Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
B

beaverknight

Гостин
Каков одговор посакуваш од мене да чуеш, да наведнам глава и да се помирам со тоа дека син ми е педер??
Ако тоа претставува причина да се срамиш од роденото дете, боље не планирај да имаш деца, или можеби кога ќе попораснеш малку ќе смениш мислење...
Е сега ако си у средни дваесети години, тогаш со среќа, ќе ти треба у животов.
Мислам дека твоите деца повеќе ќе се срамат што имаат таква мајка, него ли ти со нив.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Ако тоа претставува причина да се срамиш од роденото дете, боље не планирај да имаш деца, или можеби кога ќе попораснеш малку ќе смениш мислење...
Е сега ако си у средни дваесети години, тогаш со среќа, ќе ти треба у животов.
Мислам дека твоите деца повеќе ќе се срамат што имаат таква мајка, него ли ти со нив.
Тое е твое мислење..фала поздрав и чао!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Тое е твое мислење..фала поздрав и чао!
Ти вежбаш да бидеш толку проста и ограничена, или природно ти доаѓа? Која кокошка, мајко мила.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.636
Katinakatalina ака Дивајдер ве вози како што сака па еве веќе од 5ти мај наваму :D

D

Daedalus

Гостин
Не е гаро. Некоја глупача од црно бело форумот е, ја знаат членови од тука коишто се зачленети и таму.

S

SpaceTraveler

Гостин
Знам само една работа а тоа е дека од петни жили ќе се обидувам да го променам, излечам...ако не успеам, е тогаш ќе бидам мајка која ке се срами од своето дете.
И ќе имаш дете кое се срами од својата мајка и нејзините ставови од 17 век.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Не е гаро. Некоја глупача од црно бело форумот е, ја знаат членови од тука коишто се зачленети и таму.
Зачленета сум и на ЦБ форум, и на Фемина...дали сум глупача или не, тоа оставам на вас а мене вашето мислење не ме интересира(ако сакате дојдете и ЦБ форум и таму ке продолжиме.[DOUBLEPOST=1465923227][/DOUBLEPOST]
Зачленета сум и на ЦБ форум, и на Фемина...дали сум глупача или не, тоа оставам на вас а мене вашето мислење не ме интересира(ако сакате дојдете и ЦБ форум и таму ке продолжиме.
Ти вежбаш да бидеш толку проста и ограничена, или природно ти доаѓа? Која кокошка, мајко мила.
На тебе не вреди ниту да се вежба, ниту човек да комуницира, ме мрзи и да пишувам кога си ти во прашање.Мозоков ми се ограничува од тебе по автоматизам штом примети ретардоси.[DOUBLEPOST=1465923291][/DOUBLEPOST]
И ќе имаш дете кое се срами од својата мајка и нејзините ставови од 17 век.
Дали мајкати се срами од тебе сакаш да ни признаеш овде јавно!?

S

SpaceTraveler

Гостин
Зачленета сум и на ЦБ форум, и на Фемина...дали сум глупача или не, тоа оставам на вас а мене вашето мислење не ме интересира(ако сакате дојдете и ЦБ форум и таму ке продолжиме.[DOUBLEPOST=1465923227][/DOUBLEPOST]
Зачленета сум и на ЦБ форум, и на Фемина...дали сум глупача или не, тоа оставам на вас а мене вашето мислење не ме интересира(ако сакате дојдете и ЦБ форум и таму ке продолжиме.

На тебе не вреди ниту да се вежба, ниту човек да комуницира, ме мрзи и да пишувам кога си ти во прашање.Мозоков ми се ограничува од тебе по автоматизам штом примети ретардоси.[DOUBLEPOST=1465923291][/DOUBLEPOST]
Дали мајкати се срами од тебе сакаш да ни признаеш овде јавно!?
Ниту јас не се срамам од себе и својата сексуалност ниту пак некој друг околу мене. А и да се срами не ме засега, сакала или не некој е таков каков што е и не можеш ништо во врска со тоа! :D

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Ниту јас не се срамам од себе и својата сексуалност ниту пак некој друг околу мене. А и да се срами не ме засега, сакала или не некој е таков каков што е и не можеш ништо во врска со тоа! :D
Кога веќе јавно се обележа овде на форумов, одговори на поставеното прашање, не избегнувај одговори, сам се вплетка..Дали мајкати се срами од тебе?? -кратко и јсано, ДА или НЕ...[DOUBLEPOST=1465923565][/DOUBLEPOST]
Кога веќе јавно се обележа овде на форумов, одговори на поставеното прашање, не избегнувај одговори, сам се вплетка..Дали мајкати се срами од тебе?? -кратко и јсано, ДА или НЕ...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
На тебе не вреди ниту да се вежба, ниту човек да комуницира, ме мрзи и да пишувам кога си ти во прашање.Мозоков ми се ограничува од тебе по автоматизам штом примети ретардоси.
Мозокот? :pos:

кокошка.jpg

S

SpaceTraveler

Гостин
Кога веќе јавно се обележа овде на форумов, одговори на поставеното прашање, не избегнувај одговори, сам се вплетка..Дали мајкати се срами од тебе?? -кратко и јсано, ДА или НЕ...[DOUBLEPOST=1465923565][/DOUBLEPOST]
Кога веќе јавно се обележа овде на форумов, одговори на поставеното прашање, не избегнувај одговори, сам се вплетка..Дали мајкати се срами од тебе?? -кратко и јсано, ДА или НЕ...
Што сум се обележал, не е тајна дека сум би-сексуалец. Никогаш не било, ниту на форумот ниту никаде. Како може мајка да се срами од своето дете, добра ли си ти?

Kajgana Shop

На врв Bottom