Site mozat da izvadat potvrdi ako poteknuvaat nivnite predci od mesta kade naselenieto po statistika e 100%bugarsko i nema da ima problem. Za bratucedi mojot posrednik mi rece deka bilo problem bidejki na pr. ako mojot bratuced so bg pasos i jas sme deca na dvajca braka, toj MOZEBI svoeto bg poteklo go dokazal po majka mu koja nema ama bas nikakva dopirna tocka so mene, t.e. taa mi e mene strina i nie ne sme krvno vrzani. E sega cicko i tetka koj imaat ISTI roditeli so moj tatko ili majka ne bi trebalo da ima problem spored mene, ama posrednikot mi kaza deka moralo po vertikalna linija poteklo, sto znaci majka tatko, baba dedo i se priznavalo brat sestra ako imate ISTI roditeli, dodeka cicko tetka nemozelo.[DOUBLEPOST=1465553337][/DOUBLEPOST]
Site mozat da izvadat potvrdi ako poteknuvaat nivnite predci od mesta kade naselenieto po statistika e 100%bugarsko i nema da ima problem. Za bratucedi mojot posrednik mi rece deka bilo problem bidejki na pr. ako mojot bratuced so bg pasos i jas sme deca na dvajca braka, toj MOZEBI svoeto bg poteklo go dokazal po majka mu koja nema ama bas nikakva dopirna tocka so mene, t.e. taa mi e mene strina i nie ne sme krvno vrzani. E sega cicko i tetka koj imaat ISTI roditeli so moj tatko ili majka ne bi trebalo da ima problem spored mene, ama posrednikot mi kaza deka moralo po vertikalna linija poteklo, sto znaci majka tatko, baba dedo i se priznavalo brat sestra ako imate ISTI roditeli, dodeka cicko tetka nemozelo.