идевме оклу два месеца и нешто(доволно време за да ја започнам првата фаза на заљубување)
Првата фаза на заљубување не е нешто за кое треба да паѓаш во транс и депресии.
Првата фаза значи само почеток,а за да дојдеш до нешто цврсто и силно треба многу време и мнооооооооогу фази да поминеш.:smir:
Значи дека сфатил дека не си негов тип и дека не сака повеќе да биде со тебе.а причината....ехх не сум јас крива...едноставно вика дека сме немале каде да искачаме и дека сум била пречуствителна![]()
Требал да ти каже директно,а не вака одоколу со тоа дека сте немале каде да излегувате и бла бла,ама не сакал можеби да те повреди и мислел дека ќе читаш мегу редови.
Некогаш кога има шанси да вратиш некого и кога има шанси таа врска да ги надмине проблемите,тогаш не е на одмет мала доза на "понижување",ама да се разбереме,не да го молиш и да му паѓаш на коленици,туку фино како луѓе да се видите и да зборите,ама во твојот случај...верувај ми мене и на сите останати,нема зашто да трчаш по него и да се трескаш од ѕид...многу глупо се чуствувам...сакам да го вратам зашто знам дека на некој начин вреди да го вратам...ама неможам да се понижувам до толку никогаш не би го направила тоа...а толку многу сакам да е покрај мене:nesum:
После кога ќе сфатиш дека ова паѓање во депресии било за џабе и не вредело може ќе ти биде криво што си го потрошина времето во тоа,наместо да се забавуваш.
Верувај,има уште многу што ќе запознаеш и ќе ти се допаѓаат,овој не бил ни прв,ни последен.