@Ѓорѓи Н. помири се човек, СЈО постои и беше признаено од
сите партии, амбасадори во земјава и од ЕУ... е сега тоа што на некој му гори под нозе и почнува да наоѓа 1000 изговори за тоа како е неуставно, тоа мене не ме интересира. Најубаво е човек да ги остави да си работат на мира, ако најдат некои криминалци бујрум ете им го Идризово... мене не ме интересира дали биле од власта, опозицијата, албанскиот политички блок, марсовци итн, ако правеле криминал нека се дружат ондак со Велија во ќелија. Уште еднаш ќе пишам, помири се со тоа дека СЈО постои и функционира...
Ќе пишам и 2-3 збора за Шарените... што беше финтата со Заев и Шекеринска што ви ја водеа толпата напред? Нели се оградувавте од криминалци и сакавте да ги пикните во затвор? Заев и Шеќеринска да не се чесни ангели пратени од Господ да донесат мир во Македонија? Зошто не се оградивте и од нив? Знаете ли колку луѓе имаше кои сакаа рамо до рамо да протестираат со вас, ама вашето мешање со политичките партии им ја ускрати таа можност? На ЗЗ требавте да му кажете само едно фала за тоа што ги истакна телефонските разговори за криминалите на власта, и да се дистанциравте од него, али пичка ви матер испаднавте дека не сте ништо поарни од овие криминалциве што се на власт. На крај испаднавте група хипстери и тешки дебили со вашите постапки... исто како со студентските протести. Првите два протести беа масовни, имаше толпа млади лица кои навистина не се сложуваа со луѓето од власта за нивните закони што ги носеа во образованието, и никој не можеше да ме убеди дека тие два први протеста беа партиски организирани... али затоа понатаму пак дозволивте партиите да ви играт во скут, мамето ваше издрогирано.
ПУ!!! вие ебам семката ваша мајчина хипстерска