Тикви4ка
Нарцис со сина крв
- Член од
- 1 март 2007
- Мислења
- 3.134
- Поени од реакции
- 273
па врска, брак преку мсн... а тек ко ќе дојдат децата... ехееее... напредна младина...Па фани ја преку мсн,одете преку мсн и на крај скарај и се преку мсн![]()
па врска, брак преку мсн... а тек ко ќе дојдат децата... ехееее... напредна младина...Па фани ја преку мсн,одете преку мсн и на крај скарај и се преку мсн![]()
Да се упуцаш што ни поставуваш вакво прашање, или покреативно, да си врзеш врвка околу вратот и другиот крај да го прицрврстиш за оклопот на една желка и да се надеваш дека еден ден ќе биде доволно силна да повлече и да те бутне од столчето.И признав дека ми се свиѓа (по МСН). Добив ист одговор.
Кој наредни чекори да ги превземам?![]()
Go for it... kratko i jasno... nema sto da se macis...leelee luge please help me..ne mozam da si gi sredam cuvstvata..prvo mislam deka se zaljubuvam vo mojot recisi najdobar drugar,i cuvstvuvam deka i on istoto go oseka za mene ama..jas imam decko,a on imase dolga vrska do pred mesec dena...nonstop mislam na nego,imavme eden moment pred nekoj den i mnogu bevme blisku da napravime nesto,ama jas se trgnav posto ne sum slobodna i nejkam da varam i sl..a ubavo mi e so decko mi, ali ne sum zaljubena vo nego,onaka mil mi e...a za drugarov ne znam so da pravam..i negovata bivsa devojka mi e drugarka,mislam onaka na zdravo sme...i ne znam dali da prevzemam nesto ili ne....haos mi e vo glavava i vo srcevo...ke poludam![]()
a decko mi? i negovata bivsa devojka??Go for it... kratko i jasno... nema sto da se macis...
Интересено... еве ги варијантите.leelee luge please help me..ne mozam da si gi sredam cuvstvata..prvo mislam deka se zaljubuvam vo mojot recisi najdobar drugar,i cuvstvuvam deka i on istoto go oseka za mene ama..jas imam decko,a on imase dolga vrska do pred mesec dena...nonstop mislam na nego,imavme eden moment pred nekoj den i mnogu bevme blisku da napravime nesto,ama jas se trgnav posto ne sum slobodna i nejkam da varam i sl..a ubavo mi e so decko mi, ali ne sum zaljubena vo nego,onaka mil mi e...a za drugarov ne znam so da pravam..i negovata bivsa devojka mi e drugarka,mislam onaka na zdravo sme...i ne znam dali da prevzemam nesto ili ne....haos mi e vo glavava i vo srcevo...ke poludam![]()
ama nejkam da se desi toa..Интересено... еве ги варијантите.
1. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и се заљубувате до коска. Живеете среќно до крајот на животот а оние ситници како екс другарки и дечковци исчезнуваат како скопски снег.
2. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и сфаќаш дека сепак било само пролазна работа. Раскинувате, остануваш сама.
3. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко, другарка ти (екс на другар ти), и сфаќаш со време дека ги обожаваш сите како такви. Чувствата за другар ти се губат, се` е супер.
4. Го игнорираш другар ти и чувствата за него. Го задржуваш моменталниот дечко и другарка ти. По некое време раскинуваш што е сосема нормално, другар ти ги губи чувствата за тебе, фаќа друга девојка се губи моментот и ситуацијата. Паѓаш во депресија за загубената шанса, тажиш цел живот за тоа.
Чифт варијантите се поверојатни и со далеку поголем процент шанса да се остварат. Па ти сеа види...
Јас ти ги понудив можните главни опции. Мораш да одбереш сама знаејќи ги последиците. Што мислиш дека е исправно. Ако мене ме прашаш, со тие чувства кои ги опиша, јас би одел со првите две варијанти, па што биде - биде. Промените се убави во животот, особено ако немаш силни чувства за човекот со кој моментално си.ama nejkam da se desi toa..za prvoto ne znam dali ke imam hrabrost i za tretoto ne znam dali ke mozam da gi ignoriram cuvstvata....
![]()
Ја би за воа...па ти одлучи си....1. Одјебуваш цел свет, го фаќаш другар ти и се заљубувате до коска. Живеете среќно до крајот на животот а оние ситници како екс другарки и дечковци исчезнуваат како скопски снег.
ama nejkam da se desi toa..za prvoto ne znam dali ke imam hrabrost i za tretoto ne znam dali ke mozam da gi ignoriram cuvstvata....
![]()
Само напред. Не му ја мисли шо ќе биди.leelee luge please help me..ne mozam da si gi sredam cuvstvata..prvo mislam deka se zaljubuvam vo mojot recisi najdobar drugar,i cuvstvuvam deka i on istoto go oseka za mene ama..jas imam decko,a on imase dolga vrska do pred mesec dena...nonstop mislam na nego,imavme eden moment pred nekoj den i mnogu bevme blisku da napravime nesto,ama jas se trgnav posto ne sum slobodna i nejkam da varam i sl..a ubavo mi e so decko mi, ali ne sum zaljubena vo nego,onaka mil mi e...a za drugarov ne znam so da pravam..i negovata bivsa devojka mi e drugarka,mislam onaka na zdravo sme...i ne znam dali da prevzemam nesto ili ne....haos mi e vo glavava i vo srcevo...ke poludam![]()
thx za varijantive,i jas bi odela so prvite dve samo da soberam hrabrost i da razmislam malku poubavo pa ke vidime...Јас ти ги понудив можните главни опции. Мораш да одбереш сама знаејќи ги последиците. Што мислиш дека е исправно. Ако мене ме прашаш, со тие чувства кои ги опиша, јас би одел со првите две варијанти, па што биде - биде. Промените се убави во животот, особено ако немаш силни чувства за човекот со кој моментално си.
Ne bi rekla taka,posto moive cuvstva traat od poodamna,edno 5-6 meseca,samo posle toj moment sto go imavme epten pocnav da se zamaram i da mislam na nego..pred toa ne mislev na nego tolku mnogu a sega ne mozam od glava da go izvadam !:helou: Најпрво какви ти се чувствата према дечкото ???
Фторо не е ли ова со другарот твоја фантазија во однос на некој момент ???
И самата дилема веке кажува многу ,стави се на маса ,јас сум за љубовта само напред.:smir: :smir: :smir: