Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
да се слагам со цуценце...
нека биде едноставно и најнормално...
не се срами и такви работи само биди си ти самиот себеси

a mozi nekoj da mi kazi sto da i kazam kako da i prijdam ??? ako nesakare da pisite post na strana togas pisetemi na privatna poraka!!
слушај ме мене, имам искуство.

прво ја шмекаш со очите, вртиш поглед, гледаш преку неа и после тоа доаѓаш на некои 30 сантиметри од неа и и` викаш џкссс како си? :pos:

се зезам бре...

биди си природен, ако те прифати таков со среќа ако не барај друга... ако праиш едно лице пред неа а после тоа те дознае каков си вистински само ке се повредувате.

sovet, ne misli mnogu, otidi i zapoznaj se, i kazi i sto mislis, da ne e napadno samo t.e. da se izgubis u custva... tuku ides fino i kuturno, izvini da se zapoznaeme , muabetce ova , ona, ke i kazes deka ja imas zabelezano bla bla bla... i to... ne e nekoja filozofija...
ima nekolku stravovi koi sekoe masno gi ima.... 1- da te korpiraat , 2- kako da i prides, 3- kako da go privleces nejzinoto vnimanie i 4-to kako da go zadrzis nejzinoto vnimanie ...
ako vo sebe gi pobedis ovie stravovi, ke nemas problemi so devojcinjata...

Еве ни и една советчилница.
Можете да се обратите доколку ви е потребен некој совет, ако имате љубовен проблем или проблем кој е во врска со сексот.

И без несериозни коментари :se_ molam

Ajde vaka mi odgovori treba li na partnerot da mu se obrakas so toa TE SAKAM ili po arno e da si traes pa toj samiot da si otkrie dali go sakas ili ne mi treba sovet ajde kazite.....

Ajde vaka mi odgovori treba li na partnerot da mu se obrakas so toa TE SAKAM ili po arno e da si traes pa toj samiot da si otkrie dali go sakas ili ne mi treba sovet ajde kazite.....

Сам ќе си сфати.
Се сеќаваш ли на поговорката ,,Понекогаш слика не можат да ја опишат 1000 зборови,, исто така и во случајов :wink:

Epa jas odam so edna i se bese ubavo se dodeka ne mi kaza TE SAKAM sea nekako e malku po glupavo ne znam zaso.....

Epa jas odam so edna i se bese ubavo se dodeka ne mi kaza TE SAKAM sea nekako e malku po glupavo ne znam zaso.....
А си слушнал ли за она ,,кога нешто сакаш и на крај го добиеш, повеќе не е сакано,,.
Ти треба да си одлучиш што е најпаметно и како се чуствуваш.

Сам ќе си сфати.
Се сеќаваш ли на поговорката ,,Понекогаш слика не можат да ја опишат 1000 зборови,, исто така и во случајов :wink:

Да, ама затоа таа слика кога ќе се опише на кратко (со два три збора) поубаво се доживува! :smir:

Да, ама затоа таа слика кога ќе се опише на кратко (со два три збора) поубаво се доживува! :smir:

da ama na mene mi e krivo so ona zapnala sakam te ta sakam te pa toa moze so drugo da go pokaze a ne da odsaduva so toa sakam te.....

А си слушнал ли за она ,,кога нешто сакаш и на крај го добиеш, повеќе не е сакано,,.
Ти треба да си одлучиш што е најпаметно и како се чуствуваш.

Pa i tesko e da se odluces za nekoj raboti....

А ти си од тие што после тоа ТЕ САКАМ се кинг оф д врлд?
Не ти е веќе интересна од кога ти кажа дека те сака?
Ти ја сакаш?
Ако ја сакаш шо е проблемот?
Не сакаш да ти каже дека те сака?
Бог да чува се значи денешниве деца...

А ти си од тие што после тоа ТЕ САКАМ се кинг оф д врлд?
Не ти е веќе интересна од кога ти кажа дека те сака?
Ти ја сакаш?
Ако ја сакаш шо е проблемот?
Не сакаш да ти каже дека те сака?
Бог да чува се значи денешниве деца...

Toa e edinstveno devojce so najveke go sakam i go postuvam i sekako deka nema nisto da bide ako ona i ne mi kaze te sakam ama aj nema veza pa i so ima vrska ako mi kazala te sakam bidelo so bidelo samo so ona ednska ne go kaze toa tuku go potoruva na sekoe 2 viduvanje toa e toa....

Imam razmisluvano ama ne mozam da si dokazam sam na sebe kako da doznaam aj pomogni nekako..
Епа ако некој навистина го сакаш...нема потреба да му кажуваш цело време, поентата е да му покажеш.
Прашај ја зошто...ако почне да ти набројува, ништо.
Ако не знае зошто, не може да ти објасни-ју гат д рил дил. :pipi:

Toa e edinstveno devojce so najveke go sakam i go postuvam i sekako deka nema nisto da bide ako ona i ne mi kaze te sakam ama aj nema veza pa i so ima vrska ako mi kazala te sakam bidelo so bidelo samo so ona ednska ne go kaze toa tuku go potoruva na sekoe 2 viduvanje toa e toa....

Викаш дека тоа е единственото девојче што го сакаш и почитуваш енд тингс лајк дет...ако е тоа така зашто ти смета тоа што ти вика дека те сака, ти се отвара и ти кажува што тоа што го чувствува..Незнам за тебе и за другите али ја ако идам со некој и го сакам и ми е се супер со него нема да ми пречи да ми го повторува тоа те сакам нормално ако стварно тоа го мисли...Напротив баш ќе ми биде мило да го слушнам тоа

Imam razmisluvano ama ne mozam da si dokazam sam na sebe kako da doznaam aj pomogni nekako..

Па тука неможе никој да ти каже како ќе дознаеш тоа сам ќе си го осетиш...Начинот на кој те гледа, ти се обраќа, ти посветува внимание...има толку многу работи што би докажале дека тие две зборчиња ТЕ САКАМ не се од онака кажани...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom