен, јас немам ништо против соживот и немам ништо против автобусот што се изнајме за користење, само ме нервира таа бедна манипулација што ја шири и пропагира просечен испран Дпмновец.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Се закопуваш. Кој Дпмновец спомна нешто негативно за автобусот?[DOUBLEPOST=1466857399][/DOUBLEPOST]Претпоставуваш нешто според своите убедувања, да не кажам интереси за партијата што ја поддржуваш.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850