Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.676
Да и јас сум затоа но целта на САД е дискредитирање на непослушната партија со цел ставање на власт на другата, најпослушната. Така да СЈО нема да го стави во затвор Заев или Ахмети , за нив може да има амнестија, таа структура СЈО е создадена само со една цел смена на власта преку селективно судство.
ДПМНЕ ако тепа на следните избори ќе си биде повторно партнер со Ахмети, додека сигурно е Заев дека ќе го гонат... ама тоа АКО тепа на следните избори.

Додека за она како САД не дозволувале ова-она се тешки глупости... пишав нека се исчисти партијата од криминалците, нека дојдат други луѓе и нека одат на избори, едноставно е нема равенки со три непознати, алгебри, и триста други мистерии.

Јас верувам дека и на Заев не му бега ќелијата, и нему ќе му дојде редот, ама веќе кога треба да почне да се чисти, нека почнат од коренот, потоа ќе дојдат и другите... правдата е бавна, ама ќе ги стигне виновниците, крв им ебам нивна криминална.[DOUBLEPOST=1466669832][/DOUBLEPOST]П.С. Овој глагол е тотално заминат со умот

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Ништо од СЈО. толку беше
Жалете се во Амстердам

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Ја претеравте бе ало точки... Можи секоја шарена будала што сака да си пишува слободно, а мене секој месец 2 пати по една недела ме банирате без причина
Ти треба да се крстиш во тие точки што ти помагат да одмориш, и да се не глупираш и брукаш овде. Имаат право дечките, тоа е единствена помош преку форум која можи да ти се пружи. Треба да бидеш благодарен, а не да плукаш.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.823
Поени од реакции
17.769
Армијата ќе ја активирал, овај не знај на телефон да заврти армија ќе активирал :pos::tapp:

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Фалеше глупиот фолклор во темава. Чисто да видиме со кои абдали си имаме работа.

http://telma.com.mk/vesti/jankuloska-na-raspit-za-tvrdina-vo-krivichniot-sud - Еве го ништото од СЈО btw
"Овој предмет никогаш комплетно не заврши, на првиот судија на сред распит на Јанкулоска му се слоши"
Богами и мене би ми се слошило да бев тефтер судија.

Ништо од СЈО. толку беше
Жалете се во Амстердам
Oди шпекулирај на друго место ај, не замарај.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Едните се сопственици на уставното ЈО,другите на неуставното СЈО а преку нив мерат кој подлабоко ќе им седне во скут

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Овој Бобан ако е толкав интелектуалец и мангуп како што му викаше Јанко, што не отиде да гостува во друга телевизија и да има некој против него, па да видам колку е паметен. Каков лудак, земал со Јанко си прави муабет како му го плеснал на Сорос, како сакале да ја уништат Македонија. Ненормален. :pos:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Не можам да сфатам какви супермоќи треба да имаат 20 души за да контролираат маса од 400.000

Или пак, колку многу треба да се измиени тие 400.000 за да им служат на 20.

:toe:

Член од
24 јули 2008
Мислења
666
Поени од реакции
134
Не можам да сфатам какви супермоќи треба да имаат 20 души за да контролираат маса од 400.000

Во нашава држава очигледно не треба никакви супермоќи. 200 евра плата и ништо повеќе. Умствено уништени луѓе чија цел во животот се тие 200 евра, немаат никакви желби за своја надоградба, само преживувај и ќути...... ебате таквата држава.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Што се 200 евра кои за 2-3 дена се трошат како свеќа освен ако не си член и на платен список на некоја соросписка група за предизвикување нереди па да земаш повеќе
Ovie soprospiive se totalki koi predlagaat izbiracki spisok so slika i rado bi gi odnel i frlil vo sred sahara pa koj ke prezivee ke raskazuva kako patuval
izbirachki.jpg

Последно уредено:
Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428

што, хм. Можеби делумно ова (дел од оние 50-70тина илјади нови вработени сосе семејства)
Гледач на „Очи в Очи“: „Комуналец“ од Прилеп на сила не тера да браниме споменици во Скопје

или докторкава... и редица други "мерки на владата". Како и во сектине, веројатно (мал) дел има и припрост народ кој лесно потпаѓа под влијание на 2-3 медиуми. Џонстаун

Последно уредено:
Член од
28 декември 2015
Мислења
4.077
Поени од реакции
6.561
Не се грижете за ништо, сега хорхе ќе прати тенкови по улици и ќе ја оправи ситуацијата.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137

на повеќето им е животна цел да седнат државно за 15+ илјади кога ќе видиш дека цела недела и така слабо се работи , за викенди НЕ

на пензионерите им е качена пензијата сигурно за 50% ако не и повеќе

на селаните им се дели субвенција буквално за СЕ, им се дава механизација со 50% попуст другото на отплата

да се разбериме на овие не им чуе ни под разно дека некој правел криминал кога се среќни и задоволни со тоа што го постигнале

и на крај ова од стари го имам слушано - со цигани и селани ниедна револуција не се кренала

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom