Зошто наваму го тераш муабетов? Не бегај од она што го кажа, ти јавно изјави дека во момент на криза би легнал со маж.Хетеросексуална личност нема шанси да биде привлечена од личност од ист пол без разлика за каква криза се работи.
Летко мој, ова ми кажува многу, ова објаснува зошто гледаме толкав жар од твоја страна на темава(читај што кажува чичко Фројд за одбранбениот механизам наречен „проекција“) и зошто си ебел жени што личеле на четници.
Агдо во момент на криза и ти би легнала со мене и со можеби уше 100 луѓе, замисли некоја катастрофа апокалиптични размени, јас и некои други имаме снадбено храна, лекови, вода... и ги даваме за сексуални услуги и ти кутрата да јадеш, да пиеш да се излечиш, да си ги нахраниш најблиските... онаму бловџоб, онаму анал, таму генгбенг....
курва си?[DOUBLEPOST=1466603600][/DOUBLEPOST]
np,
ona sto zaklucivme e deka ne si ja poznavas sopstvenata seksualna orientacija a prodavas pamet tuka vprocem kao i mn drugi slicni na tebe.
дете, сексуално до сега имам општено само со женки.
и меѓу луѓе и меѓу животинки, мене ме привлекуваат женки.
Хипотетички, значи замислено, можеби некаде на пуст остров аглавен со години со маж каде единствена женка е некоја папагалка или риба која не можем да ја ебам, можеби би го ебал и него али би ја замислувал некоја женка од мојата младост, Мира Фурлан или Ракел Велч или Софија Лорен....