Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
e ako go slusas Scorpio daleku ke stignes... ali toa so striptizot ne e losa idea... ostavija za pokasno moze da dobie pogresen vpecatok deka ti e rutina da se soblakas pred sekogo...
probaj so simnuvanje zvezdi a ne samo prazni zborovi.. moze ne se prazni ali najverojatno e deka taa gi dozivuva kako takvi...
ne so zborovi.. probaj so dela

aj help okolu ova..

tipkata mi se svigja onaka MNOGU! ali neznam so da napravam za da i dokazam i iam kazano i iam dokazano.ja iam zalapano i pak ne mi veruva...

po priroda sum coek so mng.saka da remeti nekoj ali za takvi raboti ne remetam nikoj...HELP

Што мислеше да и докажеш со лапањето?
Туку едноставен е одговорот ... најверојатно не го чувствува истото за тебе, па нема што да докажуваш повеќе. Не си ја троши за џабе енергијата таму каде што гледаш дека не оди.

BARAM POMOS KAKO DA I KAZAM MA EDNA TIPKA DEKA JA SAKAM AMA MNOGU MI E STRAM DA I KAZAM NEJZE VOCI ETE NEZNAM ZOSTO HHEEEEEEELLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP MMMMMMMMEEEEEEE

BARAM POMOS KAKO DA I KAZAM MA EDNA TIPKA DEKA JA SAKAM AMA MNOGU MI E STRAM DA I KAZAM NEJZE VOCI ETE NEZNAM ZOSTO HHEEEEEEELLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP MMMMMMMMEEEEEEE

Си беше еднаш еден тип...
Му беше срам да каже дека му се оди во ВЦ,
и што се случи?
Се помоча во гаќи!
Му беше срам да каже каде го боли,
и што се случи?
Не го излечија!
Му беше срам да праша нешто што не му е јасно,
и што се случи?
И ден денес не му е јасно!
Му беше срам да научи да плива,
и што се случи?
Додека сите ја импресионираат околината со грбно пливање,делфин и пеперутка,тој седи со наведната глава и се сонча!
Му беше срам да и каже на девојката во која беше заљубен за неговите чувства,
и што се случи?
ТАА СИ НАЈДЕ ДРУГ!

Гоу фор ит мен...:smir:

Страм да ти е... Ајде бе, имај муда и кажи и, шо ќе изгубиш?

Сеа ќе ти кажам зашто ти е срам да и кажеш. hehe:

Затоа што по се изгледа голема е веројатноста да те корпира. toae:

Сеа ќе ти кажам зашто ти е срам да и кажеш. hehe:

Затоа што по се изгледа голема е веројатноста да те корпира. toae:

Срам да ти е!
Сеа пошто си поголем тебе ќе те слуша,а мојот пост беше пореален! :duel:

П.С.:pos:

еј па некоја вотка или сл. и се ќе е полесно!!! докажано

да да напиј се неколку на излегување и пробај сигурно ќе успее :):):)

lugeeee,pomos!!!mu raskinav na eden i sea ne mozam nikako da go zaboravam,toj e od drug grad a ja premnogu go sakam!mi ponudi da se muvame koga ke otidam kaj nego i jas prifativ,ali znam deka koga ke dojdam u sk ke patam po nego,kako sto sega patam!i neznam dali da mu pisam sms deka nema da se muvame!neznam so da pravam!ve molam pomosss!!!ve molam!!!
p.s.on bese kriv sto mu raskinav i zatoa nemozam da go zaboravam,ina4e jas nemase da mu raskinam!!!
Мој совет:
А да си поиграш уше троа со Барби кукличките:raz:м?Мајко мила на 13 години патела и тешко и било:tapp:Ај да ти е тешко од грав јадење ќе те разберам,ама од или за дечко/е тука не те разбирам!
Абе животот не ти ни почнал посвети се прво на учење,другарки...(симмпатии)ама за патење,трескање,тешкотии и ред други „љубовни„проблеми мислам дека ти е уште многу рано.
И така.

А што ако човекот не пие?:)

тогаш е полесно! една чаша и готово, храброст евеме доаѓам!!!
вреди приликава да се почне, само со граници да не добиеме од љубовен алко проблем:jaj:

Ајде вие отидовте у крајност...Мацедониан беше во право!(не дека ми е роднина ама така е hehe)

Мој совет....
Се додека се плашиш да одиш и сам да ја прашаш....ништо нема да напраиш туку само ке си воздивнуваш во тебе,а да одиш да прашаш сам не друг да праќаш..ја мислам дека не би требало да те одбие:)(односно не би те корпирала ok)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom