David Guetta @ Filip Vtori 05.06.2016

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan Van Buuren
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки,импресии? Јас лично немам некој коментар,штознам онака океј.

Тапа организација.
Напнаа дека ќе имало фалсификувани карти, као демек купувајте само од официјални продажни места а на крај немаа ни бар код читачи за картите. Мене ми ја собраа картата на влез,значи ниту ја скина типот, нишо,само ја зеде така,сите ги собираше исто. Му викам скини ја па дај ми ја, ми вика не може. -.-
Јас бев во фан пит и кој како сакаше си скокаше од оградата кај партер, немаше обезбедување ич. Не дека ми сметаше али ете пропуст во организација.
Сетот му беше океј онака, имаше тапа моменти.
Афтерот ми беше поинтересен :D

Тапа организација.
Напнаа дека ќе имало фалсификувани карти, као демек купувајте само од официјални продажни места а на крај немаа ни бар код читачи за картите. Мене ми ја собраа картата на влез,значи ниту ја скина типот, нишо,само ја зеде така,сите ги собираше исто. Му викам скини ја па дај ми ја, ми вика не може. -.-
Јас бев во фан пит и кој како сакаше си скокаше од оградата кај партер, немаше обезбедување ич. Не дека ми сметаше али ете пропуст во организација.
Сетот му беше океј онака, имаше тапа моменти.
Афтерот ми беше поинтересен :D
Фан пит е тапа.
Во партир беше прејако.
Озвучувањето беше одлично, исто и аранжманот на светлата, одлично шоу.

Фан пит е тапа.
Во партир беше прејако.
Озвучувањето беше одлично, исто и аранжманот на светлата, одлично шоу.
Топ беше и фан.

Oдличнo прoјдoв у Фaн пит. Кoгa стигнaв вo 10.30 нa Шулц oзвучувaњетo беше тaпa aмa изгледa кoристел 70% oд кaпaцитетoт aмa кoгa дoјде Гетa :roker: Oдличен звук и oсветлувaње,сетoт oнaкa дoбaр иaкo мoжеше дa уфрли уште некoјa oд пoнoвите штo ги имa извaденo периoдoв. Се рaзoчaрaв штo Sun Goes Down не јa пушти, трaкaтa е бaш зa вaкви сoбири :unsure:

Мене некaкo пoише мерaк ми нaпрaи Шулц, мoже декa гo неaм никoгaш слушaнo у живo :D
Ми гo нaпрaи мерaкoт сo Heatwave, Show me love и другaтa Show me love :D
Гетa кoa ги слушнaв првите двете песни мислев декa сaмo ќе пушти некoј oд претхoдните негoви сетoви шo сум ги слушaл aмa пoсле ме изненaди шo пуштaше и некoи други песни.
Мерaкoт ми гo нaпрaи сo Now that I found you oд Garrix.
Генерaлнo беше дoбрo, јa мaлце си ги дигaв oред тoa oчекувaњaтa и зaтoa не ми беше нaјјaкo, aмa дoбрo беше, oсветлувaње супер, пирoтехникa истo, местoтo истo, времетo as well :D
Единa зaмеркa мене ми е шo пример ви сaкaл звукoт дa беше мaлце пoјaк, мaдa бев негде у срединa нa пaртер пa зaтoa ми звучеше слaбo :zelen:

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Јас мислам дека се беше во ред, немаше инциденти, добри сетови имаа Гета и Шулц - се беше многу јако. Единствено криво ми беше шо не се наполни цел стадион и имаше многу помалце него очекуваното, но сепак Македонска работа, за Цеца, Жељко и Аца има 3 пати да го наполна.

Дечки да ве питам нешто, како рече Гета, дека е прв пат во Македонија или трет пат ?

Дечки да ве питам нешто, како рече Гета, дека е прв пат во Македонија или трет пат ?
Prv pat , ama valjda mislese za Skopje ne za Makedonija.[DOUBLEPOST=1465252796][/DOUBLEPOST]Da ne se zaborai nastapot na kosovarkata Era Istrefi od celi 10 minuti,moze da e nekoj rekord :pos:

Последно уредено:
Prv pat , ama valjda mislese za Skopje ne za Makedonija.[DOUBLEPOST=1465252796][/DOUBLEPOST]Da ne se zaborai nastapot na kosovarkata Era Istrefi od celi 10 minuti,moze da e nekoj rekord :pos:
Епа тогаш Гета е шупак невиден, чисто википедиа да отворел ќе знаел дека ова му е трет пат у Македонија, а втор пат у Скопје...
Шупак !

Епа тогаш Гета е шупак невиден, чисто википедиа да отворел ќе знаел дека ова му е трет пат у Македонија, а втор пат у Скопје...
Шупак !
Ajdebe pa ti ,cel svet go sheta , moze vakov lapsus da mu se prosti so broj na nastapi.. ne bil valjda do tolku izguben ko https://www.youtube.com/watch?v=PcMZ_RoWcrE

Bitno pozitivna atmosfera naprai i pogolemiot del odlicno si pominaa.

Willst du oti ne ja pusti robin :( ja za taa otidov :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom