GOLF 4 TDI

• Креатор на темата Креатор на темата gice
  • Време на започнување Време на започнување
Стисни го и држи го десното копче,додека држиш дади контакт(егзебиција е малку), и додека е на контакт левото сврти го на десно како стрелките на саатот. Десното копче држи го цело време.
фала успеав[DOUBLEPOST=1466066772][/DOUBLEPOST]Да не знаете колку кошта ладилник за клима за голф 4 (mislam deka e ova http://www.4tuning.ro/images/interc...-asv-110-cai-1b6df140ae0d84fb47-0-0-0-0-0.jpg) и кај може да се најде во скопје или источна македонија?

И отприлика за работна рака колку зимаат.

фала :)

фала успеав[DOUBLEPOST=1466066772][/DOUBLEPOST]Да не знаете колку кошта ладилник за клима за голф 4 (mislam deka e ova http://www.4tuning.ro/images/interc...-asv-110-cai-1b6df140ae0d84fb47-0-0-0-0-0.jpg) и кај може да се најде во скопје или источна македонија?

И отприлика за работна рака колку зимаат.

фала :)

Ова не е ладилник за клима,ова е ладилник или за маслото од турбината,или за воздухот..Ти пишува и на сликата,Интеркулер се вика..

Здраво

Имам голф 4, кога го возам подолго и кога кезастанам некое време ми тече од средината на автомобилот, после 10 мин престане, што може да е? некој да не знае, дали е од горивото или од може да е од климата? Дали климата има црева или цефки под колата?

Фала :)

Здраво

Имам голф 4, кога го возам подолго и кога кезастанам некое време ми тече од средината на автомобилот, после 10 мин престане, што може да е? некој да не знае, дали е од горивото или од може да е од климата? Дали климата има црева или цефки под колата?

Што ти тече?Антифриз,гориво,вода,глицерин,матик?Чим нешто тече,значи мора да ти фали,дали масло,матик,глицерин..Види што е..Климата има две алумински цевки,има компресор..

Што ти тече?Антифриз,гориво,вода,глицерин,матик?Чим нешто тече,значи мора да ти фали,дали масло,матик,глицерин..Види што е..Климата има две алумински цевки,има компресор..

Како може да проверам што тече, не е многу лесно да се провере од самата флека на асфалтот. Инаку не тече на средината под хаубата, туку капе од средината на автомобилот, некако ке му дојде на средината од четирите седишта, сега некаде може да подлиза.

Како може да проверам што тече, не е многу лесно да се провере од самата флека на асфалтот. Инаку не тече на средината под хаубата, туку капе од средината на автомобилот, некако ке му дојде на средината од четирите седишта, сега некаде може да подлиза.
Кога работи климата ти тече или и кога не работи?

Ako e ulje e crno, ako e nafta dopri so prsteto i namirisaj, naftata ima specificen miris, antifrizot e zelen, rozov, zolt ili plav, matikot e crven,valjda boite gi razbiras.Za obicnata voda da ne se macam da pisuvam svojstva.

Кога работи климата ти тече или и кога не работи?
Тоа планирам да проверам денес.[DOUBLEPOST=1466483039][/DOUBLEPOST]
Ako e ulje e crno, ako e nafta dopri so prsteto i namirisaj, naftata ima specificen miris, antifrizot e zelen, rozov, zolt ili plav, matikot e crven,valjda boite gi razbiras.Za obicnata voda da ne se macam da pisuvam svojstva.
Мислам дека после неколку саати флеката од асвалтот исчезнува. И дали знаеш каква боја ина фреонот?

Последно уредено:
Тоа планирам да проверам денес.[DOUBLEPOST=1466483039][/DOUBLEPOST]
Мислам дека после неколку саати флеката од асвалтот исчезнува. И дали знаеш каква боја ина фреонот?

Freonot e gas, toj moze da izdisi ako imas puknato cevka.

Здраво вака сега сум многу сум заинтересиран за Фолксваген Голф 4 или 3 кабриолет 1999
ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ ДАЛИ ИМА ПРОБЛЕМИ СО МОТОРОТ ДАЛИ НЕКОЈ ИМАЛ ВАКОВ АВТОМОБИЛ ДА МИ ГО КАЖЕ НЕГОВОТО ИСКУСТВО ЗА ВАКОВ АВТОМОБИЛ АКО НЕМА ДА МИ КАЖЕТЕ ВИЕ ПОВЕЌЕ ШТО СЕ РАЗБИРАТЕ ШТО МИСЛИТЕ ФАЛА !

Кога ја чистев колата го најдов овај кабел па ме интересира ако знае некој да ми каже за што служи.20170325_160953-1.jpgА колата е Golf 4

Здраво

Здраво, истиот проблем го имам и јас и што откри во што е проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom