Гледај какво ренде те прават луѓето, твојата репутација е полоша од на трансексуалците во мојот град!Тоа си ти кога си бил?а млад!?
Мерак голем имаш со мене да се рчкаш![]()
Поред Вас овде, напротив, станувам погорда и побесрамнаТреба од самата себе да се срамиш.
Да ..да..ете ке се поправам..додека читам тука и се смејам ми се отвори апетитотГледај какво ренде те прават луѓето, твојата репутација е полоша од на трансексуалците во мојот град!
Поправи се, не е убаво за тебе.
Кутрата таа, тешко и на тебе и на твоите деца со овие размисли! Православен хомофоб со под-просечна интелигенција, светот оди напред, а ти ќе бидеш таа што еден ден ќе пропаднеш под Земја од срам со ваков mind-set![DOUBLEPOST=1465924007][/DOUBLEPOST]Поред Вас овде, напротив, станувам погорда и побесрамна![]()
Не можеме да ти помогнеме, а и не сакаме за твојот незадоволен сексуален апетит. Не значи тоа дека треба да шириш омраза на форуми!Поред Вас овде, напротив, станувам погорда и побесрамна[DOUBLEPOST=1465923957][/DOUBLEPOST]
Да ..да..ете ке се поправам..додека читам тука и се смејам ми се отвори апетитот![]()
Еден убав ден и јас и ти ке пропаднеме 2 метра под земја.Кутрата таа, тешко и на тебе и на твоите деца со овие размисли! Православен хомофоб со под-просечна интелигенција, светот оди напред, а ти ќе бидеш таа што еден ден ќе пропаднеш под Земја од срам со ваков mind-set![DOUBLEPOST=1465924007][/DOUBLEPOST]
Не можеме да ти помогнеме, а и не сакаме за твојот незадоволен сексуален апетит. Не значи тоа дека треба да шириш омраза на форуми!
Јас како борец за еднакви права, а ти како борец против основните права на човекот и кокошка - според некој овде.Еден убав ден и јас и ти ке пропаднеме 2 метра под земја.
Јас не ѓирам омраза, кажав само дека сум против такви бракови и да не се дозволи посвојување на деца во такви бракови..ЈАСНО ли ти е ...Кутрата таа, тешко и на тебе и на твоите деца со овие размисли! Православен хомофоб со под-просечна интелигенција, светот оди напред, а ти ќе бидеш таа што еден ден ќе пропаднеш под Земја од срам со ваков mind-set![DOUBLEPOST=1465924007][/DOUBLEPOST]
Не можеме да ти помогнеме, а и не сакаме за твојот незадоволен сексуален апетит. Не значи тоа дека треба да шириш омраза на форуми!
Кажа уште многу работи и не значи дека ако не си ја одржуваш хигиената на задникот ти дека и останатите не го прават тоа! Ништо не сакам да ми биде јасно од афоризмите кои излегуваат од твојата глава без мал мозок! Поправи се![DOUBLEPOST=1465924264][/DOUBLEPOST]И не срцка, ти сакаш да се рчкаш со сите не тие со тебе, испаѓа како цел форум да се рчка со тебе, зошто е тоа така? Ајде да не ти дојде премногу вистина за твојата гордост... смири се и поправи се!Јас не ѓирам омраза, кажав само дека сум против такви бракови и да не се дозволи посвојување на деца во такви бракови..ЈАСНО ли ти е ...
Види Саладинчо, незнам што ми се обраќаш, едино ако си и ти педер па те боли што светот не ги сака таквите.Некаде на овој форум прочитав убаво мислење за тебе и за твоите вечито погрешни проценки на луѓе и давање на глупи совети..ако го најдам ке ти го ставам под нос.@katinakatalina , нема да бидеш ни прва ни последна за изигравање шут на форумов. После месец два ќе те јаде јанза зошто си го имала малоумното понашање, сите тука ќе те заборават, безгласна буква во морето општо вака речено. Но ако вложуваш повеќе сила и енергија да се глупираш, можеби ќе стигнеш во топ 50 најдебилни форумџии, но за тоа треба и по политичките теми доста да пишуваш и браниш нечиви болни идеологии затскриени со патриотизам.
