НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо наредна нека ги исклучат и Кари и Клеј за Кливленд да има отворен пат до титула.Јасно се гледа дека Грин е важна оска од тимов, а да праеме реално муабет, неговото исклучување у тој случај не беше у ред.Ок сељак е тоа стои, али инцидентот беше инициран од Леброн.

Ти бе барем пратиш кошарка, не биди цреп, двајцата добија технички, Грин го суспендираја дека му се собрале 4 технички плеј офов

Znaci stvarno vi zaviduvam na vas svite, posebno na Nino, Liverpulecot i ostanatite hardkor fanovo na GSW, sto vi se svidza kosarkava sto ja igraat. Blaze si vi.
Mi se povrakja ednostavno, nemozam ni edna cetvrtina da izgleam.
Ova sto go pogoduvaat Curry i Tompson e stvarno nerealno, sekoja cest, ama ova mene ne mi e kosarka.

Idem na spienje, neka tepa Klivlend samo radi seljakot Grin, sekako titulata ide kaj GSW, protiv ova bljuvotinava sekako ne moze da se igra momentalno
Не бе што ти е, таа игра е нешто невидено, Стеф е вонземјанин, игра неверојатна кошарка. Имал две clutch одбрани и готово, а тоа што е мизерен и никаков за гледање не е битно. Ми земал ми шутира од секаде и тоа било супер, и тој Томпсон глупиот, тој ако погоди 5 шутеви по ред од слободни јас глава сечам. Ама ај, експертите најдобро знаат.

Факт е дека нр може да тераат уште долго со тројкиве од 10 метри, а да и бај д веј пак нешто вчера тивок вашиот МВП стеф

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

oks neka ne teraat.Mn dzekcina ste vaka koga ke pobede klivlend,da ne ve snema narednatA?
btw bez grin se igrase da ne zaboravivte...

Има шпекулации за Батлер во Минесота, за 5тиот оговодишен пик на драфтот.

image.jpeg

Треба да се луди да го прифатат ова. На пример Бостон пред недела дена имаше интересна понуда за Џими: Третиот и 16-тиот пик, Бредли, Јеребко и Розиер.

Треба да се луди да го прифатат ова. На пример Бостон пред недела дена имаше интересна понуда за Џими: Третиот и 16-тиот пик, Бредли, Јеребко и Розиер.
Понудата од Бостон е многу подобра, далеку подобра и тоа, ама да не е до играчот, дека Минесота го имаат Тибодо.

Факт е дека нр може да тераат уште долго со тројкиве од 10 метри, а да и бај д веј пак нешто вчера тивок вашиот МВП стеф

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
На нба е мвп не наш.[DOUBLEPOST=1465909348][/DOUBLEPOST]
GOAT[DOUBLEPOST=1465889358][/DOUBLEPOST]
Ck5Os33WEAA9vk0.jpg

Анкл Дру мамицата му ја расплака :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1465890115][/DOUBLEPOST]
6c2d7e30bc86a6f5ffc2ef38b0ded511.png
[DOUBLEPOST=1465890244][/DOUBLEPOST]
Ck4q5JpUYAAT8pz.jpg

Доста е. Позз
Се очекуваат вакви бројки од Леброн. Ипак е најдобар играч моментално во НБА.[DOUBLEPOST=1465909551][/DOUBLEPOST]
Има шпекулации за Батлер во Минесота, за 5тиот оговодишен пик на драфтот.

Прегледај го приврзокот 150139
Овој трејд е огромна глупост. Џими за 5 пик? Ако се до толку ненормални ова да прифатат па макар и играчот сакал да иде таму нека се утепаат.

хахахахх како се очекуе бе да даде 45 поена

Мислам дека веста беше дека сакаат да направат понуда околу 5 пик. Значи ништо чудно Лавин и уште некојнда отиде, а може и уште некој пик.

хахахахх како се очекуе бе да даде 45 поена
Нели Леброн е најдобар играч во лига? Вакви бројки не треба воопшто да те зачудат. Страшен натпревар изигра вчера. Мене лично воопшто не ме чудат вакви бројки. Леброн си е феноменален играч, Он ќе продолжи со оваа игра ама дари Кајри ќе може уште 2 натпревари вака да го прати не знам.

Ах Леброн Леброн да изиграше ваква ѕверска партија без страв и додавања од под кош и прошлата сега друга песна ќе се пееше. Ама тоа е што е.
Екстра партија вчера. Мислам дека во првото полувреме немаше ниедна асистенција. Го бараше само кошот и тоа му се исплати. 4/6 за три беше мислам и плус неколку реализирани шуеви за два. Тоа е она што се бара од него, само да не се спичка пак во наредните.

Добро е што се врати неизвесноста во серијава, иако ГСВ сеуште се големи фаворити според мене. Сепак речиси 90 коша комбинирано од два играчи е тешко да се случат повторно. Тоа е вондредна партија, прашање е дали некој друг може да ги надополни тие поени во наредните една или две утакмици и тоа со Грин на теренот.

Ирвниг е најконстантна ѕвезда во финалево. Тоа што најмногу ми се допаѓа е дека не се плаши од притисокот, си ја игра својата игра и тоа вродува со плод. Има предиспозиции за голема ѕвезда и иден предводник на шампионска екипа. Да не се заборави дека само 24 години има детето, секоја чест.

Не бе што ти е, таа игра е нешто невидено, Стеф е вонземјанин, игра неверојатна кошарка. Имал две clutch одбрани и готово, а тоа што е мизерен и никаков за гледање не е битно. Ми земал ми шутира од секаде и тоа било супер, и тој Томпсон глупиот, тој ако погоди 5 шутеви по ред од слободни јас глава сечам. Ама ај, експертите најдобро знаат.
После овој пост:tapp: треба да се скриеш у некоја дупка, посебно делот за Томпсон

Последно уредено:
brat 45 poena be, ne zabeavj toa e kako da ocekuvas het trik sekoja utakmica, drugo e 27-8 30 poena

Иде оваа на душа на магарено Грин, ги остави на цедило, а најбитен играч им е во тимот. Сега за сега и двата тима играат доста топло-ладно и немам ништо против да оди финалево во Г7 па нека се решат иако во евентуална Г7 партија, мислам дека доста поголем притисок ќе има врз ГСВ.

Брон покажа зошто е најдобар последниве 5-6 години, искина. Исто и Ирвинг свака чаС, ваљда нема да се изгубат следна.

Go Cavs :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom