Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.636
Е овој пат си во право,така е, плавите очи кажуваат љубов,НО за убави жени,не за смрдени педерски газови..бљк,фуј...
А зошто си го ставил баш тој лик за аватар? Убаф ти е?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
у многу наврати си се изјаснил дека би имал секс и со машки ако не се лажам? се сметаш за нормален?
Јас сум се изјаснил и дека би возел авион па не сум пилот

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Јас сум се изјаснил и дека би возел авион па не сум пилот
istovo preformirilano vo prehodniot kontekst u prevod mu doagja jas sum se izjasnil i deka bi imal seks so masko pa ne sum homoseksualec, sto nema logika.

e sega sakas da se vadis na trolanje demek e :D
ama pa premnogu go forsiras toj muabet u svaka sala pola vistina :ROFLMAO:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
istovo preformirilano vo prehodniot kontekst u prevod mu doagja jas sum se izjasnil i deka bi imal seks so masko pa ne sum homoseksualec, sto nema logika.

e sega sakas da se vadis na trolanje demek e :D
ama pa premnogu go forsiras toj muabet u svaka sala pola vistina :ROFLMAO:
Ја би имал секс теоретски со маж, пример, 20 години си в затвор 5 години немаш женска видено... или ти уи уше едно машко сте единствени преживеани на некој далечен остров и така живеете 7-8 години а тој млад, плав мазен....
Али ко ќе ги клецкам, ќе мислам на жени.
Е сега ако клецкање на маж во екстремни случаеви а при тоа да мислиш на жена те праи педер, можи да сум....

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Ја би имал секс теоретски со маж, пример, 20 години си в затвор 5 години немаш женска видено... или ти уи уше едно машко сте единствени преживеани на некој далечен остров и така живеете 7-8 години а тој млад, плав мазен....
Али ко ќе ги клецкам, ќе мислам на жени.
Е сега ако клецкање на маж во екстремни случаеви а при тоа да мислиш на жена те праи педер, можи да сум....
ne moze da ti se digne na maz ako ne si at least bisexualec.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
ne moze da ti se digne na maz ako ne si at least bisexualec.
не може ни да си пиеш мочката додека не си изгубен во пустина недела дена без бода, али шом ќе се докопаш до цивилизација, ќе престанеш да пиеш урина и јадеш мрши најддени пцојсани по дивината

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.550
не може ни да си пиеш мочката додека не си изгубен во пустина недела дена без бода, али шом ќе се докопаш до цивилизација, ќе престанеш да пиеш урина и јадеш мрши најддени пцојсани по дивината
Споредуваш инстинкт за преживување со нагон за парење? Really?
Можеби некои овде не прават разлика помеѓу овие две, ама тоа не е оправдување за латентен педерлук. :icon_lol:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Споредуваш инстинкт за преживување со нагон за парење? Really?
Можеби некои овде не прават разлика помеѓу овие две, ама тоа не е оправдување за латентен педерлук. :icon_lol:
Пример педер сака да клеецка маж а сака и да биди родител
И сега кој нагон или инстинкт е посилен, дали ќе се откажи од педерството и ќе оформи нормално семејство со нормално зачнато свое дете, или ќе остане педер?

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
sporedbive ne ti drzat voda i prethodnata paralela sto ja napravi nemase logika, ova e surviving, zboruvas za hrana, osnoven resurs bez koj covek ne moze da prezivee, a straight maz/zena ne bi imal/a seks so licnosti od isti pol i cel svoj zivot da e opkruzen/a samo so niv poso nemoze da se napalat ko prvo i osnovno. :D
Znaci ti samo sto prizna deka bi imal seks so maz i se uste se deklariras kako straight :icon_lol: apsurdno e.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
sporedbive ne ti drzat voda i prethodnata paralela sto ja napravi nemase logika, ova e surviving, zboruvas za hrana, osnoven resurs bez koj covek ne moze da prezivee, a straight maz/zena ne bi imal/a seks so licnosti od isti pol i cel svoj zivot da e opkruzen/a samo so niv poso nemoze da se napalat ko prvo i osnovno. :D
Znaci ti samo sto prizna deka bi imal seks so maz i se uste se deklariras kako straight :icon_lol: apsurdno e.
Тоа значи дека хомосексуалноста не е животно прашање на било која индивидуа и не мора да се решава како приоритети во некои општества туку на ист начин како шо се решаваат и останати секојдневни потреби на граѓани.
Со референдум, со собрирњае на потписи со лобирања...
Фала на поентата

