- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
Еден лик, порано возеше точак и идеа деца исто со точаци со него по Скопјево, ги имам видено многу пати во скејтпарковите како се глупираат со некои акробации.а кој е тој со моторчето?
Еден лик, порано возеше точак и идеа деца исто со точаци со него по Скопјево, ги имам видено многу пати во скејтпарковите како се глупираат со некои акробации.а кој е тој со моторчето?
Твој стопан е Грујо. Тоа што бираш како ќе се претставиш не значи дека сме на нафта ние тука и стварно те доживуваме ко загрижен граѓанинА кој е мој стопан? Изјасни се убаво, не само да етикирате и да се повторувате како папагали. Тоа што со вас протестираат УЧК тоа одамна го знам.[DOUBLEPOST=1465407905][/DOUBLEPOST]
Само вакви револуции јас признавам.За ова другово океј, знаеш го почитувам твоето мислењеЈас мислам дека СДСМ сами не можат ништо. За повеќето од народот тие се пречка и не сакаат со нив на протест да одат. Тоа што „протестирам“ организира привлекува повеќе народ. Да организира СДСМ, уплашениов народ нема да му текне да оди. Ќе го обојат одма а тоа им е пострашно од сатаната.
Од овие горе, за некои се сложувам дека се антипатични, некои не, ко на пример брадлестиотИренчето може да олабави со Белизе бенд
Али тоа е, не можеш да забраниш на никој да доаѓа. НВО-шите ќе се тука и никој нема право да оценува кој е антипатичен а кој не затоа што сме за иста цел. Нив можеби јас им сметам, ама тоа е, чекај да видиме со Грујо што ќе праиме.
Дечко ај кога не ме знаеш, не ме коментирај молим те.Јас морав лани да организирам прв протести во слободарската Струмица, кога беше за Мартин, оти се глупи како кур овие што организираат денес.И ај што јас средив настан, да има протести, они само сменија првична локација, па на протестите да ме гледат на криво и сметат провокатор бидејќи сум анти сдсм, и сум иделошки ВМРО (не очекувам тоа да го сватиш)а јас сум иницијаторот на протестот.За мене Грујо е смртен непријател како вмровец, ама да протестирам со ликови што се сосема исти како него, не фала.Ај пошо многу ви се антипатични Најчевска, брадлестиот исл. (дека ние другите па ги обожаваме), Бред Пит и Анџелина ќе ги викнеме за протести. Ве заболе стојко вас кој ве краде и кој ве лаже....какви глупи теории може да се чујат и видат, тоа е чудо.
Доволно е само на суратот на брколинда да ми текне и све друго на земјава ми е Victoria's secret.
друже ајде бе да му се невиди тоа па тоа, ко воденица сте, ако некој пише нешто друго што не е во склоп на шарените, одма го лепите со грујо, вмро...po tvojava logika, samo kriminalci mozat da diskutiraat dali nekoj napravil kriminal?
rekla kazala? ako tebe ne ti se dopagja toa sto Ilina se kacila na everest, a ti use cekas rabotno mesto od partija. toa e tvoj problem, ne e problem na Ilina pa da laze deka se kacila na everest.
brej kakvi lugje krepi zemjava.
mesto da bides srekjen za koleskata(ako ne lazes deka si alpinist) pukna od maka poso zborna protiv Grujo, i avtomatski e lazov i spion.
Pa ne gledam nisto loso vo objavava, realno srbite ne ni treba da postojat
Ова е најпопуларната констатација на форумот.За мене Грујо е смртен непријател како вмровец, ама да протестирам со ликови што се сосема исти како него, не фала.
Федерацијата и организираше презентација во „Даре Џамбаз“, ти да имаш абер од одење на Водно би присуствувал таму. Бодирана е според качувањето е и е во листата на високогорци. Не знам кој к се тегавиш на темава.појди до Федерација за планинарски спортови во Македонија и прашај ќе си добиеш одговор
Имате отворена улица за протести, а јас нешто не гледам дека некои други паралелни анти-владини протести се случуваат. Уште од првиот протест со контра-протест (за црквата на плоштад) сум против овие примитивци, сум протестирал за Нешковски и што уште не анти-паторско. Суштински сум левичар, а немам членска во ниедна партија, ниту планирам некогаш да вадам. Ако грујо ти е смртен непријател, значи дека Најчевска ти е по-смртен?За мене Грујо е смртен непријател како вмровец, ама да протестирам со ликови што се сосема исти како него, не фала.
така е брату, слика, видео извини ти да не имаш ? пошто кажа личен пријател си бил со неа....Федерацијата и организираше презентација во „Даре Џамбаз“, ти да имаш абер од одење на Водно би присуствувал таму. Бодирана е според качувањето е и е во листата на високогорци. Не знам кој к се тегавиш на темава.
Не сум неутрален, баш напротив.Ама кога не знаеш, ќе сум ти неутрален, ебига.Јас сум дел од трета група на граѓани, која е радикално-десна, која е многу мала, но нејзината бројка од ден на ден бавно но сепак расте, нешто што неможе да го кажам за шарените и гдомците.Ова е најпопуларната констатација на форумот.
Класика форумски неутрален и засегнат граѓанин кој се грижи за добробитот на државата.![]()
daj prestani da se blamiras dur ima ostanato nesto za zacuvuvanje od tvoeto dostoinstvo. ako ti e tolku krivo sto Ilina se kaci na Everest, ti zaebi ja,kaci se dvapati vo edna godina ili use podobro, kaci se bez kislorod. FFS, you just wont let go eh?друже ајде бе да му се невиди тоа па тоа, ко воденица сте, ако некој пише нешто друго што не е во склоп на шарените, одма го лепите со грујо, вмро...
што да ти кажам ? појди до Федерација за планинарски спортови во Македонија и прашај ќе си добиеш одговор, што ќе ја глабиме сеа, не си ете во тој свет упатен што да се разјаснуваме ? што и да ти кажам ти ќе ја вртиш политички работата...ти реков, ете нека покаже илина слика или видео од врвот, толку треба.
еве ти ги погледни ги од здравко како оди таа работа
доказ бе пријателе ? слика , видео ?daj prestani da se blamiras dur ima ostanato nesto za zacuvuvanje od tvoeto dostoinstvo. ako ti e tolku krivo sto Ilina se kaci na Everest, ti zaebi ja,kaci se dvapati vo edna godina ili use podobro, kaci se bez kislorod. FFS, you just wont let go eh?
problemot e sto Ilina ja poddrza sharenata revolucija i avtomatski se probuva da se negira sve sto napravila vo zivotot. pa i kacuvanjeto na everest. pa sea ti vidi do kade e otidena ludosta vo Makedonija.
znaci ako nemas slika i video od summit, isto kako da ne si go kacil?доказ бе пријателе ? слика , видео ?
така функционира за сите, си има правила бе друже, не е дали мене или тебе ни се свиѓа, си има услови кој мора да се исполнат за да биде признаено, иначе ете ајде сеа ќе нарачам од неапал да ми пратат папир, ќе платам 500 евра, ќе ме пишува и мене дека сум се искачил и што праиме со тоа ?znaci ako nemas slika i video od summit, isto kako da ne si go kacil?
seriozno. daj kazi go ova deka ti e uslov pa da prodolzime ponatamu.