Sapphire
Persona non grata
Добро еве ти едно Ferrari Ф430 кабриолет од мене
![]()
по автопати како пегла лежи...![]()
Ова црното десно па и не ми личи како ферари, сигурно е мерцедес или бмв.. ама ќе брка работа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро еве ти едно Ferrari Ф430 кабриолет од мене
![]()
по автопати како пегла лежи...![]()
ако не сакаш ферари, еве ти porsche...Ова црното десно па и не ми личи како ферари, сигурно е мерцедес или бмв.. ама ќе брка работа![]()
ако не сакаш ферари, еве ти porsche...
Ќе средам јас тоа, ќе купиме една гаража спициална за него.Супер е само нема каде даго паркирам, пред зграда ке ми го слупа некој ..скапа е поправката![]()
ahhaha go imam gledano ova I aj posle recete deka nie zenite ne sme bile opasni
Ова е вистинското,не како оваа над мене.Сакам личност која што знае да ме сослуша, да ми даде корисен совет. Личност која ќе биде со мене секогаш кога ми е тешко....што ќе ме поддржува во се ... Треба да сака патувања ... Треба да знае да готви ... да пушти машина за перење ... да ме изненадува повремено, за да не стане монотоно ... да не пуши!
Не сакам да е нешто премногу убав (иако сегашниов е над просекот)
Не барам ни да има перфектно тело со мускули и што ти ја знам таму (па ни јас немам, зошто да барам?!?)
Не мора да е секс експерт ..сето тоа се учи во спална
Не сакам мажи што поминуваат еден саат пред огледало.
(ваков со сите карактеристики веќе најдов ...)
Да има ферари, вила на Хаваи и да личи на Кристијано Роналдо ...
just kidding.
Па што знам..да е убав до некаде, да имаме донекаде заеднички јазик, а исто така да не е во забегана финаниска ситуација. (и немојте да велите дека сум материјалист, зашто љубовта не ги плаќа сметките)..да ми помага итн итн..
па тоа се моите критериуми за еден дечко, што значи дека важи за него, а сега незнам дали и мажите истото го бараат..ова важи и за тебе или само за него?
Најважно е тој да си има зацртано мислење за мене и мајка му и татко му тоа што ќе му го зборуваат многу да не влијае на бракот.
Сакам со партнерот на исто да сме, ако сум јас со високо образование и тој да е , во спротивно би му префрлала кога ќе се скараме или тој мене.