Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Да ми дадеше Грујо некој милион ќе ми беше стопан. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Забегани сте тотално, секој кој не ги подржува шарените е ДПМНЕ, провокатор. Ве видов ВАС "неопределените", колку сте реални. Темава цути од објективни граѓани, само ако ги подржуваш шарените, сите останати се ДПМНЕ.(y)
Точно така :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.889
Поени од реакции
25.370
Ќе видиме дали ќе е.

Како тоа тогаш некој што има плата од 1000 евра, заштедил 10.000 евра во месецот?
Pa kakov idiot treba da si 10 pati nekoj da te mesti? Zar za nekoj takov treba da se glasa?

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Не се глупирај, 6 години го прислкушвувале и како најголем криминал му се наметнува рушењето на јаничарот од ростуше.
Да бе Верушевски и Заев ги прислушкуваа Груевски и Мијалков. Какви глупости. Тоа тие самите од што немаат доверба ни во нивните луѓе, земале прислушкувале и на некој му дошло преку глава и ги дал снимките. Какви странски служби, не е можно ова што го мислите значи, сите вие кои викате дека се монтирани разговорите. Толку ли немате мозок јас не знам.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ова не е перење мозоци, ова некој дупка во мозокот за цел живот да ти направи

Толку да ти направи оштетување да мислиш дека снимките биле сечени и верушевски влегол во убк ги построил сите и ги зел снимките :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

А

Атлантист

Гостин
Да бе Верушевски и Заев ги прислушкуваа Груевски и Мијалков. Какви глупости. Тоа тие самите од што немаат доверба ни во нивните луѓе, земале прислушкувале и на некој му дошло преку глава и ги дал снимките. Какви странски служби, не е можно ова што го мислите значи, сите вие кои викате дека се монтирани разговорите. Толку ли немате мозок јас не знам.
Многу добар филм (y), и јас го имам гледано. Но вториот дел е уште подобар кога од мистерија преминува во акција. Инаку ако некој не го разбрал филмот главниот лик е подвоена личност и се снима самиот себе затоа што нема доверба во тоа што го прави.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Да бе пичка му материна Грујо и Мијалков биле главни прислушкувачи ама место заев да го прислушкуваат,они најмногу сакале сами себе да си се прислушкуваат... Од 20000 разговори,ниеден на зајко,рада и остала педерлана.
И после некој тука кажува за испрани мозоци.
свашта...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

W

wicked_1

Гостин
Да бе пичка му материна Грујо и Мијалков биле главни прислушкувачи ама место заев да го прислушкуваат,они најмногу сакале сами себе да си се прислушкуваат... Од 20000 разговори,ниеден на зајко,рада и остала педерлана.
И после некој тука кажува за испрани мозоци.
свашта...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Плус, за да не се открие странската служба која прислушкувала или заеф, отидоа група другари од убк на преса да ја стаат опремата, за секој случај.

Која иронија е ти да збориш за мозочен капацитет. (n)

А

Атлантист

Гостин
Плус, за да не се открие странската служба која прислушкувала или заеф, отидоа група другари од убк на преса да ја стаат опремата, за секој случај.

Која иронија е ти да збориш за мозочен капацитет. (n)
Да беше само опремата во преса ставена добро ќе беше, него и луѓето што работеле на опремата ги ставија во пресата.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Имаше, еден на Црпнатиот со ќерка му: татичко, да ми купиш тетратка и да ме собереш од школо. - Важи татичко многу те сакам.

Втор: Шеќеринска: Овие лошиве вмровци сакаа да не` избуткаат со кола од патот.

За првиот дефинитивно сум убеден дека сам се снимал, а вториот ко по обичај е преувеличување. Од што ги сакаат, на пат им фрлиле шише кон колата, само не знам дали полно или празно.

Ф

Флеш

Гостин
Џорџ Сорос е генијалец ванвременски.Не знае што се случува со неговата фондација и не е инволвиран во неа.Вика македонска управа,македонци вработени и они си раководат со негови пари како што сакаат во неговата фондација во Македонија.

Значи по логика негова,давам пари на други и не знам каде завршуваат за што и како ... Едноставно фрла пари и дали се за криминал или добро,завршува што завршува.

Сигурен сум дека лаже и се обидува да се извлече.Огромна сума негова влегува во Македонија секоја година и секогаш за агресивни работи контра нас се користат.Дволичен сељак од богаташ.

Се плашам дека веќе одговорив на прашањето од Македонија, бидејќи не сум лично инволвиран во случувањата во Македонија. Фондацијата таму се содржи од македонски управен одбор, македонски вработени и тие се оние што одлучуваат за политиката на Фондацијата и тие треба да одговорат на прашањето, беше дециден Сорос

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Џорџ Сорос е генијалец ванвременски.Не знае што се случува со неговата фондација и не е инволвиран во неа.Вика македонска управа,македонци вработени и они си раководат со негови пари како што сакаат во неговата фондација во Македонија.

Значи по логика негова,давам пари на други и не знам каде завршуваат за што и како ... Едноставно фрла пари и дали се за криминал или добро,завршува што завршува.

Сигурен сум дека лаже и се обидува да се извлече.Огромна сума негова влегува во Македонија секоја година и секогаш за агресивни работи контра нас се користат.Дволичен сељак од богаташ.
http://www.libertas.mk/nonkovik-go-prashuval-dhordh-soros-dali-ja-unishtuva-makedonija/
soros.PNG

Дали преку кризи и нереди ја уништува Македонија :vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom