Energija doo
Греење, Ладење и Климатизација
- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 5
- Локација
- ул. Лондонска 1б, 1000 Скопје
- Веб-сајт
- energija.com.mk
@gigovit Procita deka ti rekov da se otkacis od mene ? Da ne ti bide krivo posle
http://www.reviewcentre.com/Air-Conditioning/Gree-Air-Conditioners-review_3592147
Eve go linkot na tvoite seceni/lepeni revjua...gjabe si se trudel, petparacki shoping sajt sto nema vrska so terminot DATASHEET. Ama tolku ti sece.
Javi ti u shtabot da gi pustat ovie servisni i datashitovi koi sekako so vreme ke gi najdeme, toa se validni podatoci a ne ova sto ti go trolas od review sajtcinja.
Прегледај го приврзокот 149131
Eve i ti nesto da si procitas denes si verovatno najsloboden
Revjua od domasna produkcija))
Прегледај го приврзокот 149128Прегледај го приврзокот 149129
Ova specijano komentarov od setcom.bg za trolacite tuka za komprsori od 9000btu u 12ki
Прегледај го приврзокот 149134
Imam uste materijal u arsenal, i za Carier ke se najde ti samo produzi so repliki![]()
Pocituvani,
@Strelec vozdrzi se od copy paste facebook komentari ili rekla kazala komentari.
Vakov nacin na ocrnuvanje na firmi bez soodvetno da se informiras ili da proveris, e vo najmala raka navredlivo. Toj korisnik ima seriozen sudski spor so nasata kompanija.
Toa zboruva samo za tvojata kultura i nacinot na kojsto ti ili tvojata firma raboti.
Nie vo Energija ne komentirame niedna specifikacija ili tvoj ili nekoj drug komentar za Toshiba, Carrier ili nekoj drug proizvoditel.
Site imaat pravo da go izrazat svoeto mislenje i iskustvo, a toa e i celta na forumov.
Nie kako firma samo ja koristime prilikata na ovoj portal da promovirame nekoj proizvod megjtuoa kako stav/reklama na Energija doo, a ne so skrieni profili.
Te molam ova da go razberes kako nas profesionalen odgovor i se nadevam na tvoe korektno odnesuvanje na forumov vo idnina.
So pocit,
Energija doo