Veke stvarno neznam kaj da se obratam za sovet! Vie ste mi poslednata sansa. Ok, nema da dolzam mnogu mnogu, ke pocnam od pocetok: idam so eden tip i mnogu go sakam! Ideme veke skoro 3 meseci. Ednas imame reskinato i toa zaradi edna negova bivsa sto sakase da ''me tepa'' ali nie pak se smirivme. Taman mislev deka e se ok, izleze ednem pogolem problem. Imam 2 nejdobri drugarki. Ednata od niv ima postar brat, okolu 20 godini ima i si ima on devojka. E sea, on uste na pocetokot znaese deka jas imam decko i sea brzo pred 2 dena dosol doma celiot nervozen, pocnal da vika po mojata drugarka, duri i se stepale so majka mu a i drugarka mi dobila eden asalen samar, i toa za sto? Zatoa sto nekoi osobi od naselbata kaj sto ziveam jadele gomna za mojot decko deka e klosar, deka e vakov, deka e takov...... glupa rabota neli, a i se prasuvam zasto napravil tolkava uzbuna doma kaj nego zaradi mene i mojot decko. Drugarka mi t.e. sestrata negova vika deka deka go zezale radi toa sto se sirele nekoi glasini za decko mi i sega on nejke da go zezaat poveke za toa i i rekol na drugarka mi ako ne raskinam jas so decko mi ona da prestane da se druzi so mene zs ako se druzela ke ja pokazuvale so prst i ke i se smeele deka se druzi so klosari, a ako mu raskinam ok slobodno ke mozelo da se druzi so mene. I sega situacijata mi e da biram pomegu decko sto mnogu go sakam i sto ni ide super, ili drugarka. Ponekogas i si pomisluvam deka ova i e nekoj plan na drugarkami, zs koga i da sedime so brat i on nisto ne mi spomnuva za decko mi, a nie zborime za nego. Pls sovet od vas!