ехх мене ми кажуваш приказни како функционира подземјето, Чаирско дете сум, пред мене се случува све, не треба никој да ми кажува како е, едно ќе ти кажам нема Албанец што го сака Грујо, ама сите Албанци го обожаваат Зајко, ете почни од тој тука што се мотка дарди ...ако некој им го начукал на локалните наркоси во овие 10 години тоа е оваа власт, ако јас сум имал 10 пријателии што дилаат, сега истите тие возат такси или цепат дрва, со истите тие Бучко има доаѓано уште на времето да преговара за кланови, од тие исламисти што стојат до вас на протестите, нормалните Албанци не можат да отидат во џамија на молитва, прашај го дарди што ќе ти каже колку џамии им се заземени од тие исламисти, ако некој ви каже дека не чините и дека шлајм народ се збира околу вас одма е груевиста. сдсм си го има дадено газот под кирија е кај сите тие соросови организации, исламисти, лустрирани ликови е тоа е проблемот, иначе дпмне до сеа немаше да постои како партија, никој не би подржал криминал ама од другата страна кога имаш шлајм од народ, не знам што очекувате ? Вие посакувате што полошо да биде, ако треба и народ да се истепа, глумите лудило со 30 души ќе блокирале раскрсници, на скоро милионски град...
да е ситуацијата како што вие ја представувате, имаше 100 000 народ закрвен да искочи да запали се што државна институција,
а иначе запослен сум на
https://www.upwork.com/ и во моментов зимам 2 000 до 2 500$, не чекам јас од партии и соросови организации пари.