Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мората ако дојде и заигра, јас сум убеден дека и Бензема ќе дигне форма многу, и би имале 2ца одлични напаѓачи...

А ништо чудно и Мората да му го зема местото...

Здраво на сите , јас сум нов . Јас доаѓам од HORMCF , најдобриот форум за Реал Мадрид во Шпанија , на покана на blanco. Јас се извинувам за моите македонски , која е донесена од Google. честитки

Дали е вистина дека Македонците е на местото на македонскиот уличари? Еден ден ми рече мојот Karri лидер на HORMCF

Видете бе двајца шпанци наговорив на македонски да пишуваат :vozbud::vozbud::vozbud:

Дури и имињата на македонски им се :pos::pos::pos:

Здраво на сите , јас сум нов . Јас доаѓам од HORMCF , најдобриот форум за Реал Мадрид во Шпанија , на покана на blanco. Јас се извинувам за моите македонски , која е донесена од Google. честитки

Добредојде :ајнапиво:

Дали е вистина дека Македонците е на местото на македонскиот уличари? Еден ден ми рече мојот Karri лидер на HORMCF
???

Последно уредено:
Уствари не дека не е во право. Роналдо е многу појак на напаѓач однего на крило моментално. Сетете се со Карло во 4-4-2 кога имавме 23 победи по ред какви партии даваше. Откако се врати Бејл од повредата и почнаа со класична 4-3-3 ништо нема изиграно веќе сезона ипол за негови стандарди. Освен таа против Волфзбург.
Прочитај го ова болдираново и све ќе ти стане јасно. Ова го збориме веќе цела сезона, не знам како не ви здосади. Навикнавме да го гледаме Роналдо со по 2-3 гола на секоја утакмица, па сега ви изгледа како криза ако даде едвај еден (а има 35 само во Примера). Таква статистика и такви бројки во оваа измината сезона, негова најслаба, 98% од напаѓачите немаат во нивната најдобра.

Ви се допаѓа потпишувањето на Погба ? Ако тој ќе се излезе Kroos или Casemiro

^Чим е мешавина од Робињо у пичку матер.
Мислев на тоа дека ги има првиот допир и вештините на Робињо, и визијата и интелигенцијата на Ромарио. Али јебеш му матер, глеам сеа Барселона сакала да го потпише, дур Реал спие и се мисли да спука 160 милиона за Погба. Епа затоа е поуспешна Барселона во последниве години, пошто инвестира во квалитет, не у брендови.

Мислев на тоа дека ги има првиот допир и вештините на Робињо, и визијата и интелигенцијата на Ромарио. Али јебеш му матер, глеам сеа Барселона сакала да го потпише, дур Реал спие и се мисли да спука 160 милиона за Погба. Епа затоа е поуспешна Барселона во последниве години, пошто инвестира во квалитет, не у брендови.
Те разбирам, мене зборот ми беше дека ако кариерата му се развива како таа на Робињо, нема да биде ништо посебно.
Иначе ова дека Барса го сака, не верувам. Му дигаат цена само.[DOUBLEPOST=1466283878][/DOUBLEPOST]
Те разбирам, мене зборот ми беше дека ако кариерата му се развива како таа на Робињо, нема да биде ништо посебно.
Иначе ова дека Барса го сака, не верувам. Му дигаат цена само.

Видете бе двајца шпанци наговорив на македонски да пишуваат :vozbud::vozbud::vozbud:

Дури и имињата на македонски им се :pos::pos::pos:

Добредојде :ајнапиво:

???
Овој Начо гледам во Аликанте живее. Прашај го дали е женет :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom