Тоа е... немаат аргументи. Не ми е пишувањето никого да бранам, но... се нема капацитет за дискусија, само со навреди, без причина.[DOUBLEPOST=1466459241][/DOUBLEPOST]Од вас поголеми магариња има ли? Му се нафрлате на човек без аргументи, само со навреди.
Вие сте магариња. Толкави, што и магарињата се срамат од вас.
Ајде кажи ми по што ме ставаш во некоја група кога воопшто не пишувам партиски.[DOUBLEPOST=1466459566][/DOUBLEPOST]Пробав да ве пребројам ама не успеав баш. Ај кажете отприлика дали сум во право:
СДС(@Darko_ufo ,@Mafo1 ,@MDI ,@Almeida ...овие се знаменосците)
- 6 членови ватрени
ДПМНЕ(@Fringe ,@Ѓорѓи Н. @Ireal...овие се знаменосците) - 5 членови ватрени
Дајте бе луѓе договорете си ферка и удрете си ќотек ко луѓе. Остајте не на раат да живееме.
Само ако се на заедничка листа на СДСМ.[DOUBLEPOST=1466460083][/DOUBLEPOST]Левица дали 2ца пратеници ќе освојат.
Нели сите знаеме дека СЈО е надлежен за предмети иницирани од нелегално стекнатите прислушувани материјали. „Тврдина“ се има случено во период после снимките. По која основа СЈО е надлежно за овој случај ако го нема на снимките? Или па има и други моменти кои не ги знаеме.[DOUBLEPOST=1466460519][/DOUBLEPOST]Александра Поп Стефанија веќе донесе една скандалозна одлука, која што денес за среќа беше укината.
А место вакви прикаски, некој аргумент валиден да спротиставиш? Или нема па удри на навреди и празни муабети.Се гледа дека денес си лапал сендвичи во пеколот пред суд...
Последно уредено: