- Член од
- 21 февруари 2011
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 20
Ајмо луѓе почетна цена за типот 1000 евра !!! еден.....два пати 1000 евра .......Секако не би рипнал како типот, Јас би рипнал и без падобран! Доколку тоа го побара од мене таа што ја сакам.
Ајмо луѓе почетна цена за типот 1000 евра !!! еден.....два пати 1000 евра .......Секако не би рипнал како типот, Јас би рипнал и без падобран! Доколку тоа го побара од мене таа што ја сакам.
Here I amНајмил мил мој каде и да си ќе те најдам а кога ќе се случи тоа сметам дека треба да ги имаш овие каректеристики и способности.
Да ме сакаш силно и длабоко како и јас тебе,
Да ме цениш и почитуваш како и јас тебе,
Да ми ги подржуваш моите идеи безусловно исто како и јас тебе,
Да знаеш да бидеш романтичен и да ме изненадуваш исто како и јас тебе,
Да бидеш построг татко на децата ама да бидеш нежен и сладок во кревет,
Да не ме понижуваш и навредуваш бидејќи не би ти го правила истото и јас тебе,
Да сакаш да излегуваш со мене а не само со своите другари,
Да ме подржуваш во сите мои желби за подобар живот и кариера итн.
П. С Не мора во се да се усогласуваме понекогаш и треба да се караме ама потоа да најдеме интересен начин да се смириме.
Некако не гледам да си тука до мене ама нема врска касно е не баш добро ми се гледа.Here I am
Ајде Наташа која и да си да се јавиш на рецепција те бараат, Како така закажуваш состанок а не се појавуваш страм да ти е.Јас Александар при чиста свест изјавувам дека ја сакам, Наташа и се би сторил за неа, подготвен сум на колена да паднам, и не мие битно кој што ќе мисли за мене сепак тоа е девојката која што ми значи повеќе од се на светот.
НАТАША ТЕ САКАМ
Тоа кучето од првата слика, на мафијаш ми личи...
Во ред биди мачка немам ништо против. но на секоја мачка и треба по едно кутре за да ја заштитува од другите кучиња!
Sappire омажи се за мене, биди ми жена, ако треба и две помошнички ќе ти овозможам, ќе работат како магариња...Да е добар, паметен, фин и културен.. да има огромна смисла за хумор и да ме сака без резервно.
Да е романтичен и авантурист и да сака предизвици..
Не мора да е многу богат и да има ферари.. доволно да е одговорен и внимателен, да се грижи за семејството,.. и да му го пружи она кое е потребно за пристоен и среќен живот.
И да има куќна помошничка по можност не е многу!
Штом така викаш... само морам прво да се осигурам за овие други предиспозиции што треба да ги имаш..Sappire омажи се за мене, биди ми жена, ако треба и две помошнички ќе ти овозможам, ќе работат како магариња...
У кој универзум освен во теорија, жената е еднаква како и мажот?Уште нешто важно....
Не сакам да ми наредува, мразам кога мажите му наредуваат на жените како тие да им се потчинети или нешто сл. тоа можеби било така некаде во турско ама сега е поинаку, и жената е исто еднаква како и мажот.Но не сакам и да биде некој папучар кој ке ме прашува за секоја ситница, да биде самостоен и одлучен како мене.
Добро еве ти едно Ferrari Ф430 кабриолет од менеШтом така викаш... само морам прво да се осигурам за овие други предиспозиции што треба да ги имаш..