а кој е тој со моторчето?ОВА Е
Го видов. И морам да ти кажам дека после твојот пост веќе не ми смета криминалот, заборавив дека живеам во мизерија и скроз сум оваа Власт да си остане засекогаш. Изненаден сум што некој шошон се израдувал за смртта на Марко. Фала што ми ги отвори очитеRedStarFan го виде соборецот твој? На тоа што го постирав
Овој УЧК криминалец е пичкин дим у криминал и злодела против Македонецот, во однос на твојот кич стопан.ОВА Е ЧОВЕКОТ, ПРВ ПОМАГАЧ НА ЗАЕВ И ТЕПАЧ НА ГРАЃАНИ: Исмаил Малиќи – Ицко – криминалец, хулиган и прв другар на Заев!
June 8, 2016 / By admin
„Не се смеј, бе, пи*ка ти материна“, „Фамилијата ќе ти ја е*ам“, „Така бе, така, тргнето го од таму“, „Мајку у пи*ку да му е*ам“… и уште канонада од погрдни и понижувачки зборови, проследени со боксови и тупаници, добри граѓанин на раскрсницата кај Соборниот храм во центарот на Скопје за време на блокадата на таканаречената Шарена револуција.
Хулиганите на СДСМ, предводени од Исмаил Малиќи Ицко, еден од првите помагачи на Зоран Заев, секогаш во првите редови кога има немили настани, хулигански и вандалски напади, еден од оние кои гаѓаа на два месеци гаѓаат на Владата, Собранието, Портата Македонија, кои уништуваат јавен имот, блокираат улици и се изживуваат врз граѓаните кои не го делат нивното мислење, на неколку раскрсници точно напладне, не им дава на луѓето да стигнат на работа, средношколците на училиште, студентите на факултет. Во недостаток на масовност, дваесетина „шарени“ автомобили беа паркирани на секоја од крстосниците, кај поранешна Треска, во Карпош 3 кај бензинската станица, кај Соборниот храм, Судската палата и кај Црвениот крст.![]()
![]()
Таков беше случајот и со денешното блокирање на крстосницата кај Соборниот храм и уште неколку други.![]()
Демонстрантите го навлекоа гневот на возачите, а посериозен инцидент се случи на раскрсницата кај Соборниот храм кога беше нападнат познатиот скопјанец Крис, кој се обидуваше да се пробие низ метежот со својот мопед.![]()
Ова е втор напад од страна на хулиганите и вандалите на СДСМ, кои пред само една недела физички нападнаа родител кој сакаше своето дете да го однесе на преглед на детска кардиологија..
Додека таткото очајно го бранеше своето болно дете од насилниците на СДСМ кои физички го нападнаа и се обидуваше да се разбере со платениците, болното дете и мајката во автомобилот доживуваа траума и ги гледаа навредите, свиркањата и физичките напади врз таткото кој очајно сакаше да помине.![]()
„И покрај прекршочните и кривичните пријави, не планираме да се повлечеме. Плановите остануваат исти, се додека не се исполнат нашите барања ќе бидеме упорни“, изјави Исмаил Малиќи – Ицко, еден од осомничените против кои полицијата поднесе кривични пријави поради сомневање за извршено кривично дела „учество во толпа што ќе изврши кривично дело“, на солидарната акција за прибирање средства за казните на осомничените, организирана вчера во Скопје.
![]()
![]()
Освен што не планира да престане со вандалското и крајно деструктивно однесување, Малиќи и неговите финансиери и поддржувачи планираат дополнително радикализирање, но засега не најавуваат во каква форма ќе се изрази тоа.![]()
Шарените демонстранти, кои речиси два месеци го парализираа градот во попладневните часови, сега започнаа да блокираат крстосници во сообраќајниот шпиц. Новата тактика е резултат на се помалата излезност и поддршката од граѓаните која изостанува по двомесечното изживување. Немањето капацитет сега се обидуваат да го камуфлираат со правење метеж и нервоза во текот на денот.![]()
http://infomax.mk/wp/ова-е-човекот-прв-помагач-на-заев-и-теп/
Тоа е. Со народ што се сака да му се донесе на готово, па со тоа и слобода. Сите знаат да коментираат, треба народот да излезе, треба молотови у Влада, треба да ги бутнеме, треба помасовно, све нешто треба. Ама од дома не треба, од дома само се следат вести и портали.Искрено трегикомедија се ова шарените, од типот организираме мировни протести против режимот, со слоганот нема правда, нема МИР.
Со ликови како Најчевска, хелсиншки, и остала багра, Грујо ќе си владее 100 години.Со противници како ГДОМ, да неможеш да дојдеш на власт, Заев треба да се преиспита малце со кој руши власт.
Тој е урбаниот лик, кој се надевам на овие сендвичиве еден ден ќе им биде зет. Урбан зет.а кој е тој со моторчето?
