Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ако некој навистина го сакаш...нема потреба да му кажуваш цело време, поентата е да му покажеш.
Прашај ја зошто...ако почне да ти набројува, ништо.
Ако не знае зошто, не може да ти објасни-ју гат д рил дил. :pipi:

Ke vidam bas ko ke se videme ke pocnam razgovor na taa tema pa ke vidam so ke kaze.... fala .....

Викаш дека тоа е единственото девојче што го сакаш и почитуваш енд тингс лајк дет...ако е тоа така зашто ти смета тоа што ти вика дека те сака, ти се отвара и ти кажува што тоа што го чувствува..Незнам за тебе и за другите али ја ако идам со некој и го сакам и ми е се супер со него нема да ми пречи да ми го повторува тоа те сакам нормално ако стварно тоа го мисли...Напротив баш ќе ми биде мило да го слушнам тоа

Па тука неможе никој да ти каже како ќе дознаеш тоа сам ќе си го осетиш...Начинот на кој те гледа, ти се обраќа, ти посветува внимание...има толку многу работи што би докажале дека тие две зборчиња ТЕ САКАМ не се од онака кажани...

Imas pravo aj ke se potrudam na sekoj mozen nacin da doznaam dali stvarno me saka ili pak nema ni da razmisluvam za toa ona so ke vika pa so vikas i ti pa i ne e loso nekoj da ti vika Te sakam ...

Ако ја сакаш која е поентата да ти смета тоа шти повторува дека те сака.
Јес да,ок,треба да ти го докаже тоа,а не да бидат тоа само празни зборови,ама...
НЕ ТИ ГО СФАЌАМ ПРОБЛЕМОТ ОВДЕ...:toe:Сакаш да ти кажеме дали стварно те сака?
Па не баеме на гравче човече!
П.С.Ај...ти си знаеш,сепак...може и ти не знаеш што сакаш.
:helou:

Да, ама затоа таа слика кога ќе се опише на кратко (со два три збора) поубаво се доживува! :smir:
Поубаво се доживува????
Не сфатив. Можи поконкретно или пример? :)

Veke stvarno neznam kaj da se obratam za sovet! Vie ste mi poslednata sansa. Ok, nema da dolzam mnogu mnogu, ke pocnam od pocetok: idam so eden tip i mnogu go sakam! Ideme veke skoro 3 meseci. Ednas imame reskinato i toa zaradi edna negova bivsa sto sakase da ''me tepa'' ali nie pak se smirivme. Taman mislev deka e se ok, izleze ednem pogolem problem. Imam 2 nejdobri drugarki. Ednata od niv ima postar brat, okolu 20 godini ima i si ima on devojka. E sea, on uste na pocetokot znaese deka jas imam decko i sea brzo pred 2 dena dosol doma celiot nervozen, pocnal da vika po mojata drugarka, duri i se stepale so majka mu a i drugarka mi dobila eden asalen samar, i toa za sto? Zatoa sto nekoi osobi od naselbata kaj sto ziveam jadele gomna za mojot decko deka e klosar, deka e vakov, deka e takov...... glupa rabota neli, a i se prasuvam zasto napravil tolkava uzbuna doma kaj nego zaradi mene i mojot decko. Drugarka mi t.e. sestrata negova vika deka deka go zezale radi toa sto se sirele nekoi glasini za decko mi i sega on nejke da go zezaat poveke za toa i i rekol na drugarka mi ako ne raskinam jas so decko mi ona da prestane da se druzi so mene zs ako se druzela ke ja pokazuvale so prst i ke i se smeele deka se druzi so klosari, a ako mu raskinam ok slobodno ke mozelo da se druzi so mene. I sega situacijata mi e da biram pomegu decko sto mnogu go sakam i sto ni ide super, ili drugarka. Ponekogas i si pomisluvam deka ova i e nekoj plan na drugarkami, zs koga i da sedime so brat i on nisto ne mi spomnuva za decko mi, a nie zborime za nego. Pls sovet od vas!

