Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно работи во администрација и лапа 200 евра.

Ме боли к што мисли за паторот некое четничко гов*о што помина 15 години во Хаг. Да му ја дадам мојава плата заедно со неговото „мислење“ у шупакот четнички да си ги напика.

Еве што стварно мисли....а тебе луди милојко би те депортирал назад у Сурдулица и све би ти земал што имаш лапнато од оваа напатена земја што уште не ја признавате. Уште ти си поголем патриот од мене :facepalm:

Последно уредено:
За висока плата треба високи квалификации, вештини, познавања. Ако те бива кај и да работиш ќе имаш добра плата. Или ако те бива сам ќе си почнеш бизнис. Нема промашај проверена работа.

За висока плата треба високи квалификации, вештини, познавања. Ако те бива кај и да работиш ќе имаш добра плата. Или ако те бива сам ќе си почнеш бизнис. Нема промашај проверена работа.
Значи како оваа "докторката" од текстот погоре

http://www.plusinfo.mk/vest/75968/s...ite-za-haosot-shto-vladee-vo-makedonija-video
http://www.plusinfo.mk/vest/75968/s...ite-za-haosot-shto-vladee-vo-makedonija-video
Браво другари вмрвоци, сега на ваша страна го имате најголемиот српки шовинист и националист, сега никој ништо не ви може.

Шешељ, Стевчо Гром, Латас се кој од кој, прави патриоти во одбрана застанале.

Има и срби посебно лгбт кој ја подржуваат шарената револуција. 21 век секој има право на избор.

Браво другари вмрвоци, сега на ваша страна го имате најголемиот српки шовинист и националист, сега никој ништо не ви може.

Шешељ, Стевчо Гром, Латас се кој од кој, прави патриоти во одбрана застанале.
Класични идиоти. Да се повикувам на изјава на некоја свиња што ветувала дека со пола дивизија ќе не реши за неколку дена треба да сум бескрајно глуп.
Да не ги спомнувам понатаму нонковИЌ, жугИЌ, павловИЌ и сите други доселеници што се „поголеми“ патриоти од сите нас. Познавам прекрасни луѓе Срби, ама не се од тие националистички г***а што се гордеат со крмаков, туку им е срам од него исто како што ми е мене срам од простачкиот само-декларативен национализам на нашава десница. А дека се здружени националисти од една страна, уште учкар некој им фали за да бидат добитна комбинација и да се види каква им е вистинската намера.

Dzabe objasnuvas, za niv si vmrovec
Точно така, во однос на моменталната состојба во која се наоѓа државата, човек и неможи поинаку да размислува.

Да не си задоволен од институциите, јавно да кажуваш дека се партиски, да не си задоволен од целокупното работење на државата, да се жалиш за сиромаштија,иселеност,незадоволство,а притоа и НЕ
ГЛАСАШ
, ништо не те прави поразличен од партиски член на Дпмне, ма колку и да сакаш плукај по нив. Вмро е 10 години на власт, ни во курле ни во мурле ни во стојко ни во
мојко не треба да се бара вината за лошите политики на Груевски, апсолутно во НИКОЈ. Цели 10 години се,не се ни 1 ни 3 ни 5 години, цели 10, залудно е да се обвинува некој друг за лошото стање на државата и целокупната изолација од
светот.

Се жалат од целокупниот систем на државата, од сиромаштија , а не гласат и припомагаат ова бандитска влада да владее и понатака. Да ти се посерам во луѓето.

Последно уредено:
Точно така, во однос на моменталната состојба во која се наоѓа државата, човек и неможи поинаку да размислува.

Да не си задоволен од институциите, јавно да кажуваш дека се партиски, да не си задоволен од целокупното работење на државата, да се жалиш за сиромаштија,иселеност,незадоволство,а притоа и НЕ
ГЛАСАШ
, ништо не те прави поразличен од партиски член на Дпмне, ма колку и да сакаш плукај по нив. Вмро е 10 години на власт, ни во курле ни во мурле ни во стојко ни во
мојко не треба да се бара вината за лошите политики на Груевски, апсолутно во НИКОЈ. Цели 10 години се,не се ни 1 ни 3 ни 5 години, цели 10, залудно е да се обвинува некој друг за лошото стање на државата и целокупната изолација од
светот.

Се жалат од целокупниот систем на државата, од сиромаштија , а не гласат и припомагаат ова бандитска влада да владее и понатака. Да ти се посерам во луѓето.

Тебе јасно ти е дека има луѓе што гледаат и напред а не само назад? ОК, еве и да е се така црно ко што викаш, јасно ли ти е дека има многу луѓе што мислат дека со СДСМ ќе биде уште поцрно? Историски покажале дека се дебили, наследија држава направија тотално грешна приватизација од која уште чуствувавме последици. Притоа ги води аболицирана будала, кримос сличен ко овие на власт а заменичка му е госпожа што си издава стан сама на себе за да затаи данок. Имаа прилика да го отворат системот ама нејќеа зашто баш ваква ситуација сакаа да се гласа за нив или за дпмне. Тури им пепел и на нив. Ако стално вака гледаме нема никогаш да има трета опција.

Во србија "Врие", ги обвинуваат САД и ЕУ дека почнале подготовка за шарена револуција.
После историската посета на кинескиот претседател Си Ѕипин е повеќе од јасно дека се формира антифашистичкa алијанса, убеден сум дека Србија како и порано ќе каже "Боље рат отколко Пакт" и ќе го направи правилниот избор, се надевам дека и Македонија ќе го направи истото, историјата се повторува, како што и двајцата мој дедовци учествувале во ВСВ и убивале фашисти, така да јас и сите ние треба да сме подготвени за тоа.
За разлика од кај нас, во Србија има доста калени мажи од војните во бивша југославија, после ослободувањето на Шешељ од концентрациониот логор на Новиот Светски Ред /Хаг/ мислам дека шарените нема да поминат во Белград, како што прават тука, таму има живи да ги дерат.

Последно уредено:
Ај ти стаи некоја вест од 98-ма, да видиме тогаш што муабет се праел.

Вашата желба е заповед за мене, мадам. Еве колку нè дочуваа.[DOUBLEPOST=1466777598][/DOUBLEPOST]А темава беше Протести низ Македонија?

oY4AOSu.jpg

oVcYHWc.jpg

:boksix:

Последно уредено:
И Кери ли е српски националист и шовинист?

Се е јасно се е видено. Сироти шарени педерчиња за една ебана работа у ПОЦ со точаците. Цел ден на сонце, се е тоа пореметено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom