Што ви е важно да има вашиот иден сопруг

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Секако не би рипнал како типот, Јас би рипнал и без падобран! Доколку тоа го побара од мене таа што ја сакам.
Ајмо луѓе почетна цена за типот 1000 евра !!! еден.....два пати 1000 евра ....... :P

С

Спенсер

Гостин
Најмил мил мој каде и да си ќе те најдам а кога ќе се случи тоа сметам дека треба да ги имаш овие каректеристики и способности.
Да ме сакаш силно и длабоко како и јас тебе,
Да ме цениш и почитуваш како и јас тебе,
Да ми ги подржуваш моите идеи безусловно исто како и јас тебе,
Да знаеш да бидеш романтичен и да ме изненадуваш исто како и јас тебе,
Да бидеш построг татко на децата ама да бидеш нежен и сладок во кревет,
Да не ме понижуваш и навредуваш бидејќи не би ти го правила истото и јас тебе,
Да сакаш да излегуваш со мене а не само со своите другари,
Да ме подржуваш во сите мои желби за подобар живот и кариера итн.
П. С Не мора во се да се усогласуваме понекогаш и треба да се караме ама потоа да најдеме интересен начин да се смириме. :pos:
Here I am :)

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Почнаа со јавно искажување ..хммм Дали за да придобијат внимание или го прават од искреност ...ептен двосмислено ми е ова :sneaky:

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Јас Александар при чиста свест и здрав разум, изјавувам дека ја сакам, Наташа и се би сторил за неа, подготвен сум на колена да паднам, и не мие битно кој што ќе мисли за мене сепак тоа е девојката која што ми значи повеќе од се на светот.
НАТАША ТЕ САКАМ
Го сакам начинот на кој што се смееш.
Ги сакам твојте погледи.
Те сакам кога си лоша.
Те сакам кога си добра.
Те сакам повеќе од самиот себе.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Јас Александар при чиста свест изјавувам дека ја сакам, Наташа и се би сторил за неа, подготвен сум на колена да паднам, и не мие битно кој што ќе мисли за мене сепак тоа е девојката која што ми значи повеќе од се на светот.
НАТАША ТЕ САКАМ
Ајде Наташа која и да си да се јавиш на рецепција те бараат, Како така закажуваш состанок а не се појавуваш страм да ти е.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Наташа по се изгледа мисли дека ова е само најобична шега :(
Но јас сум сериозен.
НАТАША ЈАС НАВИСТИНА ТЕ САКАМ.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Наташа сепак мисли дека ова е само една нај обична шега, нај веројатно и го чита ова ( знам дека го чита ова ) Но јас моето срце го ставам на нејзините дланки.
тоа е девојката која што успеа да внесе малку светлина во темнината која што ме опкружуваше, девојката која што ме сакаше но и не сакаше да ме сака.
Бев и сеуште сум подготвен се да сторам за неа,доволен е само еден збор и месечината да ја симнам,нека посака и сите ѕвезди од небесниот свод ќе ги згаснам.
Побарај, двете раце во оган ке ги ставам ,посакај да го згаснам сонцето и тоа ке го сторам.
Тешко е да опишам со зборови што се би направил за неа, знај само дека те сакав, те сакам и секогаш ке те сакам.
Не ова не е шега, не е зафрканција,ниту во најмала рака мајтап. Јас тебе навистина те сакам.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406

Во ред биди мачка немам ништо против. но на секоја мачка и треба по едно кутре за да ја заштитува од другите кучиња!
Тоа кучето од првата слика, на мафијаш ми личи...:D

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Уште нешто важно....
Не сакам да ми наредува, мразам кога мажите му наредуваат на жените како тие да им се потчинети или нешто сл. тоа можеби било така некаде во турско ама сега е поинаку, и жената е исто еднаква како и мажот.Но не сакам и да биде некој папучар кој ке ме прашува за секоја ситница, да биде самостоен и одлучен како мене. :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Да е добар, паметен, фин и културен.. да има огромна смисла за хумор и да ме сака без резервно.
Да е романтичен и авантурист и да сака предизвици..
Не мора да е многу богат и да има ферари.. доволно да е одговорен и внимателен, да се грижи за семејството,.. и да му го пружи она кое е потребно за пристоен и среќен живот.
И да има куќна помошничка по можност не е многу! :)
Sappire омажи се за мене, биди ми жена, ако треба и две помошнички ќе ти овозможам, ќе работат како магариња...:D

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Sappire омажи се за мене, биди ми жена, ако треба и две помошнички ќе ти овозможам, ќе работат како магариња...:D
Штом така викаш... само морам прво да се осигурам за овие други предиспозиции што треба да ги имаш.. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.074
Уште нешто важно....
Не сакам да ми наредува, мразам кога мажите му наредуваат на жените како тие да им се потчинети или нешто сл. тоа можеби било така некаде во турско ама сега е поинаку, и жената е исто еднаква како и мажот.Но не сакам и да биде некој папучар кој ке ме прашува за секоја ситница, да биде самостоен и одлучен како мене. :D
У кој универзум освен во теорија, жената е еднаква како и мажот?

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Штом така викаш... само морам прво да се осигурам за овие други предиспозиции што треба да ги имаш.. :)
Добро еве ти едно Ferrari Ф430 кабриолет од мене:D

по автопати како пегла лежи...:D

Kajgana Shop

На врв Bottom