Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто ми се смени бојата на спермата,као бледа розевка ми е?![]()
Каже те ми искрено(ако може женско мислење), се мував со една девојка подолго време и на почеток се договоривме да не искочи ништо сериозно, и после некое време ми кажува дека сака некој друг ама и дека и ја многу и се свиѓам и дека кога ќе седи со мене боље и е наместо со него и еве веќе некое време престанавме да се муваме ама секое искачање сме заедно и секогаш кога ќе седиме сами ми кажува колку и се свиѓам и не ме остава а за воља на вистината и мене ми се свиѓа ептен и ја и кажав и беше среќна ама пак ништо не се дешава и сеа барам мислење дали си игра курот со мене или е искрена до негде?????
логички гледано не дека се разбирам многу многу во овие работи ама мислам дека во спермата имаш и по некоја црвена крвна клетка те. крв ама во мали количини.....извини нејќам да те уплашамЗашто ми се смени бојата на спермата,као бледа розевка ми е?![]()
Poveke opcii se mozni ama ova so hranava isto mozno e. Ako si konzumiral mn cveklo moguce e takvo nesto zs ja primetiv posle mn konzumiranje cveklo mockata rozeva mi stana. E sega dali e ist slucaj i so spermata neznam... mene ne mi se smeni, samo mockata ...Престани да јадеш продукти со црвена боја!
Каже те ми искрено(ако може женско мислење), се мував со една девојка подолго време и на почеток се договоривме да не искочи ништо сериозно, и после некое време ми кажува дека сака некој друг ама и дека и ја многу и се свиѓам и дека кога ќе седи со мене боље и е наместо со него и еве веќе некое време престанавме да се муваме ама секое искачање сме заедно и секогаш кога ќе седиме сами ми кажува колку и се свиѓам и не ме остава а за воља на вистината и мене ми се свиѓа ептен и ја и кажав и беше среќна ама пак ништо не се дешава и сеа барам мислење дали си игра курот со мене или е искрена до негде?????
Да ви кажу право, единствен проблем е тој што ме е срам да приду на девојче.... што да направу, како да се оправу... поздрав
I jas imam slicna dilema,non stop razmisluvam i nikako da najdam resenie.Ne znam so sakam ednostavno.paaa vsusnost da imam problem..neznam za sto da se odlucam dali da se smiram so bivsiot koj mn go sakav i mn dolgo idevme ili da si prodolzam sama??drugarkite kako i obicno me teraat da stavam kraj ednas zasekogas..ama nesto od vnatre ne mi dava a sekako pozadi toa da prodolzam ponatamu se krie nov decko so koj se gledame mesec dena..paaaa imam problem megu drugoto neznam koj e podobar???znam deka i na "noviot" mn mu znacam..a koga zboram so bivsiot mi se vrakaat cuvstva(plus i sekoj den se gleame na fax) taka da..........mojov problem e bez izlez bidejki sto i da odlucam ke se kaam ama sepak..bi mi znacel nekoj dobar sovet od vas...))))
Da ne se povtoruvam ti najdobro bi znaela ama mislam deka noviot zasluzuva sansa da mu dadesh da vidish kako ke se pokaze. Aaa slucajno bivshiot ako ti raskinal on tebe togash definitivno prodolzi so noviot.paaa vsusnost da imam problem..neznam za sto da se odlucam dali da se smiram so bivsiot koj mn go sakav i mn dolgo idevme ili da si prodolzam sama??drugarkite kako i obicno me teraat da stavam kraj ednas zasekogas..ama nesto od vnatre ne mi dava a sekako pozadi toa da prodolzam ponatamu se krie nov decko so koj se gledame mesec dena..paaaa imam problem megu drugoto neznam koj e podobar???znam deka i na "noviot" mn mu znacam..a koga zboram so bivsiot mi se vrakaat cuvstva(plus i sekoj den se gleame na fax) taka da..........mojov problem e bez izlez bidejki sto i da odlucam ke se kaam ama sepak..bi mi znacel nekoj dobar sovet od vas...))))
Mi se sviga edno dete i neznam kako da mu prijdam zs me znae kako tivko i povleceno devojce,i nikogas mu nemam pokazano so nisto deka go svigam.....A jas umrena sum po nego....I sega sto?![]()
Дај ни број на години, слика и боја на врвки на патиките кои најчесто ги носиш и со гаранција ти наоѓаме решение.Mi se sviga edno dete i neznam kako da mu prijdam zs me znae kako tivko i povleceno devojce,i nikogas mu nemam pokazano so nisto deka go svigam.....A jas umrena sum po nego....I sega sto?![]()