Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
nejzinite me sakaat mene site i tatko me sakase mene ama ona gi svrte site protiv mene da ne me sakat.i posle raskinuvanjeto jas so nejziite se gledav cesto pati i oni mene me molea da napravam nesto za da se smirime samo sto nejzinot odgovor bese ne.jas ne sakam sekogas vikase.a posle nekoe vreme koga jjas ja ispitav celata rabota mi bese kazano deka ne i se edno za nasata vrska sakase da se smirime no jas napraviv edna glupost sto ona ne ja sakase ic.pocnav da rabotam obezbeduvanje i od togas mi dojde na rabota i mi rece odberi rabotata ili mene.jas ja odbrav rabotata mislev deka cim ednas dojde pak ke se vrati.ama toa ne se sluci.

Ако те сака,немала да ги врти другите против тебе,логично би било така.
Може со таа глупост уште повеќе си ја оддалечил од себе.
А ова со одбирањето и условувањето "Откажи се од СЕ,и ќе ти се вратам" е премногу глупаво.Секој што ти дава да бираш не те почитува и не му значиш доволно,било тоа да е другар или девојка.Праведно си постапил што си ја одбрал работата,она нема право да те тера да се откажеш од нешто што го сакаш и ти носи средства за опстанок што се вика.

pa da ednas koga mi dojde na rabota .
jas ne znam da e imala nova vrska.kako so znam raboti vo diskoteka kaj sto obezbeduvam jas.samo sto ne mozam da ja gledam stalno.previdejki jas sum nadvor na vratata a ona e vnatre sluzzi.a da imase nekoj ke mi kazea nejzinite koleski sekako.

Можеби им рекла да не ти кажуваат.

pa problemot e vo toa sto pomina 1 god od seto toa i sega ne znam na sto e ona dali se uste me saka ili ne.a so nea ne smeam da bidam vo kontakt zaradi sto imame zabrana od policijata.opomenati sme ednas a vtoriot pat dobivame i jas i ona prijavi.taka da ne smeam da stapam vo kontakt.stvarno ne znam sto da napravam.jas sega si imam druga devojka.ali ne mi e toa toa.ne mozam da se zaljubam vo nea a devojceto e stvarno prekrasno.ama ne biva.fala na sovetot

Ако се уште сака да биде со тебе,нема да има проблем да разговара со нејзините и случајот со полицијата да биде решен,не мислиш така?
:smir:

definitivno problemot e toa sto ne me saka po kako sto izgleda.ama taa si znae najubavo.moeto sto mi tezese si go kazav.fala vi na site soveti.i za vremeto.poz

Брат некогаш неможи да се воспостави хемија , можи ти ја сакаш ама таа неможи да те сака . Тоа е тоа ке бараш друга.

Брат некогаш неможи да се воспостави хемија , можи ти ја сакаш ама таа неможи да те сака . Тоа е тоа ке бараш друга.

fala brat na sovetot veki ima druga.ama bese rabotata nea nekako da ja vratam.znam deka tesko ama moze ke se svrti trkaloto.:nesum:

И јас брат така пробвав едно време ама ништо неможи тоа е :)

:back: :back: :smir: MALEEEEE.HELP.U SKOLO ME GLEDA I JA JA GLEDAM.KOGA KE POMINAM MI SE NASMEVNUVA.KAKO DA JA ZAVEDAM.STO TREBA DA NAPRAVAM ZA DA JA OSVOJAM.TE MOLAM PISI ODMA.HITNO E.SO KE MI KAZES TOA UTRE KE NAPRAVAM.:drk:

MALEEEEE.HELP.U SKOLO ME GLEDA I JA JA GLEDAM.KOGA KE POMINAM MI SE NASMEVNUVA.KAKO DA JA ZAVEDAM.STO TREBA DA NAPRAVAM ZA DA JA OSVOJAM.TE MOLAM PISI ODMA.HITNO E.SO KE MI KAZES TOA UTRE KE NAPRAVAM.

pa brat ako nemas sram ako ne si sramezliv mislam.odi kaj nea porazgovaraj upoznaj se so nea.i so tek na muabetot samo ke si dojde toa sto treba.a ako si srmezliv da receme kako mene(heheheh)vidi nekoj sto se druzi so nea a ti go znaes i preko nego neka i prenese na nea deka ti se sviga ova ona i razbiras.zziti se ovaa palese kaj mene sekogas 1 koga jas licno ke si odev kaj nea i muabetce so nea.probaj.ako e kako sto kazuvas i se svigas ti na nea.i ke prifati.poz pisi so ke napravis da znaeme.

eeeee pa togas ti na dobar pat si ....... gledaj zapoznaj se so nea ili mozda se znaete? preku nekoj drugar sto se poznava so nea i posle samo opusteno, bidi svoj ...... ke se smeskate, kompliment4e nekoe, shega na tvboja smetka i pravec sostanok ke zakazes na kafe, bilo sto ..... nema da da dobies korpa bidi siguren. pozz i pisi so bidna

MALEEEEE.HELP.U SKOLO ME GLEDA I JA JA GLEDAM.KOGA KE POMINAM MI SE NASMEVNUVA.KAKO DA JA ZAVEDAM.STO TREBA DA NAPRAVAM ZA DA JA OSVOJAM.TE MOLAM PISI ODMA.HITNO E.SO KE MI KAZES TOA UTRE KE NAPRAVAM.

Барем лесно е кога се шмекате и знаеш дека е заинтересирана.Прашај да посл ечасови од каде ќе си оди,прашај ја дали сака друштво,ако се враќате заедно прашај ја дали сака да и го нисиш ранецот...и притоа биди свој,не се пренемагај и препичувај и ќе видиш каков однос ќе има спрема тебе.:smir:

:smir:
:back: :back: :smir: MALEEEEE.HELP.U SKOLO ME GLEDA I JA JA GLEDAM.KOGA KE POMINAM MI SE NASMEVNUVA.KAKO DA JA ZAVEDAM.STO TREBA DA NAPRAVAM ZA DA JA OSVOJAM.TE MOLAM PISI ODMA.HITNO E.SO KE MI KAZES TOA UTRE KE NAPRAVAM.:drk:

амммм ...а да седенеш на кафе со неа...лол...
не најискрено! ако приметуваш дека и ти на неа и се допаѓаш слободно седнете на кафе после школо...ништо страшно...

Кај секој е различно. Направи го првиот чекор, запознај се (ако не се знаете) и почни да теглиш муабет. Зближи се со неа и потоа „опипај“ го теренот (не ја фаќај кај стасаш, туку распрашај за за тебе :)), и ако има услови за врска, хм си знаеш натаму. :)

КАО НАЈБИТНО, не ја прашувај да се фатите вториот ден. :) Озбилно. :)

Алкохол после часови... мммммм... Само глеај да биде втора смена, навечер магијата полесно работи. :vozbud:

ne go lazi deteto be.neka si pravi kako sto mu rekovme najdobro neka i odi i neka i napravi dva tri mubeta i se ke bide ok.nema potreba od alkoxol tuka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom