Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Си беше еднаш еден тип...
Му беше срам да каже дека му се оди во ВЦ,
и што се случи?
Се помоча во гаќи!
Му беше срам да каже каде го боли,
и што се случи?
Не го излечија!
Му беше срам да праша нешто што не му е јасно,
и што се случи?
И ден денес не му е јасно!
Му беше срам да научи да плива,
и што се случи?
Додека сите ја импресионираат околината со грбно пливање,делфин и пеперутка,тој седи со наведната глава и се сонча!
Му беше срам да и каже на девојката во која беше заљубен за неговите чувства,
и што се случи?
ТАА СИ НАЈДЕ ДРУГ!

Гоу фор ит мен...:smir:

Ќе си се самоцитирам...пардон,веќе се цитирав.Секој може да освои секого,само битен е пристапот и првиот впечаток.

Се додека е отворен и ненападен нема зашто да добие корпа,не го брани роднина ти:pos:

Ниедна тврдина не е носвоива, има само погрешен напад!
:icon_cool

BARAM POMOS KAKO DA I KAZAM MA EDNA TIPKA DEKA JA SAKAM AMA MNOGU MI E STRAM DA I KAZAM NEJZE VOCI ETE NEZNAM ZOSTO HHEEEEEEELLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP MMMMMMMMEEEEEEE
Де бре човече... Има мобиљки па смс ова она... Немора да е директно. Дај и до знаење дека се грижиш за неа. Па полека полека ке се ослободиш.

Ниедна тврдина не е носвоива, има само погрешен напад!
:icon_cool

Изгустирани фрази за малолетни ученичиња... :icon_roll

Се сложувам со Виктор 100%. ;)

И да додадам, не е само погрешен напад проблемот, туку и распоредот на силите може да не дозволува освојување на тврдината. hehe:

Де бре човече... Има мобиљки па смс ова она... Немора да е директно. Дај и до знаење дека се грижиш за неа. Па полека полека ке се ослободиш.

Џиш најглупа работа е да се договараш да даваш до знаење дека и се свиѓаш на некоја девојка...преку мсн и смс пораки!

И остај тоа преку мсн може полесно да го одбие а во живо потешко:)hehe

ајде чим ви е изгустирана фразата и е препорачлива за мали деца(според вас) ај баш да видам дали можете да побиете еден дел од фразата што не соодветсвува на контекстот!!!

ајде чим ви е изгустирана фразата и е препорачлива за мали деца(според вас) ај баш да видам дали можете да побиете еден дел од фразата што не соодветсвува на контекстот!!!
Toчно е.Не е поентата само да се нападне фразата само со два збора,со стереотипно мислење дека е само некое тинејџерско клише и губре.Прво разгледајте и ке сватите дека е наместо кажана.

Си беше еднаш еден тип...
Му беше срам да каже дека му се оди во ВЦ,
и што се случи?
Се помоча во гаќи!
Му беше срам да каже каде го боли,
и што се случи?
Не го излечија!
Му беше срам да праша нешто што не му е јасно,
и што се случи?
И ден денес не му е јасно!
Му беше срам да научи да плива,
и што се случи?
Додека сите ја импресионираат околината со грбно пливање,делфин и пеперутка,тој седи со наведната глава и се сонча!
Му беше срам да и каже на девојката во која беше заљубен за неговите чувства,
и што се случи?
ТАА СИ НАЈДЕ ДРУГ!

Гоу фор ит мен...:smir:
e da za ova si vo pravo no jas sepak ke se obidam da i kazam :nesvest:

a mozi nekoj da mi kazi sto da i kazam kako da i prijdam ??? ako nesakare da pisite post na strana togas pisetemi na privatna poraka!!

a mozi nekoj da mi kazi sto da i kazam kako da i prijdam ??? ako nesakare da pisite post na strana togas pisetemi na privatna poraka!!

Според мене глупо е некој да ти каже точно што и како да и кажеш на типката а и ти не треба сега цел дијалог да си го смислиш што и како ќе биде. Понашај се природно и кажи и го тоа што ќе ти дојде и ќе го чувствуваш во тој момент....биди она што си:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom