Околу 4-5000 фаќа со сите нишаниПрееска прашував колку ќе ме кошта плин да ставам на колата,ама они ставаат околу 300е,а после на атест кога се носи колку зимаат таму?
А кај се прави атест?Околу 4-5000 фаќа со сите нишани
Во техничка станица.А кај се прави атест?
gumici na balanstagla ili gumicite so ja drzat letvataОд што може да е шкрипење на кола како федери од стар кревет од предниот дел?
Најчесто се слуша само со отворени прозори и тоа при тргнување на колата или поспоро кога поминувам на нерамнини или дупки тогаш шкрипи.
Се подмачкуваат или треба да се менуваат?gumici na balanstagla ili gumicite so ja drzat letvata
На машински факултет таму се прават Атест.А кај се прави атест?
Околу од 160/200 евра зависи кое година а производство.Колку приближно би ме коштало да напраам кодиран резервен клуч за ц220 2003 год
Treba na tehnički da ja odnesiš kolata. Nekoja spona, jabučica, letvata.....[DOUBLEPOST=1466329492][/DOUBLEPOST]здраво, имам едно прашање
Вчера возејки приметив дека при брзина од некои 20-50 и свртување во кривина на десно, се појавува некој звук на бучење, некако ми иде од предна лева страна. Што може да е , инаку се работи за мазда 3 1.6 хечбек
Ako se zdravi, ako ne tropaat na dupki isprskaj so wd40 sekade kade ima gumici na podvozjeto, no izmegju metalot i gumicataСе подмачкуваат или треба да се менуваат?