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.550
Пример педер сака да клеецка маж а сака и да биди родител
И сега кој нагон или инстинкт е посилен, дали ќе се откажи од педерството и ќе оформи нормално семејство со нормално зачнато свое дете, или ќе остане педер?
Зошто наваму го тераш муабетов? Не бегај од она што го кажа, ти јавно изјави дека во момент на криза би легнал со маж.Хетеросексуална личност нема шанси да биде привлечена од личност од ист пол без разлика за каква криза се работи.
Летко мој, ова ми кажува многу, ова објаснува зошто гледаме толкав жар од твоја страна на темава(читај што кажува чичко Фројд за одбранбениот механизам наречен „проекција“) и зошто си ебел жени што личеле на четници. :icon_lol:

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Тоа значи дека хомосексуалноста не е животно прашање на било која индивидуа и не мора да се решава како приоритети во некои општества туку на ист начин како шо се решаваат и останати секојдневни потреби на граѓани.
Со референдум, со собрирњае на потписи со лобирања...
Фала на поентата
np,
ona sto zaklucivme e deka ne si ja poznavas sopstvenata seksualna orientacija a prodavas pamet tuka vprocem kao i mn drugi slicni na tebe.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Зошто наваму го тераш муабетов? Не бегај од она што го кажа, ти јавно изјави дека во момент на криза би легнал со маж.Хетеросексуална личност нема шанси да биде привлечена од личност од ист пол без разлика за каква криза се работи.
Летко мој, ова ми кажува многу, ова објаснува зошто гледаме толкав жар од твоја страна на темава(читај што кажува чичко Фројд за одбранбениот механизам наречен „проекција“) и зошто си ебел жени што личеле на четници. :icon_lol:
Агдо во момент на криза и ти би легнала со мене и со можеби уше 100 луѓе, замисли некоја катастрофа апокалиптични размени, јас и некои други имаме снадбено храна, лекови, вода... и ги даваме за сексуални услуги и ти кутрата да јадеш, да пиеш да се излечиш, да си ги нахраниш најблиските... онаму бловџоб, онаму анал, таму генгбенг....
курва си?[DOUBLEPOST=1466603600][/DOUBLEPOST]
np,
ona sto zaklucivme e deka ne si ja poznavas sopstvenata seksualna orientacija a prodavas pamet tuka vprocem kao i mn drugi slicni na tebe.
дете, сексуално до сега имам општено само со женки.
и меѓу луѓе и меѓу животинки, мене ме привлекуваат женки.
Хипотетички, значи замислено, можеби некаде на пуст остров аглавен со години со маж каде единствена женка е некоја папагалка или риба која не можем да ја ебам, можеби би го ебал и него али би ја замислувал некоја женка од мојата младост, Мира Фурлан или Ракел Велч или Софија Лорен....

А

Атлантист

Гостин
Напротив баш држат вода, затоа и оваа појава е најраширена кај пр. католичките свештеници или пр. затворениците и слични ситуации каде се лишени од жени.
Или во Авганистан каде е исто многу застапена оваа појава, а сосма друга култура се работи, иако таму најчесто се работи за силувања на мажи врз други мажи , а овој другиов нормален секс им е забранет.
Па дури и секoјденвие секс со животнни е секојдневие (т.е. кози како најзастапено домашно животно)и најверојатно се смета за нормално таму. Е кога ќе видиш што им е забрането можеби и појасно станува зошто се развиле таму вакви настраности.

The Ocean

Money. Power. Glory.
Член од
4 февруари 2016
Мислења
140
Поени од реакции
66
Кoлку сaкaaт некa се специјaлизирaни тие дoктoри, дoдекa не пoчувствувaш нa себе не мoжеш дa знaеш.
Тебе aкo те привекувaaт плaвуши, ќе oдиш нa психoлoг и веќе немa дa те привлекувaaт, тaкa?

Kajgana Shop

На врв Bottom