НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
DSizF6n1i9FXSdX8ZuWqgWHxhl-Qpxykd4rx7aWVQ_A.jpg

I agree. This is just funny because it's aimed at the guys who are the most privileged guys on the court. LeBron was raised by a single mother in poverty was the man of the house has been the great guy we know for 13 years + but somehow those two think they can talk about toughness. Brah you were driving Mercedes while LeBron was trying to get him and his mother into a better situation.
Се гледа вака карактерно дека се шугави, многу грд тим у пм

Каков муабет. Нема начини да се дискредитираат дечките па ваква неоснована експертиза дека биле шугав тим карактерно. :pos:15 години го знам и јас Леброн, генерација сме од средно, душа човек секогаш ми даваше мастика на одмор.

Каков муабет. Нема начини да се дискредитираат дечките па ваква неоснована експертиза дека биле шугав тим карактерно. :pos:15 години го знам и јас Леброн, генерација сме од средно, душа човек секогаш ми даваше мастика на одмор.
И 100% се префрлал у сите класови, и сегде бил претседател на клас

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kaков Иги. Пак ладно ќе си земе МВП во финале ако продолжи вака. :cuc::cuc::cuc:

Znaci stvarno vi zaviduvam na vas svite, posebno na Nino, Liverpulecot i ostanatite hardkor fanovo na GSW, sto vi se svidza kosarkava sto ja igraat. Blaze si vi.
Mi se povrakja ednostavno, nemozam ni edna cetvrtina da izgleam.
Ova sto go pogoduvaat Curry i Tompson e stvarno nerealno, sekoja cest, ama ova mene ne mi e kosarka.

Idem na spienje, neka tepa Klivlend samo radi seljakot Grin, sekako titulata ide kaj GSW, protiv ova bljuvotinava sekako ne moze da se igra momentalno

Се знае шо беше финале...Мајами - Спарс

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Иги е посебна приказна во финале, само да продолжи вака!

Не претерувајте сеа. одличен старт има утакмицава. Иначе колку неинтелегентен играч е овој Деладова страшно. Иначе не знам зашто не би се свиѓала играва на ГС. Права тимска кошарка е. што не чини не ми е јасно.

Znaci stvarno vi zaviduvam na vas svite, posebno na Nino, Liverpulecot i ostanatite hardkor fanovo na GSW, sto vi se svidza kosarkava sto ja igraat. Blaze si vi.
Mi se povrakja ednostavno, nemozam ni edna cetvrtina da izgleam.
Ova sto go pogoduvaat Curry i Tompson e stvarno nerealno, sekoja cest, ama ova mene ne mi e kosarka.

Idem na spienje, neka tepa Klivlend samo radi seljakot Grin, sekako titulata ide kaj GSW, protiv ova bljuvotinava sekako ne moze da se igra momentalno

де бе па ти не се нервирај :D

Jeff Van Gundy and Mark Jackson should never get head coaching jobs! They are the best in game commentators on any network.

Колку се слагам со ова.

Томпсон брате дали си ти реален? или си излезен од видео игра:vozbud::cuc::cuc::cuc:

Последно уредено:
"Hand down, man down. Mama, there goes that man" :pistoldz:
Хаха колку сум се смеел на ова, кој царој са, инаку мора да се признае Леброн сам ги држи у игра, со мала помош на Кајри секако.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom