Не разбирам кој беше точен во изјавата ја или ти. А денес го имаш и резултатот.Tocno bese kazano taka, za vo toa vreme i za togasnata situacija.
Taka e!Vi kazav pred eden mesec vo konzulato stomi rekoa za bkk potvrdite gabe dane frlam pari...nakrajo sepak podnesov ama mislam deka bez nekoja javna reakcija od nasa strana nisto ne prajme.
еј ок е мислам, ај ќе се докажуваме кој бил во право. Ви се извини човекот, мислам дека тоа е доволно фер и достоинствено.Не разбирам кој веше точен во изјавата ја или ти. А денес го имаш и резултатот.
Шо ќе се распрашуваш, прашај, ќе ти кажам за Сина картаUffff.nikogas ne sum.izjavil deka sum musliman.
Tuku mu prasuvaa decki preku poraki.
Prasuvav za niv.
Mislam dokumenti koi spored zakon za prifatlivi...tie sto imaat ke dobijat.
Nemam.sto da krijam
Imeto mi e ***
Majka mi e srbinka.
Tatko i (dedo mi ) bil eden poznat partizan koj 'rsum gi napravil bugarite vo edna gerilska akcija.
Sekoj so svojata sreka.
Sakam da kazam ne se razocaruvajte.
Nema pravila.
Jas ocekuvav deka ova ke se sluci.
I mi bese predoceno deka ke pravat cistka.
Pomos? Od Premierot - i toj e gubre kako nasiov. Biznis i pari.
Nisto drugo. Cela vecer oko ne otvora mislejki na nas blgarite od MK.
Ako ste gledale vesti, ke vidite kako licno se zakanuva na sudii.
Ova sto ke go kazam e moj licen stav - i kako Makedonci i kako Bugari, nas, Bugarite nikogas ne ne sakale-sekogas ponizuvacki ne gledale.
Nikogas na isto nivo.
Jas utre odam da se rasprasam za blue karta vo Germanija.
So MK pasos.
Moze ke uspeam.
Karakacanov - se e eden biznis. Demagogii za pusti djebovi.
Se e ova moe licno mislenje. Vremeto se ke pokaze.
Za edno sum na cisto - sega i so tapija ne sum bugarin.
Sega sedam zbunet... neznam.sto sum...se salam za ova podlednovo...
Decki ne e kraj na svetot...voopsto...
Se borev do kraj...ne uspeav...ima tolku mnogu drugi nacini za uspeh...
Јас не се докажувам со никого само обраќам внимание како на голем дел од членовите, форумов им е разонода и тресат зелени од ракав со тоа доведувајќи ги во заблуда луѓето кои мислеле дека овде ќе најдат помош а со самото тоа ги изложиле и на непотребен трошок купувајќи потврди и полнење нечии џебови. Апелирам во интерес на оние кои сеуште не ја завршиле процедурата во иднина кога оставате коментари да потенцирате дали тоа што го пишувате е ваш личен став, ваше лично искуство или чаршиски муабет за да членовите имаат претцизен преглед за каков коментар се работи. Оние кои ме пратат почесто и поодамна знаат дека тоа е моја практика од истите причини.еј ок е мислам, ај ќе се докажуваме кој бил во право. Ви се извини човекот, мислам дека тоа е доволно фер и достоинствено.
Јас не се докажувам со никого само обраќам внимание како на голем дел од членовите, форумов им е разонода и тресат зелени од ракав со тоа доведувајќи ги во заблуда луѓето кои мислеле дека овде ќе најдат помош а со самото тоа ги изложиле и на непотребен трошок купувајќи потврди и полнење нечии џебови. Апелирам во интерес на оние кои сеуште не ја завршиле процедурата во иднина кога оставате коментари да потенцирате дали тоа што го пишувате е ваш личен став, ваше лично искуство или чаршиски муабет за да членовите имаат претцизен преглед за каков коментар се работи. Оние кои ме пратат почесто и поодамна знаат дека тоа е моја практика од истите причини.
а бе сеа...тие што немаат друг начин да докажат потекло, а им е битно, ќе дадат 30 евра чисто да не им биде криво после. Еве јас сум таков пример, не се каам, што биде нека биде, битно нема да ми биде криво во иднина дека не сум пробала.Јас не се докажувам со никого само обраќам внимание како на голем дел од членовите, форумов им е разонода и тресат зелени од ракав со тоа доведувајќи ги во заблуда луѓето кои мислеле дека овде ќе најдат помош а со самото тоа ги изложиле и на непотребен трошок купувајќи потврди и полнење нечии џебови. Апелирам во интерес на оние кои сеуште не ја завршиле процедурата во иднина кога оставате коментари да потенцирате дали тоа што го пишувате е ваш личен став, ваше лично искуство или чаршиски муабет за да членовите имаат претцизен преглед за каков коментар се работи. Оние кои ме пратат почесто и поодамна знаат дека тоа е моја практика од истите причини.
Во ред е за таквите како тебе кои немаат избор, но овде беа убедувани луѓе кои се со кристално чисти документи и покрај се да извадат и потврди, а тоа лично мене веќе ми буди поинакви сомнежи, дека некој овде шири бизнис со потврдите. Па имаше дури и натпревар од кој клуб се повредни потврдите. Да не се повторувам да си помагаме а не да се надмудруваме кој е попаметен.а бе сеа...тие што немаат друг начин да докажат потекло, а им е битно, ќе дадат 30 евра чисто да не им биде криво после. Еве јас сум таков пример, не се каам, што биде нека биде, битно нема да ми биде криво во иднина дека не сум пробала.
ja podrzuvam inicijativata no pred se treba da se kontaktiraat licata od bg.petar kolev,lazar mladenov,koi sto se osnovaci na bugarskite zdruzenia tie se sto zemaa pari od lugevo za potvrdite po 30evra,politicarite vo bg tie najprvo treba da se kontaktiraat da prezemat nesto da organiziiraat nekakov protest a i odovde lugeto moze da se priklucat za nestoto bide pomasovno.vo sekoj slucaj katasrofa e ova sto se slucuva.[DOUBLEPOST=1464649477][/DOUBLEPOST]Znaat![DOUBLEPOST=1464640193][/DOUBLEPOST]
Znaat!
Eve vaka, sekoj den ce ima se povece i povece! Se nadevam deka na vreme ce se reagira za da nesto i postigneme!
eve odgovor od gos.julian angelov vo vrska so problemotja podrzuvam inicijativata no pred se treba da se kontaktiraat licata od bg.petar kolev,lazar mladenov,koi sto se osnovaci na bugarskite zdruzenia tie se sto zemaa pari od lugevo za potvrdite po 30evra,politicarite vo bg tie najprvo treba da se kontaktiraat da prezemat nesto da organiziiraat nekakov protest a i odovde lugeto moze da se priklucat za nestoto bide pomasovno.vo sekoj slucaj katasrofa e ova sto se slucuva.