Veke stvarno neznam kaj da se obratam za sovet! Vie ste mi poslednata sansa. Ok, nema da dolzam mnogu mnogu, ke pocnam od pocetok: idam so eden tip i mnogu go sakam! Ideme veke skoro 3 meseci. Ednas imame reskinato i toa zaradi edna negova bivsa sto sakase da ''me tepa'' ali nie pak se smirivme. Taman mislev deka e se ok, izleze ednem pogolem problem. Imam 2 nejdobri drugarki. Ednata od niv ima postar brat, okolu 20 godini ima i si ima on devojka. E sea, on uste na pocetokot znaese deka jas imam decko i sea brzo pred 2 dena dosol doma celiot nervozen, pocnal da vika po mojata drugarka, duri i se stepale so majka mu a i drugarka mi dobila eden asalen samar, i toa za sto? Zatoa sto nekoi osobi od naselbata kaj sto ziveam jadele gomna za mojot decko deka e klosar, deka e vakov, deka e takov...... glupa rabota neli, a i se prasuvam zasto napravil tolkava uzbuna doma kaj nego zaradi mene i mojot decko. Drugarka mi t.e. sestrata negova vika deka deka go zezale radi toa sto se sirele nekoi glasini za decko mi i sega on nejke da go zezaat poveke za toa i i rekol na drugarka mi ako ne raskinam jas so decko mi ona da prestane da se druzi so mene zs ako se druzela ke ja pokazuvale so prst i ke i se smeele deka se druzi so klosari, a ako mu raskinam ok slobodno ke mozelo da se druzi so mene. I sega situacijata mi e da biram pomegu decko sto mnogu go sakam i sto ni ide super, ili drugarka. Ponekogas i si pomisluvam deka ova i e nekoj plan na drugarkami, zs koga i da sedime so brat i on nisto ne mi spomnuva za decko mi, a nie zborime za nego. Pls sovet od vas!
Дали ја знаеш ти другаркати во кој тип на луѓе спаѓа, на што е спремна да направи?

:pos: :pos2: Ова е најсмешната приказна што ја прочитав до сега, но... морам да признаам и најуникатната. :poss:
Чоколатце, мацо... секој кој ќе ти каже што да правиш со својот живот (а тоа не се твоите родители) можеш слободно да:
1. му удриш клоца
2. го наречеш телетабис
3. му залепиш ливче на грбот со натпис (Удри ме)
4. ги соблечеш гаќичките и да му речеш kiss my ass...
5. напраиш шо сакаш а да не ти е гајле а се однесува на таа личност.

ja znam i zatoa i mislam deka mozebi ova e nejzin paln, posto donekade poznavajki go brat i on ke mi potspomnese nesto vo vrska so ova deka treba da raskinam so decko mi ali toa nikad ne se desi on da me predupredi

A koga ti vikaat deka decko ti e klosar na sto ustvari mislat

Не напомена колку сте блиски со другарката. Така да :
Ако сметаш дека другарка ти е доволно вредна за неа да го откачиш дечкото, откачи го.
Ако сметаш дека дечко ти е повреден од другарка ти, откачи ја.
Проблем солвд.

Не напомена колку сте блиски со другарката. Така да :
Ако сметаш дека другарка ти е доволно вредна за неа да го откачиш дечкото, откачи го.
Ако сметаш дека дечко ти е повреден од другарка ти, откачи ја.
Проблем солвд.
Не ме заебавај, да го откачи дечкото, затоа што брат и на другарка и не и се свиѓал???? Затоа што сестра му се дружи со неа???? Немам ни збор за тоа а да означи дека се глупости. Никој на светот не е доволно вреден за да се откажеме од своите чувства.
Во ред и нудиш слоуција за да реши, но сметам дека од принцип не треба да дозволи некој да ја уценува. Да вреди уценувањето, па да сфатам, ама за другарка која најверојатно е заљубена во истиот нејзин дечко... :nenene: Не се сложувам.

Не ме заебавај, да го откачи дечкото, затоа што брат и на другарка и не и се свиѓал???? Затоа што сестра му се дружи со неа???? Немам ни збор за тоа а да означи дека се глупости. Никој на светот не е доволно вреден за да се откажеме од своите чувства.
Во ред и нудиш слоуција за да реши, но сметам дека од принцип не треба да дозволи некој да ја уценува. Да вреди уценувањето, па да сфатам, ама за другарка која најверојатно е заљубена во истиот нејзин дечко... :nenene: Не се сложувам.

Не ја сфаќам врската помеѓу братот на другарката на cOkOlAtCe и cOkOlAtCe. Не ми е јасно кој е тој да ја уценува и сестра му и cOkOlAtCe. cOkOlAtCe ?
И братот и сестрата (другарката) нека ги откачи, ама јас мислам дека и врска на 15 години нема да биде вечна или нема да трае долго. :helou:

Ne bi rekla deka drugarka mi e vljubena vo mojot decko. Ona si ima decko i se gledaat 3 meseci, a i nema mnogu iskacano zaedno so meni so decko mi...... samo 2 pati, poveke taa drugata drugarka doagaSe so mene....se dodeka i ona ne si fati decko od isto drustvo so deckoto na taa drugata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom