Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
очигледно ни таа не е сигурна што сака, па чека ти да решиш за неа.ако си сигурен дека сакаш да си во врска со девојка која чека некој друг да реши за неа(во некој случај може ќе ги остави другарките да и ги решат проблемите, тоа е лошо!), тогаш кажи и ти што сакаш или нејќеш и завршете со дилемите
Па ја одам веќе со неа пола месец нешо, почна да праи проблеми и со другарките демек ќе ме види на излегување со некоја другарка и после: „Која беше таа со тебе? Шо правевте?“Ги гледа на криво и мене ме прашува зошто и се лутат.. :toe: Ја знам зошто, ама мислам она треба да си стави прстот на глава малце и да размисли..

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Па ја одам веќе со неа пола месец нешо, почна да праи проблеми и со другарките демек ќе ме види на излегување со некоја другарка и после: „Која беше таа со тебе? Шо правевте?“Ги гледа на криво и мене ме прашува зошто и се лутат.. :toe: Ја знам зошто, ама мислам она треба да си стави прстот на глава малце и да размисли..
Mene mi se cini deka taja e edna ljubomorna i razgalena pufla, koja saka da bide centar na vnimanie.
treba to da i go kazis v lice, pa ako se preprava uste, klocite i AJT PRIJATNO

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
И ја така мислам.Не дека не можам да и ги опнам клоците туку некако не сакам пошо ми се свиѓа, ама јебига у скоро време изгледа ќе има клоци..
Фала за советите :wink: End_case :)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
А да не бара начин да ти раскине случајно...?? седни и прај ммуабет прашај ја засо е таква...и ред други работи

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Нее бе нема шанси..едноставно е таков карактер глуп, не знам шо да кажам друго.Преги бееме заедно мислам оти е далеко од раскинуване барем шо зависе од нее, а и да е нека ми каже нема јас да га натерам..Подобро јас ќе и раскинам отколко да га наведам она да ми раскине :toe:

ФлоуБТ

Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
И ја така мислам.Не дека не можам да и ги опнам клоците туку некако не сакам пошо ми се свиѓа, ама јебига у скоро време изгледа ќе има клоци..
Mnogu poarno ke ti bidi bez takva samobendisana prcla, a i za brzo vreme ke si najdis nekoja mnogu poarna, vervaj batec
aj so srekja :smir:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Поарно стај крај, да не бидеш повреден, колку одолговлекуваш толку полошо. .. кујзнае у каква положба ке се најдеш за некој месец.. затоа на време. :)

D

devojcence

Гостин
ne raskinuvaj.napraiv si mubaet ubavo i daj i naznaenje povekje deka ona ti znaci.ke i pomine na pocetok sekad fakja ljubomora normalna rabota poso i znacis.ali da ne preteruva ke vidis so tek na vreme ke se sredi ako ne se sredi togas ke raskines.toa e faza nemora da znaci deka e do karakter.ali so tek na vreme ke vidis.ne raskinuvaj odma .

plus da si ja vikas zenskata za iskacanje ne ke bese loso ko za pocetok. poso spomna ke me vidi so zenski a toa e glupo.bez razlika i drugarki vikni ja i devojkati .kako ke ti bide ti da ja gledas so drugarite da iskaca.loso si se postavil zatoa ti vika taka.pokazi povekje deka ti znaci.ako ti znaci/

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
Кажи му де. Ако те одбие, нема да ти се сронат бисерите па и ти.
Definitivno znam deka nema da mi se srusat biserite, znam deka i dvajcata gresevme,nezrelo se ponasavme,inati sme i mn.tvrdoglavi ne popustame lesno,posebno jas sto celo vreme si igrav i go pravev ljubomren mislejki deka toa e eden "test"kolku me sviga ustvari...ALI SFATIV DEKA GRESEV..
Problemot mi e sto ne znam kako da pocnam i da mu se izvinam za se...a relativna e i negovata reakcija otposle..kako da pocnam...?