Апропо темата, твојот став е еквивалент на некој религиски затуцан што смета дека зачнувањето е искључиво божја работа (нешто као Зевс да ти го тури па после оттаму да из`рти некое полубожество). Но те разбирам.... твојата работа со раѓање деца е веќе одамна завршена, према тоа нема што повеќе да се притресуваш. Седи си дома, пиј си тутун и каВе, азното само ќе си се полни.
Види Саладинчо, незнам што ми се обраќаш, едино ако си и ти педер па те боли што светот не ги сака таквите.Некаде на овој форум прочитав убаво мислење за тебе и за твоите вечито погрешни проценки на луѓе и давање на глупи совети..ако го најдам ке ти го ставам под нос.@katinakatalina , нема да бидеш ни прва ни последна за изигравање шут на форумов. После месец два ќе те јаде јанза зошто си го имала малоумното понашање, сите тука ќе те заборават, безгласна буква во морето општо вака речено. Но ако вложуваш повеќе сила и енергија да се глупираш, можеби ќе стигнеш во топ 50 најдебилни форумџии, но за тоа треба и по политичките теми доста да пишуваш и браниш нечиви болни идеологии затскриени со патриотизам.
Апропо темата, твојот став е еквивалент на некој религиски затуцан што смета дека зачнувањето е искључиво божја работа (нешто као Зевс да ти го тури па после оттаму да из`рти некое полубожество). Но те разбирам.... твојата работа со раѓање деца е веќе одамна завршена, према тоа нема што повеќе да се притресуваш. Седи си дома, пиј си тутун и каВе, азното само ќе си се полни.
Не мора некој да е геј, за да е против дискриминација на ЛГБТ. Тоа е ко да кажеш дека сите црнци треба да бидат робови и да бидат убивани пошто се црнци. И ако некој ти рече дека си ретардирана поради тоа што го кажуваш, он е повреден пошто длабоко у себе, он е црнец?Види Саладинчо, незнам што ми се обраќаш, едино ако си и ти педер па те боли што светот не ги сака таквите.Некаде на овој форум прочитав убаво мислење за тебе и за твоите вечито погрешни проценки на луѓе и давање на глупи совети..ако го најдам ке ти го ставам под нос.
Кој ти дава тебе право да кажуваш дали ке бидам во најдебилните форумџии, дали сум малоумна и др. Дај прибери се, ниту те навредувам и ниту сум те прозвала..а ниту пак ме познаваш.
Ти реков дека не ме занимаат твоите факти, слободно напикај си ги во шупак..откачи ми се човече..не ме читај....Не мора некој да е геј, за да е против дискриминација на ЛГБТ. Тоа е ко да кажеш дека сите црнци се ретардирани пошто се црнци и треба да се стигматизираат, да се воведе робовладетелство и да бидат убивани. И ако некој ти рече дека си ретардирана поради тоа што го кажуваш, он е повреден пошто длабоко у себе, он е црнец?
Глеаш колку си глупа? Ваква проста логика не можеш да сфатиш. Не мора ни Саладин, ни некој друг да ти каже дека си дебилен форумџија, за да бидеш дебилен форумџија.
Ти си глупа, пошто си таква и тоа не можеш да го промениш. Тоа не е навреда, такви се фактите.
Кокошко, кога си на јавен форум не можеш да бараш некој да не те цитира, или да не те чита. Посебно кога пишуваш иритантни глупости.Ти реков дека не ме занимаат твоите факти, слободно напикај си ги во шупак..откачи ми се човече..не ме читај....
не те разбрав поради твојата говорна мана..ама и таке не ми е важно твоето мислењеКокошко, кога си на јавен форум не можеш да бараш некој да не те цитира, или да не те чита. Посебно кога пишуваш иритантни глупости.
Ко-ко-ко...
Ќе му носи дома бајачки, од тие позади МТВ. Getting AIDS is better than being gay, ain't it ?Како ќе го промениш? Is that a thing?