Твоето лице звучи познато (ТЛЗП)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав вечерва. Даниел добар, но Ивана заслужено победи.

Халид Муслимовиќ како Стоја беше најдобар. Атмосфера им направи:D

Вторава епизода подобра од првата.

Го гледав вечерва. Даниел добар, но Ивана заслужено победи.
Според кои критериуми ? Поентата на шоуто е да се надминеш себе си , а тоа го заслужи Неша ама никогаш не победувала најдобрата имитација.

Според кои критериуми ? Поентата на шоуто е да се надминеш себе си , а тоа го заслужи Неша ама никогаш не победувала најдобрата имитација.

Ивана ми беше најблиску до оригиналот. Страшен глас има женава. И Неша беше одличен. Инаку сите ќе победат барем по еднаш, сепак шоуто е од хуманитарен карактер па сите ќе ги донираат парите каде што планирале. Така беше и претходните сезони.

Ивана ми беше најблиску до оригиналот. Страшен глас има женава. И Неша беше одличен. Инаку сите ќе победат барем по еднаш, сепак шоуто е од хуманитарен карактер па сите ќе ги донираат парите каде што планирале. Така беше и претходните сезони.
Да сите ќе победат и на крај во финалето има еден главен победник. Иначе читам информаци дека Славица Чуктераш си заминала од шоуво затоа што била бремена.

Ако е точно ова дали на нејзино место ќе има некој нов учесник ?

Еве го бе победи Даниел. Иако мене не ми личеше на Тина Тарнер ни најмалку. Победи пошто имаше најтешка задача. Секоја чест сепак за гласот, ептен го погоди. Инаку и вечерва имаше интересни моменти, им текнуваат интересни идеи.

Еве го бе победи Даниел. Иако мене не ми личеше на Тина Тарнер ни најмалку. Победи пошто имаше најтешка задача. Секоја чест сепак за гласот, ептен го погоди. Инаку и вечерва имаше интересни моменти, им текнуваат интересни идеи.
Па мораше некогаш да победи зошто сите мора по еднаш да победат. Иначе драго ми е што парите ќе ги донира во Македонија, поточно во Крушево.

Од другите што настапуваа ми се свиѓаше Дара Бубамара, но ми се свиѓаше и делот кога на настапот на Каја дојдоа сите од поранешната група на Ивана Петерс. Јес да ја направија назабележителна на нејзиниот настап, но ептен добро беше изненадувањето:)

Победник е Даниел Кајмакоски:aplauz:

Да бидам искрен, очекував дека ќе победи или Даниел или Ивана Петерс (иако повеќе мислев дека Даниел ќе победи). Но во секој случај победата му е заслужена, а и драго ми е што парите ги донира кај нас во Македонија, т.е. во Куманово.
:)

Штета што не е направено да и парите од смс гасањето не одат во хуманитарни цели.

И парите од гласањето одат во хуманитарни цели

Заслужено победи Даниел. Имитацијата на пејачот на Рамштајн беше најдобра од сите имитации оваа сезона.

И парите од гласањето одат во хуманитарни цели

Не сум знаел ова. Добро е ако е така ама каде одат и тие пари? Онаму каде што и Кајмакоски одлучи да ги донира оние од победата ?

Не сум знаел ова. Добро е ако е така ама каде одат и тие пари? Онаму каде што и Кајмакоски одлучи да ги донира оние од победата ?

Дa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom