Фан клуб - РК Вардар

Туку Столе "иконата" сега за кого ќе се сече глави?

Почнете да собирате пари по 100 евра од човек, надвор од Скопје ќе одиме, во Булачани ќе ве носам :pijanco:

@Colt Willcox за комитките од Будимпешта бара слободен влез, ќе донеле пиење :pijani:

Последно уредено:
Супеρ сρаботено од маρκетинг тимот на Ваρдаρ.Новите шампионсκи маичκи,со нова супеρ иновација,досега невидени κај ниту еден споρтсκи гигант!
-Отпоρни на ветеρ,погодни за мотоρџии,за девојκи што мρазат носење пρслочиња,идеални за лигуши-отпоρни на сеκаκов вид дамκи,а може да служат и κо панциρ. :bravobe:
FB_IMG_14643827900278648-1.jpg

Супеρ сρаботено од маρκетинг тимот на Ваρдаρ.Новите шампионсκи маичκи,со нова супеρ иновација,досега невидени κај ниту еден споρтсκи гигант!
-Отпоρни на ветеρ,погодни за мотоρџии,за девојκи што мρазат носење пρслочиња,идеални за лигуши-отпоρни на сеκаκов вид дамκи,а може да служат и κо панциρ. :bravobe:
Прегледај го приврзокот 147766
Леле абе у Дебар маало да влезеш во било кој локал што се бави со принт 100 пати поарни ќе излезат. Во било кој и тоа!

Си замина конечно Манасков сега се исполни желбата на дел од навивачите ама сега се отвора едно друго прашање. Кој ке биде неговата замена. Ајде кажете си ги вашите желби или пак некој можеби има некое инфо за негова замена.

Дујшебаев потпишал за Киелце според спортмедиа

Па нели има уште од договпрпт Алекс? Тие нас Чупич, ние Алекс. Супер нема што :facepalm:

od 2017/18 idel u Kielce so spored mene ja otvara vratata za Kire kaj nas.

Sakav maliov da ostane podolgo ali se nadevam dobra para ke izvadat pa zaso da ne soberat neso pokvalitetno posle toa.

od 2017/18 idel u Kielce so spored mene ja otvara vratata za Kire kaj nas.

Sakav maliov da ostane podolgo ali se nadevam dobra para ke izvadat pa zaso da ne soberat neso pokvalitetno posle toa.
Му завршува договорот, нема Вардар да земе никакви пари.

Амбициите што ги најавуваат некако не се усогласени со потезите што се прават. Екипа што сака да се бори за Ф4 не може да си дозволи да ги губи најдобрите играчи....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom