M
Moon Child
Гостин
Грешиш. Јас не го гледав, а знам дека твоево мислење се однесува на мене. Само му ја видов фацата на видеоно кое сунгерот го споделил таман кај што се стиснала паузата на средина и ми дојде мачнина.Само да се јада гомна, таков народ сме.Исфрустрирани до немај каде да плукаме по се македонско.Нечинел а сите го гледаат кој мазохизам, страва од народ сме.Незнам на што се должи ова, недоволен секс, тепани сте како мали, неуспешни во работата...
Жал ми е да го гледам кај што треска глупости и прави будала од себе. Исто ми е жал и за онаа Ирена Ристиќ што ми се појавува на фб со својот белизе бенд. Жално е и тоа што нема ни со што да се спореди во границите на Македонија. Тоа е најжалното од се. Со сила хумор не бива. Мене на пример ми е хумористичен Хорхе кога прави будала од себе, затоа што знам дека по природен пат му доаѓа и повеќе ми е како трагикомедија, затоа што трагично е да се однесува така, ама па смешно е. Хумористично. Како да не му се насмееш. А на овој пекмезот нехаризматичен и нехумористичен неможам да му се насмеам, затоа што со сила убавина не бидува.
Се смеев на времето и сеуште се смеам на некои добри скечови од к-15.