Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.691
- Поени од реакции
- 88.676
ДПМНЕ ако тепа на следните избори ќе си биде повторно партнер со Ахмети, додека сигурно е Заев дека ќе го гонат... ама тоа АКО тепа на следните избори.Да и јас сум затоа но целта на САД е дискредитирање на непослушната партија со цел ставање на власт на другата, најпослушната. Така да СЈО нема да го стави во затвор Заев или Ахмети , за нив може да има амнестија, таа структура СЈО е создадена само со една цел смена на власта преку селективно судство.
Додека за она како САД не дозволувале ова-она се тешки глупости... пишав нека се исчисти партијата од криминалците, нека дојдат други луѓе и нека одат на избори, едноставно е нема равенки со три непознати, алгебри, и триста други мистерии.
Јас верувам дека и на Заев не му бега ќелијата, и нему ќе му дојде редот, ама веќе кога треба да почне да се чисти, нека почнат од коренот, потоа ќе дојдат и другите... правдата е бавна, ама ќе ги стигне виновниците, крв им ебам нивна криминална.[DOUBLEPOST=1466669832][/DOUBLEPOST]П.С. Овој глагол е тотално заминат со умот