абе ако си алпинист да праиме муабет ако не што ми дрвиш празни муабети ?pred da se blamiras glumejki `neutralec` proveri faktite
http://www.alanarnette.com/blog/2014/02/05/everest-2014-climb-everest/
`Ilina Arsova, 31, was the first woman Macedonia to summit Everest inspiring an entire nation.
A passionate climber and a visual artist, the heights must be the greatest passion that drives me. I always find the untouched nature as very inspiring and powerful which makes me feel fulfilled. After becoming first Macedonian female on Matterhorn, Aconcagua, Ama Dablam etc, one of my life dreams was to climb Everest by age of 30. It took a long preparation until I was finally ready to join Tim Mosedale’s expedition in 2013, who I had great time with on Ama Dablam 2011.![]()
Role models and motivating people are very welcomed for pushing other athletes towards their goals. I was pleased to be one of them in my country by becoming the first Macedonian woman on 8848m, bringing up new level into the extreme mountaineering in the country. Showing an example that nothing is un reachable is why I always want to go back to the high mountains, and hopefully give trust to others not to give up from their dreams.`
svarno ne sfakjam sto e so mvrovcite i nivnoto negiranje na tugjite podzvizi? kompleks na mal penis? seriozno,sho e rabotata?
А ОВА Е ЧОВЕКОТ, ПРВ ПОМАГАЧ НА ПАТОРОТ, ТЕРОРИСТ И УБИЕЦ НА ГРАЃАНИ: Али Ахмети – криминалец, хулиган и прв другар на Груевски!ОВА Е ЧОВЕКОТ, ПРВ ПОМАГАЧ НА ЗАЕВ И ТЕПАЧ НА ГРАЃАНИ: Исмаил Малиќи – Ицко – криминалец, хулиган и прв другар на Заев!
http://infomax.mk/wp/ова-е-човекот-прв-помагач-на-заев-и-теп/
po tvojava logika, samo kriminalci mozat da diskutiraat dali nekoj napravil kriminal?абе ако си алпинист да праиме муабет ако не што ми дрвиш празни муабети ?
најди еден доказ, слика видео од илина на врв и да збориме, вака на рекла казала ќе ми објаснуваш на вашиот шарен начин со навреди и испади...
За да дојде до масовност, треба тие антипатични ликови да ги снема, како тој брадалестиот од Ајде, тој шошонот педерски, Иренчето и тапа хуморот, ББ, фрвлото, и ред други.Тоа е. Со народ што се сака да му се донесе на готово, па со тоа и слобода. Сите знаат да коментираат, треба народот да излезе, треба молотови у Влада, треба да ги бутнеме, треба помасовно, све нешто треба. Ама од дома не треба, од дома само се следат вести и портали.
И дечиња и да им се испораѓаат, такви гаргамели урбани.Тој е урбаниот лик, кој се надевам на овие сендвичиве еден ден ќе им биде зет. Урбан зет.
А кој е мој стопан? Изјасни се убаво, не само да етикирате и да се повторувате како папагали. Тоа што со вас протестираат УЧК тоа одамна го знам.[DOUBLEPOST=1465407905][/DOUBLEPOST]Овој УЧК криминалец е пичкин дим у криминал и злодела против Македонецот, во однос на твојот кич стопан.
Е така да си знаеш. Кога ќе одиш на протест со него гушнете се убаво.Го видов. И морам да ти кажам дека после твојот пост веќе не ми смета криминалот, заборавив дека живеам во мизерија и скроз сум оваа Власт да си остане засекогаш. Изненаден сум што некој шошон се израдувал за смртта на Марко. Фала што ми ги отвори очите![]()
Јас мислам дека СДСМ сами не можат ништо. За повеќето од народот тие се пречка и не сакаат со нив на протест да одат. Тоа што „протестирам“ организира привлекува повеќе народ. Да организира СДСМ, уплашениов народ нема да му текне да оди. Ќе го обојат одма а тоа им е пострашно од сатаната.За да дојде до масовност, треба тие антипатични ликови да ги снема, како тој брадалестиот од Ајде, тој шошонот педерски, Иренчето и тапа хуморот, ББ, фрвлото, и ред други.
Кога ќе ги нема тие, народ сам ќе иде, верувај ми.Не е проблемот до СДСМ, туку до НВО што организира.Нека се отргнат СДСМ од НВО, нека им секнат пари на тие антипатични губриња, Грујо дури тогаш ќе се тресе.
Друг главен проблем имаме револуција која се бори ПРОТИВ, а не ЗА.Едина револуција у свет која се бори против, а не се бори за нешто.Нема логика тоа.Го рушиме Грујо, а што ќе направиме потоа, тоа никаде го нема.Револуција без манифест, револуција со ФБ страна, а без јасни ликови што ја водат неа, по цена да жртвуват своја глава , не оди.
Бар ти знаеш зошто не одам на вакви шарени протести, кои башка ги има секој ден и во мојот град.