Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Jas sakam drzavata da odi napred, mene toa mi e vazno tebe ti e bitno sdsm da tepa za da te vrabotat lebarko partiska. Zhabe ucis faksot, so 200-300e ne se zivee eden den ke ti dojde valjda pamet.
Шо тресиш бе глупости , тебе ти е важно напред да оди оустрелија , за овде ако се секираш ела дојди и живеј овде со 200 евра , не од пичкаси матерна пуфки да продаваш. Друго , кажуваш дека со 200 не се живеј , ама ни со сдс на власт ни со дпмне на власт , а сеа моментално ако не си во тек 150 евра е плата и дпмне е на власт! Шо не ти е јасно ?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.309
Поени од реакции
24.444
Шо тресиш бе глупости , тебе ти е важно напред да оди оустрелија , за овде ако се секираш ела дојди и живеј овде со 200 евра , не од пичкаси матерна пуфки да продаваш. Друго , кажуваш дека со 200 не се живеј , ама ни со сдс на власт ни со дпмне на власт , а сеа моментално ако не си во тек 150 евра е плата и дпмне е на власт! Шо не ти е јасно ?

Nisto ti ne si razbral... Me zabole mene i za aus i za mkd i za bilo koja drzava. Mene edino mi e gajle za mene i bliskite. Ne sum jas nesposoben slepec pa da cekam na tie 200 ili 150e u tvoj slucaj od partija. Jas ne ziveam vo mkd zasto nekam, znaci moj izbor ne deka nemozam da opstanam tamu be supak... I sega 90% od mojte prihodi ne se od aus nego od azija, znaci najmal problem e da se vratam ako sakam

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Nisto ti ne si razbral... Me zabole mene i za aus i za mkd i za bilo koja drzava. Mene edino mi e gajle za mene i bliskite. Ne sum jas nesposoben slepec pa da cekam na tie 200 ili 150e u tvoj slucaj od partija. Jas ne ziveam vo mkd zasto nekam, znaci moj izbor ne deka nemozam da opstanam tamu be supak... I sega 90% od mojte prihodi ne se od aus nego od azija, znaci najmal problem e da se vratam ako sakam
Jas sakam drzavata da odi napred, mene toa mi e vazno tebe ti e bitno sdsm da tepa za da te vrabotat lebarko partiska. Zhabe ucis faksot, so 200-300e ne se zivee eden den ke ti dojde valjda pamet.
Еве и сам да си видиш дека си тотално изгубен случај и незнаеш ни сам шо зборуваш !

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606

300-350 души, донесени со автобуси од Битола,Охрид,Радовиш.. ГОТОВИ СЕ !

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
300? Јас тука гледам илјадници. Гледај по улицата доле дури има, кај семафорите. И под дрвата има, отприлика 2-3000.
Се скриле под сенка повеќе од пола :pos: ее простаци бе.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.309
Поени од реакции
24.444
Еве и сам да си видиш дека си тотално изгубен случај и незнаеш ни сам шо зборуваш !
Kretenu citaj ubavo. Znaci od politicari fajde nema. Ako cekate na niv ve zalam, ke vi projde zivotot cekajki. Zemi stvori sam. Ako ti stvaras, ako komsijata stvara ako sekoj si brka rabota mesto da kuka po forumi drzavata ke bide silna i ke ide napred. Gi pravite glupi amerite zasto ne znaele tamosni politicari eve vie od so gi znaete i branite ste gladni ebate supakot. Pred dvojce kako ziveese da ne cvetaa rozi togas?

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.922
Поени од реакции
6.401
Овој кано е легенда во стварање, оставете го нека си тресе глупости :)

D

deli

Гостин

Ова транспортерите на Талевски да не се?
Ваљда не се толку глупи истите компании кои се предмет на обвинение да ги користеле денес за превоз на лугево пред судот?

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Kretenu citaj ubavo. Znaci od politicari fajde nema. Ako cekate na niv ve zalam, ke vi projde zivotot cekajki. Zemi stvori sam. Ako ti stvaras, ako komsijata stvara ako sekoj si brka rabota mesto da kuka po forumi drzavata ke bide silna i ke ide napred. Gi pravite glupi amerite zasto ne znaele tamosni politicari eve vie od so gi znaete i branite ste gladni ebate supakot. Pred dvojce kako ziveese da ne cvetaa rozi togas?

Абдал , дојди ,живеј ,створи! не ми продавај пуфки од пичкаси матерна ок? олабави малце!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862

Што е работата, толку многу автобуси а малку народ?

Исто така треба да се прочита овој текст за да се разбере кој тоа сака да избегне од правдата:

Инаку по одлука на претседателот на скопскиот кривичен суд Владимир Панчевски, во одделот за организиран криминал и корупција, се појавиле две млади судијки, кои треба во истрага да одлучуваат за притворите и другите мерки за обезбедување во предметите што ги иницирало Специјалното јавно обвинителство, а менувајќи двајца досегашни судии. Ова го одразува стравот на власта дека некој во правосудството може да дојде во искушение да суди според правото а не според потребите на политичката врхушка. Односно дека судството се комплетира да ги брани сие оние загрозени од тимот на Јанева а при тоа да не паѓа во несвест!Во судските коридори ова се толкува како скандал. Една од приновите е Александра Поп Стефанија, судијка од Неготино, претходно делегирана да суди прекршоци во Скопје а втората е Елена Илиевска Јосифовиќ, со вкупен стаж од 5 години како судија, вклучувајќи ги тука и породилните отсуства. Имаме една несоодветност во однос на тешката кривична материја што фрапира.
http://www.globusmagazin.com.mk/?ItemID=D29FA33928401648A98097172C8B7E48

Значи власта менува луѓе кои не се по нивна желба, донесува свои луѓе .... кои потоа одлучуваат во полза на владините луѓе.

Александра Поп Стефанија веќе донесе една скандалозна одлука, која што денес за среќа беше укината.
http://24vesti.mk/ukinata-odlukata-na-pop-stefanija-za-tvrdina

За да го заштитат Горан Грујовски каков чекор презедоа, а замислете на што се спремни само за да не падне Груевски?

Цели 10 години поставуваат судии од тефтер ... но и понатаму менуваат со посвежи луѓе, кои се спремни да одлучат противзаконски.

Последно уредено:
M

macgowan

Гостин
Сценариото на пастирот да под параван за спасение на крадоначалникот на Битола -„двојче“, кој иначе и самите овци ама ИЧ го неќат и одамна брчат и се против него а кој според и министрите тогашни е (цитирам) „говедо, копиле, тежок криминалец, перфиден актер(алал вера двојче!), блефер професионален(не е во Битола, да не киниса за Вегас)“ направи ѓурултија отиде под сенка?[DOUBLEPOST=1466457914][/DOUBLEPOST]Како можи некој да излези и да го БРАНИ Владимир Талевски? Која ви е фреквенцијата бе луѓе? Со шо сте толку заборџени в партија да мора да останите без лице?

Последно уредено од модератор:
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Па се останато, пошто сувите сендвичи и тој сладолед влијаат на психичкото и здраворазумно размислување, кога ги конзумираш си мислиш дека СЈО е неуставно.
Не станува збор за мислење туку за факт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom