Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
23 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Ммм...Долго е да раскажам,али еве у кратки црти...со еден тип прво се мував па идев скоро 2,5 месеци па му раскинав зошо ме извара...Па се мувавме летото 2007...па се мував сеа после нова година ...па уште го сакам..сакам да го забораам..совет?prc2:

и забораив да кажам..тоа се на се траеше 1 година или може уште трае не знам...само знам се смува со некоја претходниов викенд со цел да ме напраи љубоморна зашо е најголемо Д Е Т Е!detence:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
<LoLLy PoP> напиша:
и забораив да кажам..тоа се на се траеше 1 година или може уште трае не знам...само знам се смува со некоја претходниов викенд со цел да ме напраи љубоморна зашо е најголемо Д Е Т Е!detence:
па не се замарај со него веќе и онака веќе гледаш сте иделе дваипол месеци и сте раскинале дека те варал, па сега те прави љубоморна со друга, едноставно најди си друг и заборави го:smir:

С

Сатори

Гостин
~*~

Ммм...Долго е да раскажам,али еве у кратки црти...со еден тип прво се мував па идев скоро 2,5 месеци па му раскинав зошо ме извара...Па се мувавме летото 2007...па се мував сеа после нова година ...па уште го сакам..сакам да го забораам..совет?prc2:

Ако е толку големо дете што се замараш со него?
Се додека за него пишуваш како да ти е љубовта, не барај начини за да го заборавиш.

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
Најди си некој нов ај да го наречам симпатија, и концентрирај се на него овој ќе избледи преку ноќ.

Член од
9 јануари 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Ajdwe da receme deka primetiv u posledno vreme oti edno devojce pocna da me sledi i sea ne znam so da praam.

kazete mi nesto sto ke ne upati eden kon drug

Најди си некој нов ај да го наречам симпатија, и концентрирај се на него овој ќе избледи преку ноќ.

tocno taka ama posto si postojano na kajgana ne si fakaj decko od realnosta.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Па добро де,претстави и се.
И биди си ти,мислам,не се преправај дека си фраер некаков,туку прави го истото шо би го напраил и во најобични ситуации...и слушај ја шо има да ти каже,може е нешто битно...
Толку можам да ти кажам за волку кратко време,и ај стануј од нет и тргај да се запознаеш...;)

D

devojcence

Гостин
abe respectore ne te razibram vo postovite sto ti e muabetot ?? aj ubavo objasni??

Член од
7 мај 2007
Мислења
169
Поени од реакции
119
Епа и јас имам едно проблемче. Има една типка шо ептен многу ми се свиѓа, а и јас на неа исто(мислам дека). Пред едно недела дена искочивме јас со едно мое другарче и она со нејзина другарка и цело време си бевме заедно ама ништо не се случи пошо јас(глуп) не сакав. Е сеа и вчера се видовме и пак цело време заедно и на почетокот се беше ОК ама после некаде пред да си оди едно пола саат пробав јас ама се примети дека не сака. Е сеа не знам дали не сакаше пошо требаше да си иде, дали за да ми врати или можда веќе не и го праам меракот.

П.С Ако може некој да ми прати добар совет за да ги заведувам женските и да се отарасам од срамов шо го иам(премногу)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Епа и јас имам едно проблемче. Има една типка шо ептен многу ми се свиѓа, а и јас на неа исто(мислам дека). Пред едно недела дена искочивме јас со едно мое другарче и она со нејзина другарка и цело време си бевме заедно ама ништо не се случи пошо јас(глуп) не сакав. Е сеа и вчера се видовме и пак цело време заедно и на почетокот се беше ОК ама после некаде пред да си оди едно пола саат пробав јас ама се примети дека не сака. Е сеа не знам дали не сакаше пошо требаше да си иде, дали за да ми врати или можда веќе не и го праам меракот.

П.С Ако може некој да ми прати добар совет за да ги заведувам женските и да се отарасам од срамов шо го иам(премногу)
леле човек иста ситуација и кај мене е, ај кажете нешто помош аууу:toe:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
леле човек иста ситуација и кај мене е, ај кажете нешто помош аууу:toe:
Кај мене не е до срамот, туку до разговарањето. Не знам каков муабет да почнам. Душман ми е веќе :toe:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
А сега кај мене што е понекојаш и до страмот и до разговорот?
Понекогаш,што поретко се случува, без никаков страм ќе почнеме разговор, и никој неможе да не допре...ама почесто се страмам, и неможам да најдам некоја заедничка тема за разговор ( а ако најдеме, јас морам да отидам во погрешна насока ) ....чаре?
( не дека ова ми претставува проблем...подобро ми е да си останам пред компјутер, одколку да се замарам со вакви глупости..ам ај, ме интересира дали ова може некако да се реши )

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А сега кај мене што е понекојаш и до страмот и до разговорот?
Понекогаш,што поретко се случува, без никаков страм ќе почнеме разговор, и никој неможе да не допре...ама почесто се страмам, и неможам да најдам некоја заедничка тема за разговор ( а ако најдеме, јас морам да отидам во погрешна насока ) ....чаре?
( не дека ова ми претставува проблем...подобро ми е да си останам пред компјутер, одколку да се замарам со вакви глупости..ам ај, ме интересира дали ова може некако да се реши )
Да посетиш психијатар:vozbud:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
And then... they invented alcohol.

Nah, i`m just kidding with ya mate...

AgOrA напиша:
Тnxs за советот, иако не се согласувам во целост со тебе.
Има други идеи...?
Небо, сине... тоа не се менува. Психијатар не мора, ама психолог не е лошо. Ќе ти каже корисни совет како да не се изгубиш самиот себе. А потоа, што ти даде Бог. :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom