Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
S

SpaceTraveler

Гостин
Тоа си ти кога си бил?а млад!?
Мерак голем имаш со мене да се рчкаш:kuracc:
Гледај какво ренде те прават луѓето, твојата репутација е полоша од на трансексуалците во мојот град! :)
Поправи се, не е убаво за тебе.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Треба од самата себе да се срамиш.
Поред Вас овде, напротив, станувам погорда и побесрамна:kezec:[DOUBLEPOST=1465923957][/DOUBLEPOST]
Гледај какво ренде те прават луѓето, твојата репутација е полоша од на трансексуалците во мојот град! :)
Поправи се, не е убаво за тебе.
Да ..да..ете ке се поправам..додека читам тука и се смејам ми се отвори апетитот:pos:

S

SpaceTraveler

Гостин
Поред Вас овде, напротив, станувам погорда и побесрамна:kezec:
Кутрата таа, тешко и на тебе и на твоите деца со овие размисли! Православен хомофоб со под-просечна интелигенција, светот оди напред, а ти ќе бидеш таа што еден ден ќе пропаднеш под Земја од срам со ваков mind-set![DOUBLEPOST=1465924007][/DOUBLEPOST]
Поред Вас овде, напротив, станувам погорда и побесрамна:kezec:[DOUBLEPOST=1465923957][/DOUBLEPOST]
Да ..да..ете ке се поправам..додека читам тука и се смејам ми се отвори апетитот:pos:
Не можеме да ти помогнеме, а и не сакаме за твојот незадоволен сексуален апетит. Не значи тоа дека треба да шириш омраза на форуми!

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Кутрата таа, тешко и на тебе и на твоите деца со овие размисли! Православен хомофоб со под-просечна интелигенција, светот оди напред, а ти ќе бидеш таа што еден ден ќе пропаднеш под Земја од срам со ваков mind-set![DOUBLEPOST=1465924007][/DOUBLEPOST]

Не можеме да ти помогнеме, а и не сакаме за твојот незадоволен сексуален апетит. Не значи тоа дека треба да шириш омраза на форуми!
Еден убав ден и јас и ти ке пропаднеме 2 метра под земја.

S

SpaceTraveler

Гостин
Не туку на тебе ти се смеЈат. Тоа е трагикомедичноста во оваа ситуација која што не ја разбираш.[DOUBLEPOST=1465924135][/DOUBLEPOST]
Еден убав ден и јас и ти ке пропаднеме 2 метра под земја.
Јас како борец за еднакви права, а ти како борец против основните права на човекот и кокошка - според некој овде. :)

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856

Јас не ѓирам омраза, кажав само дека сум против такви бракови и да не се дозволи посвојување на деца во такви бракови..ЈАСНО ли ти е ...

S

SpaceTraveler

Гостин
Јас не ѓирам омраза, кажав само дека сум против такви бракови и да не се дозволи посвојување на деца во такви бракови..ЈАСНО ли ти е ...
Кажа уште многу работи и не значи дека ако не си ја одржуваш хигиената на задникот ти дека и останатите не го прават тоа! Ништо не сакам да ми биде јасно од афоризмите кои излегуваат од твојата глава без мал мозок! Поправи се![DOUBLEPOST=1465924264][/DOUBLEPOST]И не срцка, ти сакаш да се рчкаш со сите не тие со тебе, испаѓа како цел форум да се рчка со тебе, зошто е тоа така? Ајде да не ти дојде премногу вистина за твојата гордост... смири се и поправи се!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
@katinakatalina , нема да бидеш ни прва ни последна за изигравање шут на форумов. После месец два ќе те јаде јанза зошто си го имала малоумното понашање, сите тука ќе те заборават, безгласна буква во морето општо вака речено. Но ако вложуваш повеќе сила и енергија да се глупираш, можеби ќе стигнеш во топ 50 најдебилни форумџии, но за тоа треба и по политичките теми доста да пишуваш и браниш нечиви болни идеологии затскриени со патриотизам.
Апропо темата, твојот став е еквивалент на некој религиски затуцан што смета дека зачнувањето е искључиво божја работа (нешто као Зевс да ти го тури па после оттаму да из`рти некое полубожество). Но те разбирам.... твојата работа со раѓање деца е веќе одамна завршена, према тоа нема што повеќе да се притресуваш. Седи си дома, пиј си тутун и каВе, азното само ќе си се полни.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
@katinakatalina , нема да бидеш ни прва ни последна за изигравање шут на форумов. После месец два ќе те јаде јанза зошто си го имала малоумното понашање, сите тука ќе те заборават, безгласна буква во морето општо вака речено. Но ако вложуваш повеќе сила и енергија да се глупираш, можеби ќе стигнеш во топ 50 најдебилни форумџии, но за тоа треба и по политичките теми доста да пишуваш и браниш нечиви болни идеологии затскриени со патриотизам.
Апропо темата, твојот став е еквивалент на некој религиски затуцан што смета дека зачнувањето е искључиво божја работа (нешто као Зевс да ти го тури па после оттаму да из`рти некое полубожество). Но те разбирам.... твојата работа со раѓање деца е веќе одамна завршена, према тоа нема што повеќе да се притресуваш. Седи си дома, пиј си тутун и каВе, азното само ќе си се полни.
Види Саладинчо, незнам што ми се обраќаш, едино ако си и ти педер па те боли што светот не ги сака таквите.Некаде на овој форум прочитав убаво мислење за тебе и за твоите вечито погрешни проценки на луѓе и давање на глупи совети..ако го најдам ке ти го ставам под нос.
Кој ти дава тебе право да кажуваш дали ке бидам во најдебилните форумџии, дали сум малоумна и др. Дај прибери се, ниту те навредувам и ниту сум те прозвала..а ниту пак ме познаваш.[DOUBLEPOST=1465933300][/DOUBLEPOST]
Види Саладинчо, незнам што ми се обраќаш, едино ако си и ти педер па те боли што светот не ги сака таквите.Некаде на овој форум прочитав убаво мислење за тебе и за твоите вечито погрешни проценки на луѓе и давање на глупи совети..ако го најдам ке ти го ставам под нос.
Кој ти дава тебе право да кажуваш дали ке бидам во најдебилните форумџии, дали сум малоумна и др. Дај прибери се, ниту те навредувам и ниту сум те прозвала..а ниту пак ме познаваш.

D

Daedalus

Гостин
Кој ти дава тебе право да кажуваш дали ке бидам во најдебилните форумџии, дали сум малоумна и др. Дај прибери се, ниту те навредувам и ниту сум те прозвала..а ниту пак ме познаваш.
Не мора некој да е геј, за да е против дискриминација на ЛГБТ. Тоа е ко да кажеш дека сите црнци треба да бидат робови и да бидат убивани пошто се црнци. И ако некој ти рече дека си ретардирана поради тоа што го кажуваш, он е повреден пошто длабоко у себе, он е црнец?
Глеаш колку си глупа? Ваква проста логика не можеш да сфатиш. Не мора ни Саладин, ни некој друг да ти каже дека си дебилен форумџија, за да бидеш дебилен форумџија.
Ти си глупа, пошто си таква и тоа не можеш да го промениш.
Тоа не е навреда, такви се фактите.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Не мора некој да е геј, за да е против дискриминација на ЛГБТ. Тоа е ко да кажеш дека сите црнци се ретардирани пошто се црнци и треба да се стигматизираат, да се воведе робовладетелство и да бидат убивани. И ако некој ти рече дека си ретардирана поради тоа што го кажуваш, он е повреден пошто длабоко у себе, он е црнец?
Глеаш колку си глупа? Ваква проста логика не можеш да сфатиш. Не мора ни Саладин, ни некој друг да ти каже дека си дебилен форумџија, за да бидеш дебилен форумџија.
Ти си глупа, пошто си таква и тоа не можеш да го промениш. Тоа не е навреда, такви се фактите.
Ти реков дека не ме занимаат твоите факти, слободно напикај си ги во шупак..откачи ми се човече..не ме читај....

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ти реков дека не ме занимаат твоите факти, слободно напикај си ги во шупак..откачи ми се човече..не ме читај....
Кокошко, кога си на јавен форум не можеш да бараш некој да не те цитира, или да не те чита. Посебно кога пишуваш иритантни глупости.

Ко-ко-ко...

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Кокошко, кога си на јавен форум не можеш да бараш некој да не те цитира, или да не те чита. Посебно кога пишуваш иритантни глупости.

Ко-ко-ко...
не те разбрав поради твојата говорна мана..ама и таке не ми е важно твоето мислење:pos:
Знае да кокодака:bravobe:

Kajgana Shop

На врв Bottom