Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Кога ќе е во близина, покажи и дека успеала да ти го разбуди Стојко. Ќе се воодушеви и ќе биде твоја анама форева.
4@0
:pos:
Ако не ти верува... можеш и да и докажеш со тоа што ќе и го извадиш. Ако се стаписа, или исплаши слободно убедија до крај со тоа што (ај да не бидам преексплицитен) само пази да не ја угушиш.

Нормално, овие два совети прифати ги со резерва, ама пробај, откај знаеш, може ќе успее ако другото не оди... :wink:

4@0o0o0o0o0o0o0ooooo... |o)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
vaka sega vecer so devojkava izleguvam zaedno i so drustvo, i sakam da i recam da odime na samo i da porazgovarame za nas t.e so nekoi zborovi da ja nateram da se smirime oti mislam deka e vreme. Daj kazete nekoi ubavi zborovi so koj ke mozam da ja pridobijam nekako oti stvarno mnogu ja sakam a znam deka i taa mene.:toe:
:pos:
Ако не ти верува... можеш и да и докажеш со тоа што ќе и го извадиш. Ако се стаписа, или исплаши слободно убедија до крај со тоа што (ај да не бидам преексплицитен) само пази да не ја угушиш.

Нормално, овие два совети прифати ги со резерва, ама пробај, откај знаеш, може ќе успее ако другото не оди... :wink:

4@0o0o0o0o0o0o0ooooo... |o)
:pos: :pos: Значи petarce вчера излегол со типката, претпоставуваме дека ве послушал вас постарите "батковци" Виктор и Серпико и замислете ... колку е сега разочаран штом нејќе да сподели со нас што се случило :nesum: .

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
:pos: :pos: Значи petarce вчера излегол со типката, претпоставуваме дека ве послушал вас постарите "батковци" Виктор и Серпико и замислете ... колку е сега разочаран штом нејќе да сподели со нас што се случило :nesum: .
Остај ти него, замисли го девојчето за кое не верувам дека има појќе од 15 години..сирота трауми ќе си има, како не и мене некој така да ми дое ќе се страшам...:pos::pos::pos:

Член од
4 мај 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
haha ne se sekirajte so devojceto ne izlegov vcera zatoa sto mi izlegoa nekoi problemi pa nisto. a i jas ne sum budala da i recam taka hehe. Sega golemata rabota e vecer pa ke vidime. Ako ima nekoi predlozi neka pisat pobrzo hehe pozz

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
haha ne se sekirajte so devojceto ne izlegov vcera zatoa sto mi izlegoa nekoi problemi pa nisto. a i jas ne sum budala da i recam taka hehe. Sega golemata rabota e vecer pa ke vidime. Ako ima nekoi predlozi neka pisat pobrzo hehe pozz
Батка само кажи и што осеќаш за неа и готово после тоа на неа останува али пази го моментот ако го погодиш правиот ќе имаш успех веројатнп поз. и среќно батка

С

Сатори

Гостин
Батка само кажи и што осеќаш за неа и готово после тоа на неа останува али пази го моментот ако го погодиш правиот ќе имаш успех веројатнп поз. и среќно батка
Во никој случај не и кажувај што чувствуваш, се додека не се шармира и не ти каже те сакам прва, претежно ние жените имаме комплекс да бегаме од луѓето кои што не сакаат, или барем им се допаѓаме, или ги третираме како заморчиња.

А да, не и го вади се додека не пројави желба асално рачно да те обработи, после тоа, може и оралка ќе добиеш.
:smiz:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Во никој случај не и кажувај што чувствуваш, се додека не се шармира и не ти каже те сакам прва, претежно ние жените имаме комплекс да бегаме од луѓето кои што не сакаат, или барем им се допаѓаме, или ги третираме како заморчиња.

А да, не и го вади се додека не пројави желба асално рачно да те обработи, после тоа, може и оралка ќе добиеш.
:smiz:
Точно така :helou: Petarce чекаме резултати, зошто на крај краева еве добронамерни луѓе сме.

Член од
11 мај 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
I MENE mi treba sovet kako da voodusevam edno devojce ama vaka nikogas ne mi bilo.....neznam kako stram da me fakat

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
I MENE mi treba sovet kako da voodusevam edno devojce ama vaka nikogas ne mi bilo.....neznam kako stram da me fakat

Биди она што си ,ама опуштен пред неа и дај и до знаење дека ти се свиѓа.Немора да правиш ништо посебно за да воодушевиш некого,понекогаш тоа се оценува како патетичноloly:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Како не... најмалку шо треба да бидеш е „свој“ ако сакаш да импресионираш некого. Можеш да напраиш стриптиз, да скршиш некого од мавање, да се испијаниш до крај и да и се пуштиш најсељачки и слично. Со гаранција нема да остане рамнодушна.

Е сега ризикуваш да не ја импресионираш позитивно, ама па хеј, животот е коцка. Затоа и ја ќе те посоветувам да бидеш свој. Ама ако си свој и во животот знаеш само за кладионица, јачина на мотор и... отприлика толку, од импресионирањето ништо.

Затоа сепак смисли нешто шокантно, ама без да се повредиш себе, неа или било кој. Привлекување внимание е лесна работа, последиците се заебани.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
епа боки... види не се секирај.... за недела две ке ти помине... или кофа вода и ке се свестис дека бас и не ти се свиѓала толку

Kajgana Shop

На врв Bottom