Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од што може да е шкрипење на кола како федери од стар кревет од предниот дел?
Најчесто се слуша само со отворени прозори и тоа при тргнување на колата или поспоро кога поминувам на нерамнини или дупки тогаш шкрипи.

Дајте бе кажете некои алтернативи за навлаки на седишта за летно време кои не потат. Вчера на пладне во напечена кола возев 20 минути и кога излегов мајцата не можев од грб да ја одлепам :P Џабе и клима и се. Сега ми текнува на оние дрвените топчиња што се ставаат на седиштата и што одсекогаш ми биле прегрди за во кола ама изгледа ќе мора да ставам и јас дур помине летото.

Како се справувате вие со овој проблем?

Што значи жолтиот симбол на сликата.Ако знае некој помош!20160612_215733.jpg

Сака доктор со дијагностика. Генерално, чек енџин сијалица не е добар знак.

Ако е мечка дизел, провери МАФ, ЕГР, инјектори...

Прееска прашував колку ќе ме кошта плин да ставам на колата,ама они ставаат околу 300е,а после на атест кога се носи колку зимаат таму?

Прееска прашував колку ќе ме кошта плин да ставам на колата,ама они ставаат околу 300е,а после на атест кога се носи колку зимаат таму?
Околу 4-5000 фаќа со сите нишани

Колку приближно би ме коштало да напраам кодиран резервен клуч за ц220 2003 год

Од што може да е шкрипење на кола како федери од стар кревет од предниот дел?
Најчесто се слуша само со отворени прозори и тоа при тргнување на колата или поспоро кога поминувам на нерамнини или дупки тогаш шкрипи.
gumici na balanstagla ili gumicite so ja drzat letvata

здраво, имам едно прашање
Вчера возејки приметив дека при брзина од некои 20-50 и свртување во кривина на десно, се појавува некој звук на бучење, некако ми иде од предна лева страна. Што може да е , инаку се работи за мазда 3 1.6 хечбек

здраво, имам едно прашање
Вчера возејки приметив дека при брзина од некои 20-50 и свртување во кривина на десно, се појавува некој звук на бучење, некако ми иде од предна лева страна. Што може да е , инаку се работи за мазда 3 1.6 хечбек
Treba na tehnički da ja odnesiš kolata. Nekoja spona, jabučica, letvata.....[DOUBLEPOST=1466329492][/DOUBLEPOST]
Се подмачкуваат или треба да се менуваат?
Ako se zdravi, ako ne tropaat na dupki isprskaj so wd40 sekade kade ima gumici na podvozjeto, no izmegju metalot i gumicata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom