Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2015
Мислења
220
Поени од реакции
209
eve jasum na finalen eksperten pregled skoro dva meseca i jas imam podneseno so prv bratucete taka da ne ocekuvam pozitivni raboti ili pozz

Член од
29 декември 2015
Мислења
119
Поени од реакции
176
Дали некој знае колку време треба за од Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. да се промени во финален екпертен преглед.

Член од
16 мај 2016
Мислења
17
Поени од реакции
25
Mojot advokat prasal za mojata prepiska. Sum bila prekratena i ne sakale poveke da razgovaraat so nego, da sum si odela licno. Sakal da prasa dali ke mi treba nekoj dokument ili sto ponatamu da pravam. Ne sakale da mu odgovorat. Mu rekle mora da dojde licno. Ponedelnik idam za Sofija.
So sreka na site, i mnogu mi e zal sto taka ni napravija... Pozz[DOUBLEPOST=1464777115][/DOUBLEPOST]

Hhahahahahahhahahah bravo !!!!

Член од
23 февруари 2016
Мислења
415
Поени од реакции
581
Mojot advokat prasal za mojata prepiska. Sum bila prekratena i ne sakale poveke da razgovaraat so nego, da sum si odela licno. Sakal da prasa dali ke mi treba nekoj dokument ili sto ponatamu da pravam. Ne sakale da mu odgovorat. Mu rekle mora da dojde licno. Ponedelnik idam za Sofija.
So sreka na site, i mnogu mi e zal sto taka ni napravija... Pozz[DOUBLEPOST=1464777115][/DOUBLEPOST]

Hhahahahahahhahahah bravo !!!!
Е за ова ти викав пред некој ден :)

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Znaci utvrdena e slednava situacija:

1.Bkks ne pominuva> zasega, eve gledam go izvestile Boiko premierot, da vidime dali kje se prevzeme nesto
2. Bratucedi- ne e sigurno dali pominuvaat, ocigledno so bratucedive e lotarija, koj pominal pominal koj ne ne.(poglednete go slucajot na @Angie-Jolie na primer)
3. Ovie novive statusi se ustvari istite statusi sto bea za dopolnitelna, i ne! ne vi se razgledani seuste dopolnitelnite dokumenti, ne stvarajte panika.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom