D
devojcence
Гостин
epa ne si go razbral muabetot P abe ne se smuvala so drug.nego na istiot prethodno mu go pravela toj muabet ko ne sum za decko. ps: ke se potrudam drug pat poubavo da pisuvam
i posle otkako doslo do baknezi utredenta tipot ja ignorira drugarka ti ako pravilno sfativ?eve i jas ke napisam nesto za da mi kazete sovet za drugarkami. pa se zapozna so eden decko izleze nekolku patii toj probal ko zainteresiran ali ona nekjela pa posle se smuvala i utredenta tipot i pisal poraka ko kako si ?i tolku i sega go nemalo. so da pravi ?jas i vikam da go batali vie so misliste??a prethodno mu zborela ko ne sum za decko u momentov isl.muabeti mu pravela.
vidi edit na prvata poraka inace on i pratil poraka posto e nekoj fin vospitan decko vo obraten slucaj ne bi kontaktiral voopstodrugiot den i pratil poraka i ona vratila na porakata i tolku go nemalo posle toa tipot.kako da se svati toa ??
ej fala mi go razubavi denov ne znam iskreno ne sakam na mladi da mu rasipuvama ne i pratil poraka za da prodolzat ,zainteresiran ili slicno ?ili samo od kultura so bi rekol ti >> so da i kazam na drugarkata batali go ??
нема лек, те сфакам. .. само времето ке ти помогне. Биди со други колку сакаш но само нив ке ги повредуваш. ..Како се преболува девојка која ја сакаш.на која мислиш постојано,за која неможеш да помислиш ништо лошо??
Како да погледнам друга девојка кога сите ги имаат нејзините очи??
Како да се семам кога,кога и да сакам да го направам тоа ја гледам нејзината насмевка?
М? Некој?
Кој рече дека нема лекнема лек, те сфакам. .. само времето ке ти помогне. Биди со други колку сакаш но само нив ке ги повредуваш. ..
нема лек, те сфакам. .. само времето ке ти помогне. Биди со други колку сакаш но само нив ке ги повредуваш. ..
Да ама со тек на време, ако сакаш дома не се прибери. .. тоа ти е, за еден ден нема да биде, како шо реков. .. со тек на времеКој рече дека нема лек
Дружење, излегување, забавување. Само тоа му е мајката.
Се си е тоа ок. А што кога ќе се вратиш дома? Кога ќе легнеш,ќе затвориш очи и ќе ја видиш пред ребе?Кој рече дека нема лек
Дружење, излегување, забавување. Само тоа му е мајката.