- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.080
- Поени од реакции
- 16.673
Opsto poznato e toa deka francuzite se teski seljaci koga e vo prasanje publikata, taman Novak se vklopuva megju niv 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од пибликата на РГ поголеми идиоти се само оние во Њујорк.Opsto poznato e toa deka francuzite se teski seljaci koga e vo prasanje publikata, taman Novak se vklopuva megju niv![]()
Абе вие што сакате ја не ве разбирам... 1/2 финале е, Новак води 100000-0, нормално дека ќе навиваат за Тием, платиле карта, сакаат тенис да гледаат а не газење.
Никој не збори за тоа кој за кого навива, туку сељачка од типот не заќутуваат на време, пред да сервира тенисерот или за време на поенот, ми е гајле за кој навивале ако тоа го прават за време на пауза т.е завршување на поенот.Абе вие што сакате ја не ве разбирам... 1/2 финале е, Новак води 100000-0, нормално дека ќе навиваат за Тием, платиле карта, сакаат тенис да гледаат а не газење.
Многу е лош денес, скроз ме разочара. Првиот сет беше подобар играч а го изгуби, во вториот катастрофа, а еве и третиот натака тера.Вавринка го гази Мареј.![]()
Многу е лош денес, скроз ме разочара. Првиот сет беше подобар играч а го изгуби, во вториот катастрофа, а еве и третиот натака тера.
Тоа да, се слагам, јебига, они и Њујорчани се ужас на тоа поле. Само низ нетов се нешто читам дека само према Новак биле такви, а врска си нема, ужас се према сите.Никој не збори за тоа кој за кого навива, туку сељачка од типот не заќутуваат на време, пред да сервира тенисерот или за време на поенот, ми е гајле за кој навивале ако тоа го прават за време на пауза т.е завршување на поенот.
Тоа да, се слагам, јебига, они и Њујорчани се ужас на тоа поле. Само низ нетов се нешто читам дека само према Новак биле такви, а врска си нема, ужас се према сите.
Ставро, никогаш, затоа што не е сила, мртовец умрен кој начека мртов период во “најсилната ера“ па успеа да направи нешто. При нормални Надал, Федерер, Ферер, Цонга, никад немаше да присмрди до финале, да му ебам тоа преварата од тенисер што е. Ќе му објасни Новак у недела.
Stef,samo informativno I za volja na vistinata,Tiem na krajot od mechot vkupno ima 34 neiznudeni,ti na skoro tretina mech mu nashiba 40 , so koja cel taka losho broish I prezentirash,ne znam,ama ne e korektno prema Tiem , mnogu povekje prema DjovakОк е Тием, сфаќам и импресии од прво полуфинале, играш против првиот тенисер на светот, све тоа ок, ама у реду е пријателе, за 12 гема имаш 40 неизнудени, па за кој кур ти искачаше на терен денес да ти ебам мртва мајка лепрозна?
Ма така иде зборот, 20 имаше на крајот на првиот сет, после не знам, ама факт е дека превише испогреши. Не ни се надевав ја дека може он нешто, ама ептен дивљаше денес, дури срамотен беше на моменти.Stef,samo informativno I za volja na vistinata,Tiem na krajot od mechot vkupno ima 34 neiznudeni,ti na skoro tretina mech mu nashiba 40 , so koja cel taka losho broish I prezentirash,ne znam,ama ne e korektno prema Tiem , mnogu povekje prema Djovak