- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 1.330
- Поени од реакции
- 856
Каков одговор посакуваш од мене да чуеш, да наведнам глава и да се помирам со тоа дека син ми е педер??Како ќе го промениш? Is that a thing?
Каков одговор посакуваш од мене да чуеш, да наведнам глава и да се помирам со тоа дека син ми е педер??Како ќе го промениш? Is that a thing?
Ако тоа претставува причина да се срамиш од роденото дете, боље не планирај да имаш деца, или можеби кога ќе попораснеш малку ќе смениш мислење...Каков одговор посакуваш од мене да чуеш, да наведнам глава и да се помирам со тоа дека син ми е педер??
Тое е твое мислење..фала поздрав и чао!Ако тоа претставува причина да се срамиш од роденото дете, боље не планирај да имаш деца, или можеби кога ќе попораснеш малку ќе смениш мислење...
Е сега ако си у средни дваесети години, тогаш со среќа, ќе ти треба у животов.
Мислам дека твоите деца повеќе ќе се срамат што имаат таква мајка, него ли ти со нив.
Ти вежбаш да бидеш толку проста и ограничена, или природно ти доаѓа? Која кокошка, мајко мила.Тое е твое мислење..фала поздрав и чао!
Пак е Гаро лудакот?Katinakatalina ака Дивајдер ве вози како што сака па еве веќе од 5ти мај наваму![]()
Не сум скрос сигурен ама уште откако се зачлени како така да ми се чинеше а и уште ми се чини така.Пак е Гаро лудакот?![]()
И ќе имаш дете кое се срами од својата мајка и нејзините ставови од 17 век.Знам само една работа а тоа е дека од петни жили ќе се обидувам да го променам, излечам...ако не успеам, е тогаш ќе бидам мајка која ке се срами од своето дете.
Зачленета сум и на ЦБ форум, и на Фемина...дали сум глупача или не, тоа оставам на вас а мене вашето мислење не ме интересира(ако сакате дојдете и ЦБ форум и таму ке продолжиме.[DOUBLEPOST=1465923227][/DOUBLEPOST]Не е гаро. Некоја глупача од црно бело форумот е, ја знаат членови од тука коишто се зачленети и таму.
Зачленета сум и на ЦБ форум, и на Фемина...дали сум глупача или не, тоа оставам на вас а мене вашето мислење не ме интересира(ако сакате дојдете и ЦБ форум и таму ке продолжиме.Не е гаро. Некоја глупача од црно бело форумот е, ја знаат членови од тука коишто се зачленети и таму.
На тебе не вреди ниту да се вежба, ниту човек да комуницира, ме мрзи и да пишувам кога си ти во прашање.Мозоков ми се ограничува од тебе по автоматизам штом примети ретардоси.[DOUBLEPOST=1465923291][/DOUBLEPOST]Ти вежбаш да бидеш толку проста и ограничена, или природно ти доаѓа? Која кокошка, мајко мила.
Дали мајкати се срами од тебе сакаш да ни признаеш овде јавно!?И ќе имаш дете кое се срами од својата мајка и нејзините ставови од 17 век.
Ниту јас не се срамам од себе и својата сексуалност ниту пак некој друг околу мене. А и да се срами не ме засега, сакала или не некој е таков каков што е и не можеш ништо во врска со тоа!Зачленета сум и на ЦБ форум, и на Фемина...дали сум глупача или не, тоа оставам на вас а мене вашето мислење не ме интересира(ако сакате дојдете и ЦБ форум и таму ке продолжиме.[DOUBLEPOST=1465923227][/DOUBLEPOST]
Зачленета сум и на ЦБ форум, и на Фемина...дали сум глупача или не, тоа оставам на вас а мене вашето мислење не ме интересира(ако сакате дојдете и ЦБ форум и таму ке продолжиме.
На тебе не вреди ниту да се вежба, ниту човек да комуницира, ме мрзи и да пишувам кога си ти во прашање.Мозоков ми се ограничува од тебе по автоматизам штом примети ретардоси.[DOUBLEPOST=1465923291][/DOUBLEPOST]
Дали мајкати се срами од тебе сакаш да ни признаеш овде јавно!?
Кога веќе јавно се обележа овде на форумов, одговори на поставеното прашање, не избегнувај одговори, сам се вплетка..Дали мајкати се срами од тебе?? -кратко и јсано, ДА или НЕ...[DOUBLEPOST=1465923565][/DOUBLEPOST]Ниту јас не се срамам од себе и својата сексуалност ниту пак некој друг околу мене. А и да се срами не ме засега, сакала или не некој е таков каков што е и не можеш ништо во врска со тоа!![]()
Кога веќе јавно се обележа овде на форумов, одговори на поставеното прашање, не избегнувај одговори, сам се вплетка..Дали мајкати се срами од тебе?? -кратко и јсано, ДА или НЕ...Ниту јас не се срамам од себе и својата сексуалност ниту пак некој друг околу мене. А и да се срами не ме засега, сакала или не некој е таков каков што е и не можеш ништо во врска со тоа!![]()
Што сум се обележал, не е тајна дека сум би-сексуалец. Никогаш не било, ниту на форумот ниту никаде. Како може мајка да се срами од своето дете, добра ли си ти?Кога веќе јавно се обележа овде на форумов, одговори на поставеното прашање, не избегнувај одговори, сам се вплетка..Дали мајкати се срами од тебе?? -кратко и јсано, ДА или НЕ...[DOUBLEPOST=1465923565][/DOUBLEPOST]
Кога веќе јавно се обележа овде на форумов, одговори на поставеното прашање, не избегнувај одговори, сам се вплетка..Дали мајкати се срами од тебе?? -кратко и јсано, ДА или НЕ...
Тоа си ти кога си бил?а млад!?