B

black angel

Гостин
Definitivno znam deka nema da mi se srusat biserite, znam deka i dvajcata gresevme,nezrelo se ponasavme,inati sme i mn.tvrdoglavi ne popustame lesno,posebno jas sto celo vreme si igrav i go pravev ljubomren mislejki deka toa e eden "test"kolku me sviga ustvari...ALI SFATIV DEKA GRESEV..
Problemot mi e sto ne znam kako da pocnam i da mu se izvinam za se...a relativna e i negovata reakcija otposle..kako da pocnam...?
honey nema sto da mu se izvinuvas socuvaj si ja dostoinsvenosta i svoeto ja!Vikni go na stana i reci mu sakam da razgovarame toa sto se sluci bese greska nasa na dvajcata se ponasavme kako deca no sea toa pomina bese sto bese sakas da ja pocneme nasata prikaznata odnovo?i ke vidis ako reagira ladno i ne saka da go zaboravi toa sto bilo otkaci go takov ne ti treba ke si najdes podobar!

Член од
14 март 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Помош

Па вака иам МУВАТОР и да ви кажам веке се муваме едно 3 неделии и поише....он мене мн ме сака(барем така вика) а искрено и јас го засакав...али проблемот е тој што он сака да се фатиме али јас не сакам затоа што типот пред да се мува со мене беше тотален СКОПСКИ ЖЕНКАР и ја муваше секоја втора....и сеа јас се плашам дека ако се фатам со него он ке ме вара.....али ипак не знамм...на почетокот коа се запознавме он се влечкаше со секоја ... сите ги гушкаше бацуваше ..... но откога прв пат се смува со мене не го праеше веке тоа...другарките ми викаат дека детето само за мене се променило и дека треба да му дадам шанса(да се фатам со него).... но јас се уште сум збунета и не знам шо да правам:nesvest:

Затоа ве молам вас да ми помогнете некако со некој совет или сопствено доживување.....пред се ФАЛА:pipi:

ФлоуБТ

Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Па вака иам МУВАТОР и да ви кажам веке се муваме едно 3 неделии и поише....он мене мн ме сака(барем така вика) а искрено и јас го засакав...али проблемот е тој што он сака да се фатиме али јас не сакам затоа што типот пред да се мува со мене беше тотален СКОПСКИ ЖЕНКАР и ја муваше секоја втора....и сеа јас се плашам дека ако се фатам со него он ке ме вара.....али ипак не знамм...на почетокот коа се запознавме он се влечкаше со секоја ... сите ги гушкаше бацуваше ..... но откога прв пат се смува со мене не го праеше веке тоа...другарките ми викаат дека детето само за мене се променило и дека треба да му дадам шанса(да се фатам со него).... но јас се уште сум збунета и не знам шо да правам:nesvest:

Затоа ве молам вас да ми помогнете некако со некој совет или сопствено доживување.....пред се ФАЛА:pipi:
Машко туку така не престанва да шара наоколу (барем јас така знам), значи сигурно има причина. Најарно ќе биди да имате еден сериозен разговор, да видите двајцата на шо сте, па заедно да решите шо и како понатаму

B

black angel

Гостин

hmmm dobro e sto se promenil i da bi se fatila so nego sigurno bi imala doza na sumljivost vo nego neli?sepak treba da razmislis ubavo pa da doneses dobra odluka!:pipi:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246

Останете си на мување, речи му дека нејќеш врска сеа. Иначе ќе треба да го контролираш за да не шара наоколу, а не го сакаш тоа нели? Довербата е мн битна, ништо без неа.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Останете си на мување, речи му дека нејќеш врска сеа. Иначе ќе треба да го контролираш за да не шара наоколу, а не го сакаш тоа нели? Довербата е мн битна, ништо без неа.
Напрај точно обратно :)

Пробај, за да не ти е мака. И, со ум. Точно е дека довербата е битна, најбитна - а секогаш може да најдеме причина за да немаме доверба во нешто/некого - зошто се плашиме од можните сјебани консеквенци. Ама, така ги пропуштаме и убавите прилики.

Терај, и со среќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom