W
whatever1
Гостин
Кој факс повеќе би се ценел?
Државен или Американ Колеџ за во странство?
Државен или Американ Колеџ за во странство?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Универзитет Кирил и Методиј ти е признаен во странство за американ колеџ неам поим ама ако ти е за приватен знам дека европски е прв на листа за признаеност дури и пред УКИМ.Ако таа листа лаже лажам и јас.Ама ако идеш надвор имај предвид дека треба јазик солидно да знаеш![]()
http://www.shanghairanking.com/Macedonian_HEIs_Ranking/Macedonian-HEIs-Ranking-2013-2014.html ama spored ova poinaku e ;cУниверзитет Кирил и Методиј ти е признаен во странство за американ колеџ неам поим ама ако ти е за приватен знам дека европски е прв на листа за признаеност дури и пред УКИМ.Ако таа листа лаже лажам и јас.Ама ако идеш надвор имај предвид дека треба јазик солидно да знаеш![]()
Си се заебал.Добро се одллучив за Европски. Некој искуство таму? на графички дизајн.
Си се заебал.
Титула од приватен македонски „универзитет“ не се почитува никаде.
Па дури ни во Агенција за Вработување на Република Македонија.
На квалитетен работодавец битно му е во интервјуто и на тестирањето да покажеш што знаеш, да покажеш стекната работна способност што му е од корист, но за да дојдеш до тоа интервју ти треба УКИМ диплома и работно искуство.
Архитектура.епа со кој факс при уким има графички дизајн?
е касно ми е за архитектура, веќе почна летната школаАрхитектура.
Нема бегање од математиката, освен кога е време за маркетинг, тогаш се силат приватниве.