Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега ај јас да си побарам,не совети и сл. туку мислење од претежно девојките на форумов,вака сега значи се запознав со една девојка која па прилично ми се свиѓа но од досега моето за жал лошо искуство,добро прилично лошо некако не ми се тргнува во т.н поход што знам некако од дамна не сум се замарал со тоа незнам што мислите вреди ли да се проба или да си продолжам со оне нигхт шоу

Биди “шизик на ризик“...без ризик нема добивка.:smir:
И да не испадне како што сакаш има наредна...многу риби има во морето за тебе:)

Е сега ај јас да си побарам,не совети и сл. туку мислење од претежно девојките на форумов,вака сега значи се запознав со една девојка која па прилично ми се свиѓа но од досега моето за жал лошо искуство,добро прилично лошо некако не ми се тргнува во т.н поход што знам некако од дамна не сум се замарал со тоа незнам што мислите вреди ли да се проба или да си продолжам со оне нигхт шоу
A за што бараш мислење?
Сакаш врска да почнеш или не?

па јаискрено од дамна не сум бил во врска па можеби помалку се плашам да не ја засерам работава

Пробај си ја среќата де, никој нема да те тепа ако не успееш.:)

па јаискрено од дамна не сум бил во врска па можеби помалку се плашам да не ја засерам работава

Еднаш ја кажав песничкава,ама ќе ја кажам пак:

Си бил некој човек,
се плашел да каже дека му се оди во ВЦ.
И што се случило?
Ништо,се измочкал во гаќи.
Се плашел да каже каде го боли.
И што се случило?
Ништо,не го излечиле.
Се плашел да научи да плива.
И што се случило?
Ништо,и денес само седи на плажа и ги гледа другите како слободно пливаат.
Се лашел да и пријде на некоја која му се допаѓала.
И што се случило?
Ништо,некој друг му ја земал пред нос.

Искористи ја секоја шанса што ќе ти се пружи,зашто не секогаш животот ни дава две шанси.
:smir:

Искористи ја секоја шанса што ќе ти се пружи,зашто не секогаш животот ни дава две шанси.
:smir:

Значи, искористи ја секоја шанса да легнеш некоја за една вечер :vozbud:

Значи, искористи ја секоја шанса да легнеш некоја за една вечер :vozbud:
е па најискрено ми преседнаа едновечерните легнувања со еди којси затоа и се мислам и думам околу оваа девојка

е па најискрено ми преседнаа едновечерните легнувања со еди којси затоа и се мислам и думам околу оваа девојка

Ако си се изнаебал, ондак пензија мен. Ама внимавај... се прекурчува на 17 години :)

Пробај бе машко, само без папучарење. Умен :)

Со думање не постигнуваш ништо,освен некој да ти ја земе...така да,не се думај,дејствувај.:)

па тогаш да се фрлам на работа да не оставам некој друг да ја лапне нели и фала на мислењата,а да и без папучарење

Па штом ти се свиѓа мислам дека добро е да пробаш, а после шо ќе биде нека биде :back:

па тогаш да се фрлам на работа да не оставам некој друг да ја лапне нели и фала на мислењата,а да и без папучарење

Биди умерен во што и да правиш...немој да бидеш нешто што не си,ама немој да бидеш целосно ти,остави ја малце во неизвесност-биди мистериозен.:)

Мило ми е што помогнавме.:D

фала уште еднаш и фала на песната делуваше мотивирачки:back:

Оди бе брачко, испробај си ја среќата..
Знајш како велат?
„Поарно да се каам за работа што сум ја направил, отколку да жалам за работа што не сум ја направил, а сум можел да ја направам.“
Со среќа:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom